Aleksandar Simic: I rat ako treba

Ти си још овде?
Уместо да чистиш пушку пакујеш дуге гаће и остале војничке ствари ти овде типкаш по тастатури и дангубиш.
Тако се не добија рат.
Остав!

E vala bas,i ja mislila da je decko vec negde kod administrativne granice,kad ono on na forumu :D

E vala bas,i ja mislila da je decko vec negde kod administrativne granice,kad ono on na forumu :D

Polako,ima vremena...
Kao sto rekoh,ja malo pre,a jedan Srbenda pre mene:
"BOJ NE BIJE SVIJETLO ORUZIJE,VEC BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!".
Kako vi ono Pevelicevci bese imate krilaticu? "Za dom spremni!",jel? Ti bi bar to trebala da znas!
I ovde je tako.Uvek ima Srbendi,SPREMNIH!
Nista si ti ne boj,i vi ste nam ostali duzni.
Ako Bog i sreca daju,eto nas opet tu,na ognjistima sa kojih nas oteraste!
A sad vas pustaju da se sepurite u sred Beograda.Da se vozikate kolima sa sahovnicom po ovoj nasoj napacenoj Srbiji! I povrh svega da serendate nasim forumima po srpskim patriotama.
Hvala Bogu,jos uvek ima vise onih pravih SRBA,a ne izdajica i srebroljubaca,koji prodaju i obraz i Srbiju za saku eura i jebenih kuna.
Bice i ovde promena,boljih po nas,a mnogo gorih po vas.
Iskreno se nadam i verujem,i sa nestrpljenjem ocekujem.
Do sledeceg vidjenja,
vuk80.
P.S.Naci cemo se,tamo negde,oko Zagreba.

Polako,ima vremena...
Kako vi ono Pevelicevci bese imate krilaticu? "Za dom spremni!",jel? Ti bi bar to trebala da znas!
A sad vas pustaju da se sepurite u sred Beograda.Da se vozikate kolima sa sahovnicom po ovoj nasoj napacenoj Srbiji! I povrh svega da serendate nasim forumima po srpskim patriotama.
Hvala Bogu,jos uvek ima vise onih pravih SRBA,a ne izdajica i srebroljubaca,koji prodaju i obraz i Srbiju za saku eura i jebenih kuna.
Do sledeceg vidjenja,
vuk80.

Сад ће да се јаве дежурне УСРАШЕ да те нападну - јадно и бедно шта све морамо да трпимо!8-)

Polako,ima vremena...
1. Jelena je po nacionalnosti Srpkinja koja živi u Hrvatskoj...da malo više čitaš njene postove znao bi jer to vrlo rado istiće i fala Zeusu da je tako...a kamo sreće da su svi Srbi poput nje...pa da priznaju da tu gdje žive zove se Hrvatska a ne nekakva RSK ili tome slično i da pritom se ne srame svoje vjere, nacije i kulture i da njeguju to , a ne da potiskuju...to su pravi ljudi...ti si svetlosnim godinama ispod njenog (i većine forumaša) nivoa...nemerljivo mnogo:mrgreen:
2.I ovde je tako.Uvek ima Srbendi,SPREMNIH!
eto kad srpski "patriota" zna sve hrvatske krilatice...zar je potrebno šta nadodat... nije ni čudo da kad se sretnu takva dva 0ebila jedan Hrvat drugi Srbin u pravilu se veoma razumeju...jer ako se nađu bilo u Hrvatskoj ili Srbiji jedan od njih je u pravilu manji od makovog zrna...a kad dođe na "sigurno tlo" čitaj: forum...nemožeš im @ubicu začepit od njihovog "patriotizma":roll:
3.ma zamisli...:roll:
činjenica je da se mnogi "prodaju"...a sad dal se prodaju za eure, kune il dinare sasvim je svejedno:roll:
4.Iskreno se nadam i verujem,i sa nestrpljenjem ocekujem.
Do sledeceg vidjenja,
vuk80.
5.krajnje ti je vreme da posetiš ustanovu čija su ti vrata širom otvorena...čim uđeš bit će zatvorena...i spasit ćeš nam sa svojom inteligentnošću:roll:
tako mi Zeusa...nmoj zapadnije od Zagrebačke ulice u Beogradu...jer sa ovakvim jezikom...bojim se da nećeš doć ni do pola puta do Zagreba u jednom komadu:mrgreen:
eto građanska dužnost mi nalaže da te upozorim..8-)

1. Jelena je po nacionalnosti Srpkinja koja živi u Hrvatskoj...da malo više čitaš njene postove znao bi jer to vrlo rado istiće i fala Zeusu da je tako...a kamo sreće da su svi Srbi poput nje...pa da priznaju da tu gdje žive zove se Hrvatska a ne nekakva RSK ili tome slično i da pritom se ne srame svoje vjere, nacije i kulture i da njeguju to , a ne da potiskuju...to su pravi ljudi...ti si svetlosnim godinama ispod njenog (i većine forumaša) nivoa...nemerljivo mnogo:mrgreen:

eto kad srpski "patriota" zna sve hrvatske krilatice...zar je potrebno šta nadodat... nije ni čudo da kad se sretnu takva dva 0ebila jedan Hrvat drugi Srbin u pravilu se veoma razumeju...jer ako se nađu bilo u Hrvatskoj ili Srbiji jedan od njih je u pravilu manji od makovog zrna...a kad dođe na "sigurno tlo" čitaj: forum...nemožeš im @ubicu začepit od njihovog "patriotizma":roll:

3.ma zamisli...:roll:

činjenica je da se mnogi "prodaju"...a sad dal se prodaju za eure, kune il dinare sasvim je svejedno:roll:

5.krajnje ti je vreme da posetiš ustanovu čija su ti vrata širom otvorena...čim uđeš bit će zatvorena...i spasit ćeš nam sa svojom inteligentnošću:roll:

tako mi Zeusa...nmoj zapadnije od Zagrebačke ulice u Beogradu...jer sa ovakvim jezikom...bojim se da nećeš doć ni do pola puta do Zagreba u jednom komadu:mrgreen:
eto građanska dužnost mi nalaže da te upozorim..8-)

E stvarno si me nasmejao/la!
Kad mi Pavelicevac daje savete jer brine za jednog "skrenutog" Srbina!
Pa ja moram OBAVEZNO da te poslusam!
Znam ja da bi ti i tebi slicni voleli da se pomirimo sa cinjenicom da ste nam okupirali zemlju,pobili bracu i sestre,i jos da budemo poslusni kao Jelena,ali tesko...

Čim ovog Poremećenog Simića pod hitno, lekovima, prevedemo na DSS-jezik, znači da Koštunica najozbiljnije razmišlja da je rat moguća opcija, da mu se kvazidiplomatsko mirotvorstvo – čak ni po cenu da Srbija prekine sve veze sa svetom – čini previše blago i božićno kičerski; ne samo zbog činjenice da Koštunica nije ukorio Simića (verovatno ga je celivao) već zbog činjenice da u Koštuničinoj Vladi postoji realni Stream koji u Ratnim Okolnostima savršeno funkcioniše.

Pominjati rat =/= ratovati.

Nisi primetio kako Ameri "ne iskljucuju ni jednu opciju" kad govore o bilo kom problemu? Dal' to znaci da imaju nameru da bacaju hidrogenske bombe na Teheran? Dal' znaci da su imali namere da prvi napadnu SSSR i izazovu svetski nuklearni rat to sto nisu hteli da se obavezu da ce koristiti rakete samo u odbrani?

Pa ne znaci, jer bi bilo kontraproduktivno. Ali je isto tako kontraproduktivno samog sebe svezati i suziti manevarski prostor.

Pominjati rat =/= ratovati.

Nisi primetio kako Ameri "ne iskljucuju ni jednu opciju" kad govore o bilo kom problemu? Dal' to znaci da imaju nameru da bacaju hidrogenske bombe na Teheran? Dal' znaci da su imali namere da prvi napadnu SSSR i izazovu svetski nuklearni rat to sto nisu hteli da se obavezu da ce koristiti rakete samo u odbrani?

Pa ne znaci, jer bi bilo kontraproduktivno. Ali je isto tako kontraproduktivno samog sebe svezati i suziti manevarski prostor.

Obozavam uporedjenja sa amerikom:D
Nema veze sto Srbija ima manje stanovnika od osrednje americke palanke, i sto mozes da je pretrcis boljim kolima , a da ne stignes da ubacis u sestu ,na istok - zapad pravcu........

Jednio mi je smesnije od poredjenja sa amerikom, ona cuvena:" kada mogu svajcarci, sto ne mozemo i mi...":D

Elem, sto je dozvoljeno bogu , nije i popu.....tako funkcionise planeta od pamtiveka.....

A ima i jedna dobra......ne vadi pistolj, ako ne mislis da pucas.....
Ako pominjes ratovanje , a neces da ratujes, mozes samo da ispadnes dodatno smesan.
Posto je i detetu jasno ( samo dementnim "car Lazar" ratnicima nije ) da srbija ne moze , sve i da hoce da ratuje, onda je svako pominjanje rata, neozbiljno zayebavanje i neukusna sala sa dementnima, koji , jadni , ne razumeju da je Simic samo "sirio manevarski prostor"

Pa nema veze, jer su principi isti.

Kad pregovaras, ili igras poker, ne kazes unapred sta mozes i dokle smes da ides.

Kada igras poker, a ja sam ga igrao mnoooogo, tesko da mozes da izblefiras onoga preko puta, ako je pred njim 1000 E, a pred tobom ostalo jos 10 dinara.......kada kazes "pot" , sigurno ces dobiti "repot".....a onda si u problemu;)

Narocito kada imas u rukama par sedmica, protiv njegovog fula ...

Čim ovog Poremećenog Simića pod hitno, lekovima, prevedemo na DSS-jezik, znači da Koštunica najozbiljnije razmišlja da je rat moguća opcija, da mu se kvazidiplomatsko mirotvorstvo – čak ni po cenu da Srbija prekine sve veze sa svetom – čini previše blago i božićno kičerski; ne samo zbog činjenice da Koštunica nije ukorio Simića (verovatno ga je celivao) već zbog činjenice da u Koštuničinoj Vladi postoji realni Stream koji u Ratnim Okolnostima savršeno funkcioniše.

Дабогда превео на свој језик несреће које се догађају Србима и дабогда они који су ти најдражи БИЛИ ГЛИНЕНИ ГОЛУБОВИ ШИПТАРИМА КАО ОВАЈ НЕСРРЕТНИК:

ubistvo kod zvečana
Politika - Pre 10 sati
ZVEČAN - Beživotno telo Radomira Raćićevića (1950) pronađeno je sinoć oko 20.30 časova u selu Lipovica kod Zvečana, potvrdila je večeras Kosovska policijska služba.
Portparol Besim Hoti je za Fonet rekao da je telo pronašla majka žrtve, a da su meštani ispričali policiji da su juče uveče čuli pucnje u tom delu sela.
"Muškarac je ubijen s leđa sa više metaka iz vatrenog oružja, ali porodica žrtve nije dozvolila obdukciju koja bi pomogla istrazi", rekao je Hoti.
Pripadnici kosovske policije i specijalna jedinica pretresli su danas teren, a Hoti kaže da se ulažu intenzivni napori za rasvetljavanje ovog ubistva.

Obozavam uporedjenja sa amerikom:D
Nema veze sto Srbija ima manje stanovnika od osrednje americke palanke, i sto mozes da je pretrcis boljim kolima , a da ne stignes da ubacis u sestu ,na istok - zapad pravcu........

Jednio mi je smesnije od poredjenja sa amerikom, ona cuvena:" kada mogu svajcarci, sto ne mozemo i mi...":D

Elem, sto je dozvoljeno bogu , nije i popu.....tako funkcionise planeta od pamtiveka.....

A ima i jedna dobra......ne vadi pistolj, ako ne mislis da pucas.....
Ako pominjes ratovanje , a neces da ratujes, mozes samo da ispadnes dodatno smesan.
Posto je i detetu jasno ( samo dementnim "car Lazar" ratnicima nije ) da srbija ne moze , sve i da hoce da ratuje, onda je svako pominjanje rata, neozbiljno zayebavanje i neukusna sala sa dementnima, koji , jadni , ne razumeju da je Simic samo "sirio manevarski prostor"

to je zato što su uništili vojsku:evil:
već smo jednom pobedili NATO, tako da Simke nije pričao onako bez veze

Kada igras poker, a ja sam ga igrao mnoooogo, tesko da mozes da izblefiras onoga preko puta, ako je pred njim 1000 E, a pred tobom ostalo jos 10 dinara.......kada kazes "pot" , sigurno ces dobiti "repot".....a onda si u problemu;)

Narocito kada imas u rukama par sedmica, protiv njegovog fula ...

Kolega, vi ste vidim igrali poker sa jakim igračima. Ovakav dijalektički kompromis u potu kao što je ovaj mora da samo postoji u kockarnici u cigan maloj.

Polako,ima vremena...
Do sledeceg vidjenja,
vuk80.

Decko,ajd oladi! Nisi na mom nivou! Ponosim se sto sam Srpkinja,ali istovremeno se sramim sto si i ti pripadnik mog naroda!!!

Decko,ajd oladi! Nisi na mom nivou! Ponosim se sto sam Srpkinja,ali istovremeno se sramim sto si i ti pripadnik mog naroda!!!
kamo sreće da su većina Srba kao ti a većina Hrvata kao ja...do rata vjerojatno nikad ne bi ni došlo...
kyoatia,hvala ti na tako lepim recima,stvarno hvala! Bar je neko stao u moju odbranu ;)
molim..i drugi put

Ha ha ha... bez lazne skromnosti, sta velis, kamo srece da su svi kao ti?

E svasta.

Iskreno, uvek bih radije s njim razmenila mišljenje, nego s nekim zadriglim četnikom koji još uvek razmišlja o tome kako da prekolje, zakolje, obesi i slično svakog ko nije Srbin.

Nisam primetila da Kyo ima takve ambicije.

E sad, to što je čovek Hrvat, a vama velikosrbima to smeta, jer zaboga, svako ko nije Srbin, eventualno Rus, ne treba da živi, to što ste vi velikosrbi nadnacija, nebeski narod i slično, to nije njegov problem, to je vaš problem.

Što se pre s nebeskih visina spustite na zemlju, okrenete oko sebe i uvidite koliko ste u stvari prosek, koliko ste ispod proseka, pre ćete krenuti napred.

Inače, ja jesam jedna obična Srpkinja. Ne velikosrpkinja, ja sam samo Srpkinja po rodjenju, ne po ubedjenju. Po ubedjenju sam na prvom mestu normalan čovek, iliti žena, ako hoćeš. Zato mi na ovom forumu, a ni u životu ne smetaju ljudi, smetaju mi majmuni koji izgledaju kao ljudi.

Back