Nazovi to poslusnost ili kako god hoces-boli me! Ja samo zivim kao sav normalan svet,negujem svoj jezik i obicaje,a isto tako ne zaboravljam stradanja,ubijanja itd. Samo sto ja nemam nikakve koristi od nekog iskaljivanja na bilo kom forumasu-99% njih nije ni za sta krivo...
Ti imas pravo na svoje misljenje i ponasanje.A ja imam pravo da mi se to ne svidja.
Ja ne mogu da svarim Hrvate,ne volim ih i to je to.Ne mrzim ih,to unistava,ali ih nikako ne volim,i mozda malo vise od toga.
Ne mislim da su svi Hrvati losi,niti da su svi Srbi dobri,ali kad mi jedan Pavelicevac kaze da sam bolestan zato sto se osecam VelikoSrbinom,i da treba da se pomirim sa cinjenicama koje sam naveo,e onda ni njega ne mogu da svarim.
Kad mi kaze :neguj ti svoj jezik,svoju veru,i zivi u zemlji Hrvatskoj,miran,bez da se bunis za nesto.Zivi u zemlji Hrvatskoj,iz koje smo proterali tvoj narod,i ne samo proterali,nego se zverski izivljavali.Kaze mi oprosti i zaboravi.Posle svega toga se iscudjava :STA MI JE?ZASTO ZELIM ONO STO JE MOJE?ZASTO HOCU ONO STO MI JE UZETO?
Govori mojim jezikom,a kaze da je njegov.Zivi na mojoj zemlji,a kaze da je njegova.I jos treba da se zapitam da li sam normalan i da se smirim.E NECU DA SE SMIRIM! NI DA ZABORAVIM! TESKO CU I DA OPROSTIM!
Taj tvoj komsija nije dobar covek.Ne moze da bude dobar kad zmuri i cuti.
Koliko se Srba vratilo u "Hrvatsku",i oni sto su se vratili kakav tretman imaju?Porucuju nam:klali smo vas,budite dobri da ne koljemo ponovo!
Dice se svojim europeizmom,a ucinili su najveci genicid u novijoj istoriji.I jos nam porucuju:Sami ste krivi.I ja treba da ih volim i budem miran?! E NECU! NE MOZE TO TAKO!
Koliko nas je stradalo u I Svetskom ratu,koliko u II? I na koji nacin? Zaboravili smo to,i to zato sto su nam oni tako rekli,da smo postali BRACA I DA SMO JEDINSTVENI. EJ BRE! I za 50 godina isto,i jos gore! Nema vise SRBA u Hrvatskoj.
I onda neko kaze

oliticari su krivi,nije narod. I ja to treba da progutam,i jos da kazem kako je dobro!Pa ko je klao?Nije valjda,samo politicari?
Pavelic je imao plan:trecinu Srba proterati,trecinu pokatoliciti,trecinu pobiti.U dve od tri stvari je uspeo,sada su ispunili njegov zavet.I sve to uz blagonaklone poglede Nemaca i Vatikana,onda,i opet sada,od istih tih,potpomognutim Amerikancima.Teorija zavere nije samo teorija,zivimo u zaveri,i osecamo je na svojoj kozi.
Ti bi trebala prva da stanes u srpsku odbranu.Koliko je tvojih poginulo?Ko ih je pobio?Kako?Pobili su ih zli ljudi,ali sad je sve u redu,njih vise nema?E ima ih,tu su oko tebe,ne svi,ali tu su.
Samo jos imam da ti pozelim srecu i da progledas.