Старо Браничево
Ističe se
- Poruka
- 2.188
То је добро!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је добро!
Професор Ђорђе Јанковић, легенда!
Погледао! Занимљиво...
Не знам о чему причаш? Необавештен сам к”о Коштуњави, да је било инцидената?!Pa šta se to zbilo; kakav incident?
Не знам о чему причаш? Необавештен сам к”о Коштуњави, да је било инцидената?!
Није ми се Славен похвалио да је ишао да растура скуп.
Западњаци немају ни толико. Досељавање скитских племена веже се за први миленијум п.н.е.
А Швабе, Енглези и остали су ти.
Tako je. Lepo je Mitić objasnio da je besmisleno to što su na bazi takve istorije Zapadnjaci ubili 15 miliona Slovena u Velikom ratu i 35 miliona Slovena u Drugom svetskom ratu.Za početak, potpuno je besmisleno što neko uopšte govori o nacionalnoj istoriji 5 hiljada godina unatrag.
Не треба мешати Арбанасе и Шиптаре, то није исто!Глупо ми је то што се ти аутохтонисти слијепо држе тих Манијукусових Шиптара ( и од тада рачунају да су Шиптари на Балкану) , као да прије тога није било миграција становништва... А исто тако кажу да су Шиптари микс некаквих племена који су повремено долазили, што је чисти парадокс.
Ne treba menjati značenja reči nasuprot postojećim srpskim rečnicima bez najave ili obaveštenja.Не треба мешати Арбанасе и Шиптаре, то није исто!
Да, појам Шиптар настаје тек у XVIII веку и до дана данашњег они не могу да се договоре шта им то значи, него су морали да чекају Германе да им они лансирају своје теорије. Да је тај појам постојао у Средњем веку, забележио би га неки византијски или српски извор. С тим, што је првобитни облик био SQIPTAR дакле без “Ш”.Ne treba menjati značenja reči nasuprot postojećim srpskim rečnicima bez najave ili obaveštenja.
Misliš li na to da su arbanasi srpska služanjska klasa iz doba srpskog kraljevstva i carstva? Rabotnici, rabanci, arbanci?![]()
Па ја баш не бих ишао тако пежоративно да су српска слугерањска класа. Они нису слуге, већ напротив један равноправан фактор у српској држави и неки фактор на кога се требало рачунати. Можеш их назвати кастом, сли не у намери омаловажавања, него у намери да се каже да су они некакав ентитет који је више регионализам него етнос. Они су добили име по територији, а не обрнуто, а у етничком смислу су мешавина локалних Срба из Рабна (Арбаније) и неког несрпског елемента, чије порекло је нешто око чега можемо да се споримо.Ne treba menjati značenja reči nasuprot postojećim srpskim rečnicima bez najave ili obaveštenja.
Misliš li na to da su arbanasi srpska služanjska klasa iz doba srpskog kraljevstva i carstva? Rabotnici, rabanci, arbanci?![]()
Није кавкаска, али јесте турска.Та Ј хаплогрупа није никаква кавказка хаплогрупа, него хаплогрупа са арапског полуострва. Такођер Е хаплогрупа је афричка хаплогрупа.
Људи се убише да докажу да Шиптари имају везе са Кавказом, што је ван сваке памети.
Обично се за Србе, Хрвате и Бошњаке (Муслимане), каже да су један народ подељен у три вере. Међутим, да ли вам је познато да се то исто може рећи за Грке, Турке и Јевреје: један народ подељен у три вере?Није, него је настала на тлу арапског полуострва.
То ј исто да кажеш за И да је изворно скандинавска, а знамо да је И2 у ствари И.
Успут, "најближа" хаплогрупа ,,нашој" ,И' јр управо ,Ј'.
Скандинавију сањајНије, него је настала на тлу арапског полуострва.
То ј исто да кажеш за И да је изворно скандинавска, а знамо да је И2 у ствари И.
Успут, "најближа" хаплогрупа ,,нашој" ,И' јр управо ,Ј'.
Обично се за Србе, Хрвате и Бошњаке (Муслимане), каже да су један народ подељен у три вере. Међутим, да ли вам је познато да се то исто може рећи за Грке, Турке и Јевреје: један народ подељен у три вере?