Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 103.505
Pošto si već dva puta odgovorio na ovo pitanje, ne interesuje me šta imaš treći put da kažeš. No, da bude potpuno jasno šta je pitanje, ponoviću:
Da li bi i danas ovako banalno ismevački prema Aleksandru Mitiću nastupio sa tri dugačka i bogato ilustrovana posta koja na krajnje banalan način ne vezeno sa temom pokušavaju da, da se tako izrazim, neistomišljenika proglase ravnozemljašem, odnosno naučno dezorijentisanom i zalutalom osobom?
Malo smo te, ipak, doveli u red. A to je bilo 2019. godine, Kao što sam ti ranije ukazao, a ti po običaju ismevao, videćeš dokle će autohtonistička škola doći za 10 godina.
Aleksandar Mitić se na Valerija Čudinovog pozivao, kao autoritet. Predstavljao ga je kao stručnog paleolingvistu (da, na ovog čoveka koji je piše potpune besmislice astronomskih razmera), na kojem su se temeljile Mitićeve tvrdnje (kao dokaz). Ako ćemo analizirati nečije tvrdnje, onda moramo da analiziramo i ono na šta se ta osoba poziva kao argument. Čudinov je postao tema u kontekstu diskusije o Mitićevim tezama tako što ju je sam Mitić otvorio.
Kako si ti to pomislio da nema veze sa temom?
Zašto, umesto što postavljaš meni pitanje zbog čega sam ovde navodio šta su Čudinovljeve tvrdnje zaista, ne postaviš ti pitanje Mitiću zbog čega barem na 5 minuta nije izguglao ko je Čudinov, pre nego što je odlučio da se poziva na njega kao autoritet?
Poslednja izmena: