Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.931
Ja licno i srpska javnost zasluzujemo odgovore na ta pitanja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja licno i srpska javnost zasluzujemo odgovore na ta pitanja.

Drugo izvesnim srpskim Woke/BLM wannabes i ne preostaje, samo piskaranje po mrežama.

Dugin protiv Tihog.
Dugine, jesi li to stvarno izjavio? Pa zašto, Dugine? Dugine? Dugine?

Dugine, jesi li to stvarno izjavio? Pa zašto, Dugine? Dugine? Dugine?![]()
Kolege su okacile vec dokaz da je to zaista rekao. Ja cu samo reci da nakon ovoga bolje da ga majka ni rodila nije. Bezocan napad na srpske institucije od Dugina ocekivao nisam.Dugin uređuje Srbin.info? Ili?
Mora da je Tixoglu pustio suzu, onu mušku, najtežu.Издаја.
"Зар и ти, сине Дугине"Dugine, jesi li to stvarno izjavio? Pa zašto, Dugine? Dugine? Dugine?![]()
Jedan je admiral Lošo"Rekao je stručnjak"
Dugin je prolupali mentalni bolesnik.
Slučjano je tu djelomično u pravu, ali uzimati njegove poremećene izjave kao nešto relevantno je smijurija.
Šta ćeš, ima nas ludaka koje niko i ne gleda.Zvučiš kao lik iz drame koju niko ne gleda.
Ko što kažu reči poznate pesmeЧиме ли су блокадери подмитили Дугина, да изјави овако нешто?
Na stranu krajnje iskrena ekspresija na licu blažene Maje G. A tek mučenik Toma (dobro, možda je ovaj njegov stav posledica konzumiranja sopstvenog proizvoda od svetih gnjilih šljiva).
Dugin je strani plaćenik,izdajnički ološ!!!!!Dugin je gotov...Nakon ove izjave Aleksandar Vucic ce pozeljeti da Dugina nema.
Tacno. Nakon ovakve izjave na Sputnjiku treba da ga Srbija proglasi personom "non grata"Dugin je strani plaćenik,izdajnički ološ!!!!!
Predsednik će odlučiti, on najbolje zna, on ima najviše informacija o ovom izdajničkom plaćeničkom ološu!!!Tacno. Nakon ovakve izjave na Sputnjiku treba da ga Srbija proglasi personom "non grata"
Ako su obrenovici imali tajnu konvenciju sa austrougarskom, karadjordjevici slušali britance, vučić sigurno mora sa nekim da bude u dilu i to je normalno. Pogledajte grčku. Princ čarls je grkJel vi shvatate da je Vučko marioneta američka ili čija već i da isključivo radi šta mu se kaže? Pa ja sutra da budem precednik srbistana ja koji sam poštenjačina i dobrica pa isto bih radio šta mi se kaže i vama ne bi bilo bolje. Uklavirite to jednom.
Ako su obrenovici imali tajnu konvenciju sa austrougarskom, karadjordjevici slušali britance, vučić sigurno mora sa nekim da bude u delu.
To su najobičniji sastanci.
pa objasnio je, zato sto je pametan ... da bi sutra docekao da nam Usa ne nanese kaznene poene... ovo se zove lobiranje...dakle vucko je lobirao ... bez lobiranja danas nemate sta da trazite u politici a pogotovo u visokoj politici.