Aleksandar Dugin: Vučić je gotov, svi Srbi žele da ga nema!

Svaka izjava data od RF rukovodstva je bila ista ko EU ako ne i blaža prema studenima

"Pozivamo na mirni dijalog"
"Pozivamo da se zapad ne meša u unutrašnja pitanja država"
"Primećujemo spremnost na dijalog"
"Postoje elementi koji žele da zauzmu (co-opt, so to speak) legitimne proteste u Srbiji za građanska prava i da ih pretvore u obojenu revoluciju"

Dakle u suštini nisu rekli NIŠTA

Jezivo je koliko ste odsečeni od realnosti
Zaboravio si jedino onu izjavu da nije bilo zvučnog topa i da smo mi sve to izmislili.

Nije baš to rekao Lavrov
Na konferenciji za novinare posle sastanka Saveta ministara spoljnih poslova vojnog saveza ODKB, Lavrov je rekao i da Moskva „primećuje spremnost rukovodstva Srbije za dijalog sa demonstrantima“, prenosi agencija RIA Novosti.

Koji dijalog kad su u toku masovna hapšenja?

• Podržavam
Reactions: MJK

eee matori

ako ti pozli nisam ja kriv, Dugin je

gde da te nosim na duši ako capneš kad ti se sruši sneško

popij nešto žestoko, može da pomogne

Sto bi mi pozililo ? Pa ja zelim da Vucic ode ali da ga ne zamene blokaderi pod kontrolom Sorosa, CIA-e , MI6 i Tonina Picule vec drugi posteni i casni Srbi rusofili.

Ja to zelim .

No ta prava opozicija Vucicu je jos slaba, blokaderi su jaci tako da ce dolaskom blokadera na vlast biti uvedene sankcije Rusiji , i Srbija ce morati da placa ratnu odstetu Hrvatskoj, blokaderi su se to obavezali pred Toninom Piculom pa ce Srbija i Srbi tesko ekonomski postradati.

Nikada, matori, nikada

nisam ja ćaci,

od kada si prešao u bot brigadu zaboravljaš da neki ljudi ne lažu i ne izmišljaju

zasto tvoji blokaderi ne izadju sa politickim programom ? Sta se ceka ? Zasto krijete koji su ciljevi vase politike?

Da li je to nametanje Srbima etikete genocidnog naroda ?

Da li je to uvodjenje sankcija Rusiji i prekidanje svih odnosa sa njom?

Ja licno i srpska javnost zasluzujemo odgovore na ta pitanja.

Ne moze se dobiti barem ne od mene podrska blanko. Mroas reci sta su ciljevi sta je program.

Sto bi mi pozililo ? Pa ja zelim da Vucic ode ali da ga ne zamene blokaderi pod kontrolom Sorosa, CIA-e , MI6 i Tonina Picule vec drugi posteni i casni Srbi rusofili.

Ja to zelim .

No ta prava opozicija Vucicu je jos slaba, blokaderi su jaci tako da ce dolaskom blokadera na vlast biti uvedene sankcije Rusiji , i Srbija ce morati da placa ratnu odstetu Hrvatskoj, blokaderi su se to obavezali pred Toninom Piculom pa ce Srbija i Srbi tesko ekonomski postradati.

Matori, pa govorio je Lompar na skupu

slučajno misliš... eeeee matori

sve po tvojoj želji

nikada patriotskiji skup za Vidovdan nije bio

a tebe nema, a tebe nema ...

• Podržavam
Reactions: MJK
Zaboravio si jedino onu izjavu da nije bilo zvučnog topa i da smo mi sve to izmislili.
Misliš kada je FSB doveden (jer je FBI odbio, valjda jer je od Bajdena taj top i nabavio) da proveri dal je bio LRAD specifično upotrebljen, te su rekli "pa LRAD nije bio, znate, jesu čuli nešto ali nisu bili udareni LRADom jer LRAD pištucka i tako to, evo test na kučićima koji pokazuje da ništa nema veze, evo alternativne teorije"

U attachment sam stavio ceo report na originalnom ruskom, koristite google translate

Sada, čak i da je RF rekla "sve ste izmislili stoko studentska" ne vidim kako od jednom onda vijorite zastavom EUrope koja vas neće

Prilozi

zasto tvoji blokaderi ne izadju sa politickim programom ? Sta se ceka ? Zasto krijete koji su ciljevi vase politike?

Ne moze se dobiti barem ne od mene podrska blanko. Mroas reci sta su ciljevi sta je program.

Bilo matori, sediš li na ušima

kritikuju studente za skretanje u desno i poplavu patriotizma i nacionalizma a tebi opet nije dovoljno

ti bi matori samo da kritikuješ, koliko ja vidim

da jeste . Dugin je pustio Vucica niz vodu.

Sad cemo da vidimo sta ce da uradi zvanicna Rusija

Za sada Lavrov mu jos daje podrsku kao i Putin/ Zaharova/ Peskov

Izjava Lavrova je falsifikovana u domaćim Svinjformerima, pronađi šta je rekao

Zna Putin sa kakvim izdajnikom ima posla, samo ti matori si slep kod očiju

Zapamti matori, bolje pošten, mlad, neiskvaren student, iskreni patriota nego ovi tvoji što bi sa groba upaljene sveće krali samo ako mogu da se prodaju

Sjasi Kurta uzjasi Murta i tako u krug.Narod najebe i kad ode vlast druga dodje.
Na balkanu je pitanje kojim mehanizmom bi se uveo red i diciplina.
Verovatno i ne postoji taj mehanizam a i interes je stranih sila da se ne sredi drzava.

Узјаши Курта, ако се не промени структура номенклатуре

Peskov: Nije isključeno da su obojene revolucije u Srbiji izazvane spolja!​

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov nije isključio mogućnost da se u obojenim revolucijama u Srbiji koriste provokacione tehnologije iz spoljnih izvora.

Pres-sekretar ruskog lidera je napomenuo da je država već, pod neviđenim pritiskom spolja.
1751313623507.png

„Ne sumnjamo da će sadašnje srpsko rukovodstvo biti u stanju da uspostavi zakon i red u republici u veoma bliskoj budućnosti“, naglasio je Peskov.

U subotu, 28. juna, demonstranti su blokirali Trg Slavija u centru Beograda i okolne ulice, zahtevajući prevremene parlamentarne izbore.

Takođe su pozvali na uklanjanje šatorskog naselja pristalica predsednika Aleksandra Vučića ispred Skupštine.

Sledećeg dana, svojim zahtevima su dodali i puštanje pritvorenih demonstranata.

Istovremeno, predsednica Skupštine i bivša premijerka Ana Brnabić izjavila je da su aktivisti pozvali na građanski rat.

Kao rezultat toga, srpska policija je deblokirala puteve u Beogradu koje su blokirali demonstranti i privela mnoge demonstrante.

Prema podacima državnog Ministarstva unutrašnjih poslova, 48 policajaca je povređeno, a 77 ljudi je privedeno tokom nereda u noći 29. juna.

Borba.Info

Ja to zelim .

Plaća ratnu odštetu Hrvatskoj.

Tihi, molim te, popij koju rakiju.

Аууу, Тихи, па шта то прича овај Дугин?

Јел то стварно он, или фалсификат... :lol:

Шта вели централа СНС, какве су инструкције?

(јебу Руси не ваде, чекамо Захарову...)

Back