Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 271.007
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teška bitka. na koga puštaš pare? Ja sam nekako za Lavrova, nekako mi trezvenije deluje. Samo Lepa Mara da ne pokvari žurku, da ih ne razdvoji pre vremena.Sad će se posvadjati Dugin i Lavrov a Zaharova će da razdvaja.![]()
Šta? Nisam čuo da je Kurta sjahao. Ček, to ovaj Kurta, iz Prištinu, Murtin pajtos?Sjasi Kurta uzjasi Murta i tako u krug.Narod najebe i kad ode vlast druga dodje.
Na balkanu je pitanje kojim mehanizmom bi se uveo red i diciplina.
Verovatno i ne postoji taj mehanizam a i interes je stranih sila da se ne sredi drzava.
Evo, ja verujem ovom čoveku:Ne kontrira Lavrovu.
Režimski mediji su falsifikovali Lavrovljevu izjavu.
Ooo, pa nije i neće da bude gotov. Mučiće se taj još dugo u zaboravu u koji će da padne. Zaboravićemo ga svi. Zaboravićemo ga jer će tako najbolje da se muči. A zašto da se muči?Vučić nije gotov. Onaj ko ima takvu opoziciju i takve studente uopšte ne mora da brine za svoju budućnost.
Evo, ja verujem ovom čoveku:
''Дакле, имамо једну тврдњу врхунског, можда тренутно и најискуснијег светског политичара да се у Србији дешавају неке унутрашње ствари (какво год свако од нас имао мишљење о томе) и имамо његово изражавање наде да се у то неће укључити (у неком будућем времену, што је можда за минут, можда за дан, можда за месец) они који необично воле да обојеним револуцијама постижу своје циљеве у туђим земљама.''
U prevodu ''Samo neka svi puste Vučića da sredi probleme u Srbiji, nemoj niko sa strane da se meša slučajno''.
Dobro, možeš tako da tako da posmatraš. A možeš i da kažeš "nemojte da pomažete Vučiću""
U prevodu ''Samo neka svi puste Vučića da sredi probleme u Srbiji, nemoj niko sa strane da se meša slučajno''.
Tačno ono što Vučiću i treba.Tako je
Jel sad Dugin nije bolesnik, Deretić?https://srbin.info/dugin-odjavio-oskara-vucic-je-gotov-svi-srbi-zele-da-vucica-nema-video/#gsc.tab=0
Филозоф Александар Дугин, говорећи у свом ауторском програму на Радију Спутњик, рекао је да је легитимитет српског лидера Александра Вучића нестао.
Како истиче, 28. јуна у Србији су почели нови студентски протести, чији су учесници захтевали ванредне парламентарне изборе.
„Сви Срби желе да Вучић оде. Данас, он има државни апарат иза себе и никакву подршку становништва. Једино што људи који се плаше још једне обојене револуције не учествују у протестима, не излазе на трг, не вичу. Али Вучић је готов, његов легитимитет је нестао“, рекао је стручњак.
Kako sad ovo braćo, da li Dugin govori ono što Putin misli?
ne verujem dok ne vidim link sa sputnjik rs
dejan petar zlatanovic je opsednut patoloski mrznjom prema vucicu i njegovoj vlasti sa druge strane je deklarativno rusofil pa je verovatno nafilovao sve ovo

To se neće desiti
https://srbin.info/dugin-odjavio-oskara-vucic-je-gotov-svi-srbi-zele-da-vucica-nema-video/#gsc.tab=0
Филозоф Александар Дугин, говорећи у свом ауторском програму на Радију Спутњик, рекао је да је легитимитет српског лидера Александра Вучића нестао.
Како истиче, 28. јуна у Србији су почели нови студентски протести, чији су учесници захтевали ванредне парламентарне изборе.
„Сви Срби желе да Вучић оде. Данас, он има државни апарат иза себе и никакву подршку становништва. Једино што људи који се плаше још једне обојене револуције не учествују у протестима, не излазе на трг, не вичу. Али Вучић је готов, његов легитимитет је нестао“, рекао је стручњак.
Kako sad ovo braćo, da li Dugin govori ono što Putin misli?

Najbolji je "dobar partner" koji ti falsifikuje izjaveNe kontrira Lavrovu.
Gotovo...
Kremlj odjavio AVtihrista...
Putin ga sutnuo kao busnu kantu...
Cak rekao i Dodiku da se vise ne druzi sa Vucicem...
Jesi primetio da poslednjih mesec dva..Dodik se ne vidja sa Vucicem...
Ha ha ha...
Tramp je to vec uradio i pre...kad ga ja škartirao sa Floride....
NIJE DZABE VUCIC NABAVIO NOV AVION....
Bezi za Tiranu....
...
To se neće desiti
Tako ste u mogućnosti? ....... kad već niste u mogućnosti da smislite nešto pametnoOoo, pa nije i neće da bude gotov. Mučiće se taj još dugo u zaboravu u koji će da padne. Zaboravićemo ga svi. Zaboravićemo ga jer će tako najbolje da se muči. A zašto da se muči?
Pa eto, tako smo u mogućnosti.
Svaka izjava data od RF rukovodstva je bila ista ko EU ako ne i blaža prema studenimaEvo, ja verujem ovom čoveku:
''Дакле, имамо једну тврдњу врхунског, можда тренутно и најискуснијег светског политичара да се у Србији дешавају неке унутрашње ствари (какво год свако од нас имао мишљење о томе) и имамо његово изражавање наде да се у то неће укључити (у неком будућем времену, што је можда за минут, можда за дан, можда за месец) они који необично воле да обојеним револуцијама постижу своје циљеве у туђим земљама.''
citam https://sputnikportal.rs/
ne postoji takva vest
jedino vidim
Лавров о немирима у Србији: Надамо се да Запад неће извести обојену револуцију
to ste ti @Strigoi i Zlatanovic nesto izmislili
Lavrov: Vučić će rešiti sve, nemoj neko da se meša.Ne kontrira Lavrovu.