Isti đavo, i jedne i druge su otišle trbuhom za kruhom. 
Srećan im put.

Srećan im put.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bukvalno ni jaNe znam što uopšte komuniciram na ovoj temi

Kako ti znaš čime se mi bavimo? Od obilaska je preča legislativa koja kriminalizuje ovu praksu. Al srediće se i to, ne brini seMa mene Albanke i ne interesuju, samo mi je smešno vaše licemerje.
Teško je sa njima, prvenstveno zbog načina na koje su organizovane njihove zajednice (oko bukvalnog pater familiasa, verovala ili ne, u 21. veku), najčešće mora da se ide da im se pomaže pod nekim levim izgovorom, da bi uopšte moglo da se uđe u naseljeI tek da kažem da sam lično opušteno ćaskala s dve Romkinje koje ni malo nisu srećne svojom situacijom. A pri tom potpuno su sluđene i jedva da shvataju da one mogu drugačije. To je najgore od svega. Ja sam njima poručila, borite se, školujte se. A da li su me poslušale, sigurno da nisu. Jer ko sam ja, neki lik, nisam im ni rodtielj ni sestra ni brat.
Ma zabole te dupe, šta, zavali se fotelju i klikni na željenu Albanku, očekuj isporuku u roku od 3 do 5 biznis danaMnogo zabole Radivoja iz Babušnice šta ekipa sa krstarice misli o tome.
 )))
)))Drugarica (vodolija) i ja smo imale plan da kao učimo male Rome plesu, imale smo dva tako organizovana časa. Bili su nemogući. Neposlušni. Psuju se, udaraju, psuju tebe. Haos. Još došlo jedno od njih i reklo im, oni će vama da daju sladoled, o oni posle pitali a gde je sladoled, neće bez sladoleda. Roditelji nepoverljivi. I tako... Nemoguća misija.Teško je sa njima, prvenstveno zbog načina na koje su organizovane njihove zajednice (oko bukvalnog pater familiasa, verovala ili ne, u 21. veku), najčešće mora da se ide da im se pomaže pod nekim levim izgovorom, da bi uopšte moglo da se uđe u naselje
Ma, neću...

Trajace duze. Strajkuju ovi iz poste...Ma zabole te dupe, šta, zavali se fotelju i klikni na željenu Albanku, očekuj isporuku u roku od 3 do 5 biznis dana)))
Šta fali i crći sam na kraju krajevaPa Srpkinje se u 10x većem broju udaju za cigane, o kakvom identitetu ovde pričamo?
A žene se ovde ne javljaju da kritikuju tzv trgovinu ljudima, zabole njih za Albanke, nego bi im draže bilo da te mladoženje na selima crknu same.
Napisao sam Srpkinje-Albanke , znaci o onim Albankama srpskoga roda .koja Bruk Šilds?!!! ahahha jehote, kakve priče pričaš,
To je diskutabilno.Napisao sam Srpkinje-Albanke , znaci o onim Albankama srpskoga roda .
Sta je diskutabilno , Krste se , udaju , slave slavu .To je diskutabilno.
To ih ne čini Srpkinjama.Sta je diskutabilno , Krste se , udaju , slave slavu .