Албанске младе

Nije valjda nego sigurno. Veruj meni ti. Srbi su narod kakvog nema.
U mom gradu niko nikad nije napisao grafit da svi Hrvati npr. treba da pocrkaju, niko nije hteo da ih prži, kuva, secka, kolje, usmrćuje na bilo koji način.
Ne, nego dolazi dečko i priča kako oni u Hrvatskoj za nas misle da ih mrzimo, a mi ovde za njih mislimo da nas mrze... i tako mislimo skupa...
Isto tako... Npr. u inostranstvu me palo sa Albankom da delim sobu. Pocepamo se od smeha gledajući seriju, idemo zajedno u šoping, pijemo kafu, obećavamo provod u svom mestu.
Ja sam se na temu javila najviše iz bojazni da se radi o trgovini ljudima. Ako misliš da tvoja mlada jedva čeka da te sretne i živi sa tobom-samo napred!
Samo što oni nas stvarno mrze..ok, ne sve naravnoy ali kritična masa. Na tome se radi kako kroz skolovanje, tako i kroz crkvu.
O grafitima bolje da i ne počinjem .

Ma taj rat su napravile velike sile, namerno, prvo hiper inflacija, onda, potplatiš bolesnike. Najgori kraj je izvukla Srbija zbog interesa na Kosovu. Mislim čuj etničko čišćenje na pragu 21. veka. Srebrenicu su Muslimani svesno žrtvovali da bi srаnje počelo. To je sve bio dogovor između bolida. I sad je to jedan najposećenijih muzeja. Rivalstvo uvek postoji ali bratpubilački rat svašta. Ima hiljadu snimaka kako su se multinacionalne naseobine lepo slagale međusobno. Glupost živa.

Al pazi kad se raspravlja o kulturološkim razlikama

O kulturološkim razlikama se raspravlja kad neko stavlja sirće u pilav ili drobi leb u supu, ne kad se nekome seku klitorisi ili kad se žene rentiraju pred svadbu za par hiljada evra, za "probu"

Mislim, da je situacija obrnuta, da se muškarci mogu rentirati za probu, UN bi u roku od 48 sati na globalnom nivou zabranila tu praksu

Još se Truman izjašnjava kao levi centar, dakle liberalno orijentisan lik, a hoće da kupi ženu, i kaže da je aspekt trgovine ljudskim bićem "sitničarenje"

Kod nas se i običaj "kupovine mlade" već smatra zastarelim i dehumanizujućim, i mlađe generacije ga masovno odbacuju
Ali Balkanac će pre kupiti neku patrijarhalnu Albanku koja za bolje ne zna, nego prihvatiti emancipaciju i da mu se svet menja ispred očiju, i prilagoditi se

Ultimativni fejl, i kao osobe i kao muškarca

Al sigurno legnete uveče u krevet i mislite za sebe: kako sam ja dobra osoba, oh kako sam dobra osoba :))))

Bože, koliko mrzim gde živim

Али Еурус, ти напросто не разумеш да овде нема никакве патријархалне куповине...Само спајање две душе које се траже. :heart:
Такође, мушкарци који живе на селу негде на југу немају баш много користи од еманципације јер еманциповане жене неће да живе у руралним крајевима.

Али Еурус, ти напросто не разумеш да овде нема никакве патријархалне куповине...Само спајање две душе које се траже. :heart:
Такође, мушкарци који живе на селу негде на југу немају баш много користи од еманципације јер еманциповане жене неће да живе у руралним крајевима.
Jes, jes, sve same srodne duše, po kupoprodajnom ugovoru

Što se ne otisneš u svet u potrazi za srodnom dušom, ako ti je do autentičnog nalaženja dve duše?

Koliko sam razumeo i ona može da se vrati, i ona ima " probu". A čitao sam bilo je i slučajeva gde su se mlade vratile, došli roditelji po njih jer im nije odgovaralo.

Stvarna trgovina ženama postoji među ciganima ali ne vidim da se žene lome oko ciganki kao oko Albanki. Manje foliranja moliću.

Back