Албанске младе

Искренео, твоје питање ми је бесмислено. Овде је реч о индивидуалним односима, не о колективним. Није реч о томе да Срби као народ жене Албанке као припаднице другог народа...значи без колективизма на теми молићу лепо.

Ana Oksa nije prodavana. Nećeš nju ženiti.
Slika.png

Nadam se da ne postoji sajt na kojem se Srpkinje ovako oglašavaju. Jednostavno, nije u redu.
Ovo je trgovina ljudima, trgovina tim-i-tim. Iskreno želim da verujem da Srpkinje nemaju ovakav sajt.

@hirajgoagain , nije stvar sličica, bile one lepotice ili akrepi, nego što iza tih sličica stoji nečija ćerka, sestra, nečija unuka. Za moje sestre Srpkinje se molim da ne dođu u sličan položaj jer je kod nas slobodna volja stvar koja je data, da ih ne privuče ništa tu interesantno, nema sreće bez poštenog rada za svoj život. Pa i za njih, te Albanke.
Šta stoji iza ovakvih stvari, koliko ljudi bude plaćeno da se jedna Albanka sretne... ljudi, to vam je više mutna radnja nego prilika da sretnete ženu svog života.

@hirajgoagain , nije stvar sličica, bile one lepotice ili akrepi, nego što iza tih sličica stoji nečija ćerka, sestra, nečija unuka. Za moje sestre Srpkinje se molim da ne dođu u sličan položaj, da ih ne privuče ništa tu interesantno. Pa i za njih.
Šta stoji iza ovakvih stvari, koliko ljudi bude plaćeno da se jedna Albanka sretne... ljudi, to vam je više mutna radnja nego prilika da sretnete ženu svog života.

to ili je običan sajt za upoznavanje ili je navlaka da ljudi plaćaju prostituciju ili chat ili video chat
ili je stvarno neka prodaja žena na neki način

Nije valjda nego sigurno. Veruj meni ti. Srbi su narod kakvog nema.
U mom gradu niko nikad nije napisao grafit da svi Hrvati npr. treba da pocrkaju, niko nije hteo da ih prži, kuva, secka, kolje, usmrćuje na bilo koji način.
Ne, nego dolazi dečko i priča kako oni u Hrvatskoj za nas misle da ih mrzimo, a mi ovde za njih mislimo da nas mrze... i tako mislimo skupa...
Isto tako... Npr. u inostranstvu me palo sa Albankom da delim sobu. Pocepamo se od smeha gledajući seriju, idemo zajedno u šoping, pijemo kafu, obećavamo provod u svom mestu.
Ja sam se na temu javila najviše iz bojazni da se radi o trgovini ljudima. Ako misliš da tvoja mlada jedva čeka da te sretne i živi sa tobom-samo napred!

Back