Truman
Elita
- Poruka
- 24.004
Искренео, твоје питање ми је бесмислено. Овде је реч о индивидуалним односима, не о колективним. Није реч о томе да Срби као народ жене Албанке као припаднице другог народа...значи без колективизма на теми молићу лепо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово су твоје предрасуде...међу Албанкама има доста образованих и еманципованих, мислим на оне из Албаније.

Узе ми реч из уста. Чиста мамипара. А иза тих профила све исти ликови који чатују с тобом и вуку те за нос.je l stvarno misliš da su to realni oglasi
ako jesu to je reklamna sličica
Узе ми реч из уста. Чиста мамипара. А иза тих профила све исти ликови који чатују с тобом и вуку те за нос.
@hirajgoagain , nije stvar sličica, bile one lepotice ili akrepi, nego što iza tih sličica stoji nečija ćerka, sestra, nečija unuka. Za moje sestre Srpkinje se molim da ne dođu u sličan položaj, da ih ne privuče ništa tu interesantno. Pa i za njih.
Šta stoji iza ovakvih stvari, koliko ljudi bude plaćeno da se jedna Albanka sretne... ljudi, to vam je više mutna radnja nego prilika da sretnete ženu svog života.

Nažalost, te žene će ovako ili onako biti prodate, to im je svrha. Sa sajta, Srbinu ili od nekoj trećoj strani... dolazi na isto, to je trgovina ljudima.

Ma ja se zezam, ali nista ne fali drugim zenama, narocito ako ne govore srpski, milina, resavas deset potencijalnih problema, a ove albanke nauce srpski jos dok stignu do srbije...( morao bih da spavam otvorenih ociju u nekoj vukojebini)Pa to, bar da kazu neku italijanku,spanjolku
Sta znam,ljudi imaju razne fetise