Албанске младе

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/n...ko-klijent-nije-zadovoljan-vracaju-je/6ccnptv
Ако закаже са Српкињама ово је увек опција. Не треба имати предрасуде, међу Албанкама има доста лепих и образованих из добрих кући...
ma to i nije loše, znaš da imaš probu i iskeširaš, misliš da si glavni i prvi jer si deflorisao mladu kojoj su krpili nevinost nekoliko puta, ti glavni baja / ne lično ti, nego biol ko/ taman u cenu probe uračunato je novo postavljanje himena, sve ima svoju cenu :DDD

To je za ove stočare, planince, ljude koji žive još u 19. veku, neobrazovane, bezube u 28god. i neupućene u savremen život, ono-najčistije duše Srbije.
Jadne i te Albanke, za 5-6 godina će i one biti mimo sveta, žene za koje se ne veruje da su uopšte žene.
Država treba po tom pitanju nešto da uradi.
Treba te ljude nekako približiti normalnom životu 21. veka da čak ni Albanke ne budu osuđenice nego žene koje dolaze da pronađu neku sreću, u Srbiji niko tako ne treba da živi.

Video sam neke likove koji su ozenili te Srpkinje-Albanke , neke su poput Bruk Silds sa 20 godina
a opet neke ne znam sa kim da poredim .
koja Bruk Šilds?!!! ahahha jehote, kakve priče pričaš, lupetaš ljudima,ovi što hoće sa albankama da se razmnožavaju, neka ne tripuju da su ribe kao fotka u blicu, tako da ne tovari drhadžije
mada kontam, njima nije bitno da li izgleda kao krmča albanska ili srpska, važno je da hoće da se rasplodi sa čoekom u zemunici sa tri zuba i 2.000ovaca, koji nije naučio ni muda da opere.

To je za ove stočare, planince, ljude koji žive još u 19. veku, neobrazovane, bezube u 28god. i neupućene u savremen život, ono-najčistije duše Srbije.
Jadne i te Albanke, za 5-6 godina će i one biti mimo sveta, žene za koje se ne veruje da su uopšte žene.
Država treba po tom pitanju nešto da uradi.
Treba te ljude nekako približiti normalnom životu 21. veka da čak ni Albanke ne budu osuđenice nego žene koje dolaze da pronađu neku sreću, u Srbiji niko tako ne treba da živi.
not-sure-ifserious-or-trollattempt-ncyche-tor-net-not-sure-if-53690858.png

Brate, ako nisi taj stočar koji nikad nije posetio zubara jer je uvek bilo drugog i prečeg posla, i u neku ruku opravdano, ne kapiram zašto misliš da bi ti baš Albanka legla od svega što možeš da nađeš. Znači to je neki azil za muškarce kojima su sve žene ovog sveta rekle ne, i oni sad idu tamo da se pogađaju oko cene kao za usisivač, šporet, veš mašinu...
Ne kapiram. Ja da dovedem Albanca u kuću, otac bi me se razrešio. ''Od tolikog sveta ti meni Šiptara u kuću, m? Mrš!''

Otac mi je čovek na svom mestu, @Truman , ja vaše roditelje nisam uzimala u usta, pa tako nemojte ni vi moje!
Nije to šovinizam nego osećaj za normalno i nenormalno.
Mogu da se udam za koga hoću, a zašto bih baš ubola Šiptara, ceo svet mi mali, sve prošla pa mi samo Albanija ostala? I, vi, zar vam se roditelji raduju jer imate ideje da u kuću dovedete Šiptarku?

Otac mi je čovek na svom mestu, @Truman , ja vaše roditelje nisam uzimala u usta, pa tako nemojte ni vi moje!
Nije to šovinizam nego osećaj za normalno i nenormalno.
Mogu da se udam za koga hoću, a zašto bih baš ubola Šiptara, ceo svet mi mali, sve prošla pa mi samo Albanija ostala? I, vi, zar vam se roditelji raduju jer imate ideje da u kuću dovedete Šiptarku?
Осећај за нормално и ненормално на Балкану је показатељ зашто смо ту где смо.

Da! Bravo! To je taj osećaj, mislimo na isto!
Nikome krivi, uvek na meti, uvek u strahu na svom tlu, uvek ponižavani od tih dragih NA SVOM TLU svih kojima želim zdravlje i sreću.
Nemojte meni to. Šta bi bilo sa tim Albankama ako ih Srbi ne bi oženili?
Ajmo na praktičnom nivou, bez rodoljublja i šovinizma. Šta se događa sa onima koje Srbi ne ožene? Znate li?

Back