- Poruka
- 14.504
samo happy mix , jedna albanka , jedna filipinka i jedna japanka. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mozes da kazes koji su to sajtovi,moze i u privatnim porukama ako neces ovde javno?Imaš mnogo opcija za upoznavanja, bez kojekakvih agencija..
Razni sajtovi za tu namjenu su više nego alternativa. Samo budi konkretan, šta i kakvu hoćeš, šta nudiš bez nekih nerealnih , pretjeranih obećanja i iznenadit ćeš se koliko njih traže srodnu, iskrenu dušu.
Moće i javno, ako nije problem..Da li mozes da kazes koji su to sajtovi,moze i u privatnim porukama ako neces ovde javno?
Да је добра, да слуша свога мужа, не свађа се, поштује свекра, свекрву, домаћица је, итд , итд.Šta ti to znači da je žena poslušna?
Tebi ovo vrh? Druzeimas niske standarde,
Шта јој фали? Баш је слатка. Ко шећер.Tebi ovo vrh? Druzeimas niske standarde,
Prosek proseka
ne svadja seДа је добра, да слуша свога мужа, не свађа се, поштује свекра, свекрву, домаћица је, итд , итд.
Жена за кућу, што се каже.
znači ako smo se dogovorili da padne pasulj sa rebarca da mi po dolasku sa posla ne kaže: "jao nisam skuvala znaš zvala me Maja otrovo joj se ker izgleda od piletine"Šta ti to znači da je žena poslušna?
Pitam te šta znači da je poslušna i ti to opišeš kao "da sluša muža".Да је добра, да слуша свога мужа, не свађа се, поштује свекра, свекрву, домаћица је, итд , итд.
Жена за кућу, што се каже.
Ni tebe ne shvatam. Radi li tvoja žena?znači ako smo se dogovorili da padne pasulj sa rebarca da mi po dolasku sa posla ne kaže: "jao nisam skuvala znaš zvala me Maja otrovo joj se ker izgleda od piletine"
Al bi ja odrobijao... i nju i kera...
Nemam više ženu, bio nesporazum neki... šta znam... ne bih sad o tome... bilo što je bilo... policija, familija, novine...Ni tebe ne shvatam. Radi li tvoja žena?
Ako ne radi, onda je OK to što si rekao.
Ako radi, onda nešto u tvom poimanju žena nije normalno.
mogu za tebe samo ako ću da dobijem veći novinski tiraž od te prethodneNemam više ženu, bio nesporazum neki... šta znam... ne bih sad o tome... bilo što je bilo... policija, familija, novine...
jel mala, si ti slobodna?![]()
То значи да буде вредна, ако јој кажем ,,идемо да радимо то и то", да не буде пренемагања, јаој не могу ја то, и те ствари.U čemu želiš da ti je žena poslušna?
Наравно да је важно. Најважније од свега ми је да буде срећна, тј обоје да будемо срећни.Da li ti je uopšte važno kako se ona osjeća, šta njoj treba, šta nju čini srećnom ili ti je važno samo da ona tebi pravi ručak kad i koji hoćeš, da pegla kad trebaš, da imate i odnos kad je tebi do toga?
Ako Papirus kaze, ja se slazemSva iskustva iz moje okoline pozitivna u totalu
Mudar sam kao konfučijeAko Papirus kaze, ja se slazem![]()
AfrikeAlbanke za brak, Bosanke za brak, može i Ruskinje, dakle uvoz sa svih strana. Odakle žene da uvoze muškarce za brak ?![]()
Oncemu ti razmisljas : PAfrike
prvo mi je ovo na pametiOncemu ti razmisljas : P
Sto ne Malezije?