tuzni decko
Primećen član
- Poruka
- 604
Ukom to smislu mislis da sam dokon?
Ne uopste nisam vernik ali sam stigao u godine kada mi treba neko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a on sav sretan kaze "imam kredit u banci 15000 evra, eto ti pola duga!"Ka bude otisao dole i prisao nekoj a ona ce: daj mi pola! cega pola? Svega pola! to meni pripada!
Nemoj Lipu, jos uvek imam veoma losa secanja na razocarenja sa njomDua Lipa ti je slobodna. Lepa, ima lovu, odlična prilika. Jbg, nemam kontakt, ali nađi negde na netu.
pa kad shvati sta je uradio kurvace se u brakuZato što je dobar vernik i ne želi, kako se to u Bibliji kaže, qurvarluke.![]()
a koliko imas ako nije tajna?Ukom to smislu mislis da sam dokon?
molim?
Misliš na Srpkinje ili Albanke?Posto su ove Srpkinje mnogo teske, samo pazi da te ne prevare, uzmu pare i na kraju ostanes i bez mlade i para.
Само скупиш паре и купиш је.Toliko sam ocajan da se razmisljam da ozenim Albanku.
Srpkinje su teske, a Albanci mogu da ga prevare, tamo se zene kupuju, zato kazem treba biti oprezan.Misliš na Srpkinje ili Albanke?
A što je zapravo bitno?Ma nebitno je koja je moze i Afrikanka.
Dua Lipa je dosta politički angažirana, pa ne znam bašDua Lipa ti je slobodna. Lepa, ima lovu, odlična prilika. Jbg, nemam kontakt, ali nađi negde na netu.
pa kad shvati sta je uradio kurvace se u braku![]()
Није. Добро је и лепо имати брак, жену, децу, фамилију. Зашто не?Bolje ostani singl, šta će ti brak. Brak je robija brate osim ako niste oboje debelo osigurani i bogati...
joj,postoji muskarac koji ne bi kresnuo takvu?Da, nedostajaće mu to što albanka neće tražiti
silikonske grudi i doope koje bi morao da plaća begrađanki.
Osjećaš konkurenciju?Molim vas prestanite sve i svasta da uvozite u nasu drzavu. Hvala!
nema veze potrudicu se sad da me dobro zapamtisOh, izvini!![]()
tako jeOsjećaš konkurenciju?
udaj se za njegapa vidis da negodujem![]()
prosla su ta vremena, drugi ljudi, drugaciji mentalitet na forumu.Jesi li probao ovdje na forumu? Sve pršti od prilika.
bezimeni ti li si?Ukom to smislu mislis da sam dokon?
Само скупиш паре и купиш је.![]()
kakva investicijaZnam jednog koji je za 500 e kupio 36 god. ženu i dobio
13godišnju kćerku gratis.
Bilo je to pre 10-ak godina možda je inflacija učinila svoje.![]()