Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.663
Zeleo bi da udjemo u EU i postanemo kao npr Pariz danas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zeleo bi da udjemo u EU i postanemo kao npr Pariz danas
koliko od tih 200 hiljada muslimana napada rusku policiju siluje ruske zene i devojcice i koliko ima no go zona u rusiji gde ruska policija ne sme da udje ?
Изгледа да матица народа коме припада Фахри Муслију напредује крупним корацима ка ЕУ чланству.
Толико су нагазили гас да је врло извесно да ће преговоре окончати до почетка 2027. године.
До пре 5 година, Албанија је била далеко иза Србије.
А онда је Вучић дигао ручну кочницу и фактички прекинуо преговоре о чланству Србије у ЕУ.
Ko је памет?
Шта је за стид?
Шта је за понос?
Aha. Jel imaš još koju mudrost za prodaju?Ozbiljnija je Albanija, država, od Crne Gore.
Pa zar ti na drugim temama nisi najljući neprijatelj EU?Вучић је искористио године короне и сукоб у Украјини да потпуно заустави сваки помак Србије ка ЕУ. Све са циљем потпуног преузимања државе у своје руке. И зато сад имамо ситуацију где ЦГ и Албанија приводе крају процес приступања чланству, а Србија...
Izvini, to je isuviše suptilno za @Dе Sisti…Prvo da prime malenu Crnu Goru koju isto otežu.![]()
Kolega, čemu toliko verbalno tetošenje Druge Srbije? Zar ovakvo pisanije izvesnih zavređuje samo ovako mlak komentar?Srecno im bilo, sto dalje od nas i neka mirno cekaju limburg mesec kada ce ih primiti...
Kolega, još jednom, prebrzo donosite najdalekosežnije zaključke.Вучић је искористио године короне и сукоб у Украјини да потпуно заустави сваки помак Србије ка ЕУ. Све са циљем потпуног преузимања државе у своје руке. И зато сад имамо ситуацију где ЦГ и Албанија приводе крају процес приступања чланству, а Србија...
Ja i ne znam koja je to Druga Srbija ni ko su drugosrbijanci.Kolega, čemu toliko verbalno tetošenje Druge Srbije? Zar ovakvo pisanije izvesnih zavređuje samo tako mlak komentar?
Ali zato umeš da nastupaš i kao autonomaš. Ko vas ne zna skupo će vas platiti.Ja i ne znam koja je to Druga Srbija ni ko su drugosrbijanci.
Za mene je jedna Srbija, kakva god da je.
Apolitičan sam,.. ne znaš me.Ali zato umeš da nastupaš i kao autonomaš. Ko vas ne zna skupo će vas platiti.
Sta je sa FYROM.Вучић је искористио године короне и сукоб у Украјини да потпуно заустави сваки помак Србије ка ЕУ. Све са циљем потпуног преузимања државе у своје руке. И зато сад имамо ситуацију где ЦГ и Албанија приводе крају процес приступања чланству, а Србија...
Do 2027 neće biti ni SFREU, a ni Albanije.
i koliko od tih 400 hiljada muslimana napada rusku policiju siluje ruske zene i devojcice na ulici i koliko ima no go zona u rusiji gde ruska policija ne sme da udje ? cekam odgovor na pitanje ili ces opet pobeci od odgovora kao kukavica
Od "civilizovane" Evrope jedino ovo Srbi mogu da očekuju ponovo.Србија је трајно искључена из европских и демокрацких процеса.
Ко хоће да кука нека иде у ЕУ и тамо штрајкује
Uozbilji se.Nas seljak u okolini Crne Trave zivi bolje od istog prosecnog poljakaТи и даље имаш СФРЈ сентимент и према Пољској и Румунији.
А Пољска ти је од ове године ушла међу 20 најразвијенијих земаља на свету.