soko stark
Aktivan član
- Poruka
- 1.403
Usrećiće se , mislim eu .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da je Srbija u EU opet bi dolazile Ruskinje, Ukrajinke, Brazilke, Kineskinje itd. da su kurvaju kod nas. Dolazile bi u još većem broju. Zato što bi u tom slučaju oni koji ih dovode mogli više zarađivati zbog bolje ekonomske situacije u Srbiji.Srbi hteli briks, eto im ga. Sada nek se bore sa epidemijom raznih sida, hlamidija, gonoreja, sifilisa , herpesa itd.

Ako uđu taman će ono mladih i radno sposobnih što je ostalo otići na zapad, a ostaće samo matorci.Usrećiće se , mislim eu .
Kako ti, Svetosavski Vitez, znaš te podatke o Ruskinje, Ukrajinke, Brazilke, KineskinjeI da je Srbija u EU opet bi dolazile Ruskinje, Ukrajinke, Brazilke, Kineskinje itd. da su kurvaju kod nas. Dolazile bi u još većem broju. Zato što bi u tom slučaju oni koji ih dovode mogli više zarađivati zbog bolje ekonomske situacije u Srbiji.

Piih kako, vrlo lako. Danas je sve dostupno i na izvolite, ništa se nemerem sakriti.Kako ti, Svetosavski Vitez, znaš te podatke o Ruskinje, Ukrajinke, Brazilke, Kineskinje![]()
Danas Albanci zvanično otvorili poslednji peti klaster za pristupanje Evropskoj Uniji! Ranije su otvorili šesti, da ne bude zabune.
Rama kaže da lagano ulaze u EU za dve godine!
Nama , ekonomskom tigru, su ostala još samo 4 od 6! ( 2,3,5 i 6 )
Znači Albanija će milion posto pre nas da uđe u Evropsku Uniju!
Još jedan lični uspeh našeg predsednika pošto je pogurao svoju reprezentaciju Albaniju da oni odu u baraž a ne mi ( šutnuo nas da igramo u Leskovac bre! ) i pošto im je dao Kosovo!
https://nova.rs/vesti/svet/albanija-otvorila-poslednji-klaster-za-pristupanje-eu/
Ič ne verujemPiih kako, vrlo lako. Danas je sve dostupno i na izvolite, ništa se nemerem sakriti.

Samo ću ti reći da sam malo ušao u taj 'sport', a znam neke koji su duboko u tome. Neću previše trućkati o tome na forumu. Ako te zanima nešto konkretnije kontaktiraj me na pp.Ič ne verujem![]()
Zamjeni taj traktor što imaš u pozadini s Ukrajinkom pa ćeš znat i ti.Kako ti, Svetosavski Vitez, znaš te podatke o Ruskinje, Ukrajinke, Brazilke, Kineskinje![]()
SportSamo ću ti reći da sam malo ušao u taj 'sport', a znam neke koji su duboko u tome. Neću previše trućkati o tome na forumu. Ako te zanimaju nešto konkretnije kontaktiraj me na pp.

Napisao sam 'sport', ne izvrći moje rječi!
Sportisto voliš masaziceNapisao sam 'sport', ne izvrći moje rječi!

Zini da ti kažem!Sportisto voliš masazice![]()
Kakve te Dveri spopale... Mora da si me pobrkao s nekim.Nekad za Dveri
A sad![]()
GlupostiZamjeni taj traktor što imaš u pozadini s Ukrajinkom pa ćeš znat i ti.

Ti u 21 vijeku se isčuđavaš koda si u 19.Gluposti![]()
eu ocekuje da se ovi integriraju u hriscanstvo...Kakav debil moras biti pa da dozvolis da 3 miliona albanskih kozojeba slobodno putuje u tvojoj drzavnoj zajednici
Narod eu jedva ceka ovaj rast multikulturalnosti
Eu vode najvece debilcine
Pa kad dolaze Bosanci da glasajuTi u 21 vijeku se isčuđavaš koda si u 19.
Boško Obradović se okreče u grobu...Kakve te Dveri spopale... Mora da si me pobrkao s nekim.
Dotični je živ. Ja sa njim nemam nikakve veze niti sam imao.Boško Obradović se okreče u grobu...
Tebi samo Bosanci i glavi.Pa kad dolaze Bosanci da glasaju![]()
Dotični je živ. Ja sa njim nemam nikakve veze niti sam imao.