Albanija na korak od EU!

Ostalo je još zvanično priznanje. Kad to uradi, onda će Srbija moći da zatvori poglavlje o "normalizaciji" odnosa sa Prištinom.
ma boli njih krac za zvaničnim priznanjem

to je ko ja ti dam da živiš u mojoj kući, da je sve na tvoje ime, da računi dolaze na tvoje ime, da dovodiš goste tu, da ja ne mogu da priđem tvom dvorištu ako me ti ne pustiš.. sve sam ti dao samo nisam priznao, potpisao da je kuća tvoja
kog bre boli k što nisam?

Danas Albanci zvanično otvorili poslednji peti klaster za pristupanje Evropskoj Uniji! Ranije su otvorili šesti, da ne bude zabune.

Rama kaže da lagano ulaze u EU za dve godine!

Nama , ekonomskom tigru, su ostala još samo 4 od 6! ( 2,3,5 i 6 )

Znači Albanija će milion posto pre nas da uđe u Evropsku Uniju!

Još jedan lični uspeh našeg predsednika pošto je pogurao svoju reprezentaciju Albaniju da oni odu u baraž a ne mi ( šutnuo nas da igramo u Leskovac bre! ) i pošto im je dao Kosovo!

https://nova.rs/vesti/svet/albanija-otvorila-poslednji-klaster-za-pristupanje-eu/
Kome se iz Srbije kači na EU?

2000. su bili pominjali 2007. godinu kao mogucu za ulazak... :hahaha:
Zaboravili samo da naglase da je u pitanju limburg mesec.
Sjećam se toga, Tuđman umro, Milošević svrgnut, bila je euforija oko EU, spominjalo se da će Hrvatska i Srbija 2007. zajedno u EU.
Samo Hrvatska je imala oko vrata teret Haškog suda, izvješća tužiteljice Del Ponte koja su nekim drzava bila dovoljan razlog da blokiraju pregovore, zatim ju je blokirala dvije godine Slovenija da pokuša izvuči bolju morsku granicu.
Ajd, sve se to nekako izguralo iako je koštalo dosta podrške u narodu oko EU.

Srbija na drugoj strani je potpuno izgorjela u EU euforiji već na početku EU puta od čega se do danas nije oporavila i samo se duri i inati ko malo dijete.
Mislila da će ući u EU jer je na takvom super geopolitičkom položaju, sila Balkana, da nista ne treba raditi i sve će joj pasti u krilo samo od sebe. Naravno takvo iskrivljeno viđenje EU nije donosilo nikakve rezultate.
I sad se još vidi takvo rašireno razmišljanje kod Srba kako su neke drzave primljene samo zbog geostrateškog položaja, da se Rusiji udari pljuska i sl. gluposti, kako Srbiju ne žele iako sama ni prstom da mrdne u smjeru EU.

Moje špekulacije? Ako ti ne vidiš da su za manje muljaže od naših tamo ministri završavali u zatvoru ja ti stvarno ne mogu ništa. A Vučića smo izabrali mi i to više puta tako da mani se priča o nekakvim instalacijama.
Имао је једно вријеме подршку западних земаља, то је чињеница. Добио је најграду најевропљанин, Шредер му је био на митингу... Мислим да га сада полако пуштају низ воду. Плус, њега су углавном одржавали бирачи који су били неутрални, незаинтересовани. Сада је најмање таквих.

Мени је лично Пловдив љепши град од Софије. Реално не знам од ког града у бившој Југославији је Софија љепша? Једино, ето од Скопља. Бити бољи од њих и није толико тешко. Метро им јесте добар, то не спорим. Све остало... По чему је је град љепши од Београда, Загреба?
Od Skoplja i od Sarajeva.

ma boli njih krac za zvaničnim priznanjem

to je ko ja ti dam da živiš u mojoj kući, da je sve na tvoje ime, da računi dolaze na tvoje ime, da dovodiš goste tu, da ja ne mogu da priđem tvom dvorištu ako me ti ne pustiš.. sve sam ti dao samo nisam priznao, potpisao da je kuća tvoja
kog bre boli k što nisam?
Sve to jeste tako, samo što Kosovo više država u svetu ne priznaje nego što priznaje - i samim tim im blokira razna članstva u međunarodnim organizacijama.

I na kraju, priznanje Srbije je čin legalizacije onog što je zapad uradio.

Evo gosn @Alter_Ego_ je osjetio slatkoće bugarskog koruptivnog mentaliteta.

Screenshot_20251117-145335.jpg

Sve to jeste tako, samo što Kosovo više država u svetu ne priznaje nego što priznaje - i samim tim im blokira razna članstva u međunarodnim organizacijama.

I na kraju, priznanje Srbije je čin legalizacije onog što je zapad uradio.
znam.. al nebitno.. nezavisni su.... imaju granice, teritoriju, policiju, sudove, dokumenta, izbore.. Srbija im je sve to priznala! Vučić !
Vučić je u Briselu u članu 4 potpisao da Srbija neće da blokira državu Kosovo u pristupu međunarodnim organizacijama tako da će ući svuda gde požele!

znam.. al nebitno.. nezavisni su.... imaju policiju, sudove, dokumenta, izbore.. Srbija im je sve to priznala! Vučić !
Vučić je u Briselu u članu 4 potpisao da Srbija neće da blokira državu Kosovo u pristupu međunarodnim organizacijama tako da će ući svuda gde požele!
Vuçiç je najveći izdajnik ikad. Svakakvih budala je bilo, ali nijedan nije dovlačio migrante, napravio od zemlje pologon za eksploataciju poput Afrike, prodavao teritorije i ostalo.

Vuçiç je najveći izdajnik ikad. Svakakvih budala je bilo, ali nijedan nije dovlačio migrante, napravio od zemlje pologon za eksploataciju poput Afrike, prodavao teritorije i ostalo.
Beograd pretvorio u jebarnik. Na hiljade ruskih, ukrajinskih, kineskih, brazilskih itd. kuurava zadnjih godina ordinira po Beogradu, a najveća koncentracija im je na Belvilu i na Beogradu na Vodi.

Back