Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 37.292
Milanne, daj link.Haha, a sto moju temu o Albancima nikad niko ne vaskrsne?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milanne, daj link.Haha, a sto moju temu o Albancima nikad niko ne vaskrsne?![]()
Evo ja ću osporiti: Albanoi je Ilirsko pleme koje je tu živelo i nema blage veze sa "Scipetarima".Teorije o ilirskom poreklu Albanaca su u normalnom svetu napuštene 1950ih. od tada ih je zastupao samo Enver Hodža i njegovi nastavljači na Kosovu.pa ako su vec naselili teritoriju koja je vekovima bila grcka a zatim rimska mozda su nekim velikim cudom poceli da se romanizuju i helenizuju
ali opet dali ti mozes da osporis moje karte i da kazes da one nisu tacne?
na 80 % svih karti u periodu izmedju 500 pne i kasnog srednjeg veka je albanija na tom mestu na kome je i na ovim kartama
Osrědnja pěvačica. Možeš i sama da prověriš imaš torrent Rigoletto sa njom (njenu "drhtavu" Đildu).
http://thepiratebay.org/torrent/4402189/Giuseppe_Verdi_s_Rigoletto_Story
Ako ne možeš sama da zaključiš, jedina referenca da je něko pěvač světskog glasa je da nastupa u 1) njujorškom Metropolitenu, 2) milanskoj Skali, 3) bečkoj Štatsoper ili 4) londonskom Rojal Albert holu i to makar jednu sezonu něku glavnu ulogu. Da si gledala Boeme znala bi da Muzeta otpeva dva minuta i fajront.
O razlozima njenog naprětka u světu šou biznisa možemo da prětpostavimo, ali nisko se kotira u světu opere.
Ono za Čaka sam odavno čuo pa sam pisao po sěćanju. Hvala na ispravci.
Vidim da neprekidno pokusavaju da svojataju Istoriju Albanaca u Grcku u ovaj topic : http://forum.krstarica.com/threads/254&page=58
pored svi tih argumenata sta sam postovao dosad
Najstarija Suliotka (Albanka iz ''Grcke'' ) ima 104 godina,nezna drugi jezik sem albanski
:
Evo ti mana, Suli nisu Arnauti , sami to kažu:
![]()
1. jer ti mene pokusavas da ubedis da postoje 2 albanska naroda citatiima iz wikipedie gde pise sta ko hoce, i da naravno nemaju nista jedan sa drugim?
to sigurno jedan ilir posle dugog letovanja po kaspiskom jezeru cuo da postoje neki albani pa kad se vratio rekao "E ljudi aj se zovemo albani to sada fora" i oni svi tako ucinise.
2. albanci su oduvek postojli i mislim da su oni jedno od najstarijih plemena, ali na balkanu NE, iliri NE, narod koji ima prava na ovu zemlju definitivno NE
Evo ti Suliote:
Nadji mi Grka koji razume ovu albansku suliotsku pesmu! Ili bilo koju pesmu na Arvanite!
Paja Jovanović , Kosova
![]()
Paja Jovanovic , dokumentar ,
Najslavniji Srpski slikar u XVIIII veku![]()
Koja je poenta poruke?
Paja Jovanovic ist 1859 in Vrsac geboren und in Wien studierte er Malerei
Handmade oil painting reproduction of Albanian Sentinel resting (Arnaueti), a painting by Paul Jovanowich.
Albanski ................................Engleski
Fustanella ..............................Kilt
Dokaz = http://translate.google.com/#sq|en|fustanella
bye-bye![]()
iliri u vreme seobe naroda uveliko nepostoje, ako su ikada i postojali.
sve je do romanizovano stanovništvo koje je prošlo kroz takvu akulturaciju da je smešno govoriti o nekakvim predrimskim ilirima u vreme kada sloveni dolaze.