Cunt, oni koji se posteno bore, decu ne diraju.
Jel kao i ona deca iz Gorazdevca ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cunt, oni koji se posteno bore, decu ne diraju.
Jel kao i ona deca iz Gorazdevca ?
Pa sto je onda Shota Gallica, zena poznatog krvnika, bacala srpsku decu krajem prosloga veka u vatru a u tom zanosu i osmislila vase narodno kolo "Shota". Sto su onda i oni oko nje pa sve do danas, to svoje krvnicko kolo zauvek prisvojili kao nadahnuce nekim buducim "igrama bez granica"......
A o deci koju spominjes Albansku, na zalost, ima te jadne dece koja su izgubila glavu. Zahvaljujuci svojim ocevima....
Kako ono kazete vi ?
"Kako dosao tako otisao, a!"
A zna se dobro na sta ste sve bili spremni, pa i decu da gurate u smrt...., ja sam to rodjenim ocima gledao...
Nisam mogao da verujem...
A onda iza te dece, pucate snajperima i minobacacima, kada se okrenu policajci...
Pricaj drugome @Marcuse Tulusume!
Ne secam se da je u Gorazdevcu bio rat! (PRICAMO O RATU).
Posle svakog rata, osveta moze se smatrati kao "normalna" pojava, jednostavno ljudi polude, to je naucno dokazano.
A sad procitaj jos jednom ovu svoju recenicu komso i videces da je potpuno kontradiktorna.Ili nam merilo vrednosti nije isto.
Ne komsinice, citaj sta je Sascha napisao, pa ces videti da sam u pravu za ono sto sam napisao. Posle rata svi ljudi pate od posttraumaticnog stresnog poremecaja.
Ne komso,vi ste nakon tog rata ucinili ono sto ste godinama zeleli da ucinite ali niste imali hrabrosti,zato ste tada iskoristi priliku kad Srpski narod nije imao cime da se brani.

Ma šta mi napriča. Ispade da ste vi bili većinsko stanovništvo u Srbiji, više bilo vas nego hrišćana.Pa i nije imalo vise crkava u Srbiji osim te dve. U svakom gradu Srbije je bila po jedna dzamija, vise ih nema jer ste ih vi godinama srusili.
Ili neznaš ili - lažeš. Obe su renovirane, i sada izgledaju još bolje nego što su nekad bile, posebno ova u Nišu.Ostale su samo dve, jedna u Bgd i jedan u Ni koje su sada srusene i vise u Srbiji nema nijedne.
Ma šta mi napriča. Ispade da ste vi bili većinsko stanovništvo u Srbiji, više bilo vas nego hrišćana.
Ili neznaš ili - lažeš. Obe su renovirane, i sada izgledaju još bolje nego što su nekad bile, posebno ova u Nišu.

Radili su isto ono što i tvoji islamski ratnici-krvopije. Ali nikada nisu uradili nešto kao muđžahedini dovedeni sa bliskog istoka i ko zna još odakle, koji su zarobljenim srpskim vojnicima sekirama i noževima odsecali glave, s njima igrali fudbal......i ne samo u politicke svrhe, vec.....
![]()
Skorpioni dobijaju blagoslov od srpske crkve, a zna se vrlo dobro sta su ti "ratnici" krvopije uradili.
Za razliku od tebe nisam toliko opterecena monstruoznim delima ma ciji bili,nemam potrebu da gledam.
Onda jos gore komso,vecina nasih zrtava stradalo je nakon rata.Doduse bilo je i onih koji su stradali pre tog perioda ali su ubijani mucki iz zasede.
pa i vi ste nama naneli zlo sada kada ste jednostrano proglasili nezavisnost...jel sad treba da bude rata??

nije zlo oduzeti zemlju jednom narodu???
jedno pitanje za tebe-sta ti podrazumevas pod reci nasilje??
a otkud znas da je vasa istorija tacno??
reci mi sta TI podrazumevas pod reci nasilje??