ALBANAC ILI SHIPTAR

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
S.H.A.R.K:=Kakva je to vera, religija katoličanstvo......kada ima svoju - državu?[/QUOTE]

To je hriscanstvo!
Njima [katolicima] se moze i da crkva ima drzavu, ma
svuda su ti religije umesane u politiku, one zbog toga i postoje,
kako bi se najbolje manipulaisalo s narodom. Vidis sta se u svetu
radi - sve u cilju nekog interesa, a uvek prisutna religija, narocito je
to izrazeno u zemljama sa narodom koji nema neku razvijenu svest,
odnosno sa zemljama cije stanovnistvo je samo funkcionalno pismeno.

Pa kad vi đžamije koristite samo u verske svrhe, onda i vera treba da vam bude usmerena ka bogu (Alahu) i samo ka božjim vrlinama. Ko li onda izmisli đžihad i sve ono što propovedate i radite vezano za njega, a sve u ime Alaha?
Ovo na slikama je đžamija u Nišu. Jeste i mi smo spalili dve đžamije. Ne opravdavam ali razumem razlog. A razlog je revolt, osveta. Pa koliko ste naših crkvi i manastira vi oskrnavili, zapalili, koliko srušili do temelja? I šta si posle toga očekivao, da budemo mirni, da se ponašamo kao da se ništa ne dešava, da budemo slepi pored očiju? Vi PRVI nama 100-150 a mi POSLE TOGA vaše dve (osveta)....i sad smo mi krivi. Ti mi ubiješ celu porodicu, a ja ti se osvetim, ubijem ti oca...i ja sam kriv, ja sam ubica. Ma da.
Da li je pravoslavlje vera koja zagovara da su svi drugi nevernici i da jedina vera na kugli zemaljskoj treba da bude samo pravoslavlje, makar da tako bude i za 1000 god ako treba......ili je u pitanju islam?

Pa i nije imalo vise crkava u Srbiji osim te dve. U svakom gradu Srbije je bila po jedna dzamija, vise ih nema jer ste ih vi godinama srusili. Ostale su samo dve, jedna u Bgd i jedan u Ni koje su sada srusene i vise u Srbiji nema nijedne.

Odukud tebi da mi crkve koristimo u politicke svrhe??Da li je mozda i manastir Devic koriscen u te svrhe pa ste ga zbog toga sravnali sa zemljom??Potpuna je neistina da se bilo koja crkva na Kosovu koristila u politicke svrhe.Mada je tacno da srpski narod na Kosovu sve cesce odlazi u crkve gde se od vasih terora moli Bogu za svoje spasenje,mozda to tumacite kao politicku umesanost crkve kod nas.Inace paljene dzamije koje su na slici su uzrocna-posledicna reakcija srpskog naroda na vas teror na Kosovu i vase spaljivanje crkava i napada na monahinje.Ne opravdavam ovaj cin,naprotiv,ali je to samo razjasnjenje.Ako smo vec nas dvoje dosli na isto,sto se lako moze zakljuciti,odgovori mi samo da li je prvo zapaljen manastir Devic ili dzamija u Beogradu?

...i ne samo u politicke svrhe, vec.....
frontpage1_1.jpg

Skorpioni dobijaju blagoslov od srpske crkve, a zna se vrlo dobro sta su ti "ratnici" krvopije uradili.

...i ne samo u politicke svrhe, vec.....
frontpage1_1.jpg

Skorpioni dobijaju blagoslov od srpske crkve, a zna se vrlo dobro sta su ti "ratnici" krvopije uradili.

Ovo je jedan mladi covek koji je primio blagoslov svestenika,u cemu je problem i sta ti tu smeta??Ili ti pokusavas da mi kazes da je tvoj narod izrevoltiran time sto pravoslavni svestenici rade samo ono sto je u sluzbi Boga ono sto su odabrali u svom srcu?

Ovo je jedan mladi covek koji je primio blagoslov svestenika,u cemu je problem i sta ti tu smeta??Ili ti pokusavas da mi kazes da je tvoj narod izrevoltiran time sto pravoslavni svestenici rade samo ono sto je u sluzbi Boga ono sto su odabrali u svom srcu?

Nije to mladic nego pripadnik teroristicke (genocidne) organizacije "Skorpioni", koji je ubio Bog zna koliko ljudi. Ne rade vasi svestenici ono sto je u sluzbi Boga, nego ono sto je u sluzbi djavola, jer daju blagoslov onima koji ubijaju decu. 100% sam siguran da si videla snimak kako streljaju onu decu.

Nije to mladic nego pripadnik teroristicke (genocidne) organizacije "Skorpioni", koji je ubio Bog zna koliko ljudi. Ne rade vasi svestenici ono sto je u sluzbi Boga, nego ono sto je u sluzbi djavola, jer su daju blagoslov onima koji ubijaju decu. 100% sam siguran da si videla snimak kako streljaju onu decu.

Ne,nisam gledala nikakve snimke o tome.Mozes li da dokazs da su mladici sa slike bas ti "skorpioni"?

Pa naravno da je tacan. Jedna majka (Bosanka) je prepoznala svog sina kad je videla snimak.

Evo da vidis:
Žena koja je prepoznala svog sina kojeg su streljali Škorpioni želi da bude na suđenju u Beogradu

NURA ALISPAHIĆ: Hoću ubicu da pogledam u oči

Sarajevo - Žena koja je, gledajući nedavno prikazan video-snimak, prepoznala svog sina među Muslimanima koje su tokom rata u BIH likvidirali pripadnici srpske paravojne formacije "Škorpioni", rekla je juče da želi da prisustvuje suđenju čoveku koji je optužen za njegovo ubistvo.
- Odlučila sam da odem u Beograd kako bih pogledala u oči ubici moga sina i videla kako taj čovek izgleda - rekla je Nura Alispahić agenciji Asošijeted pres.
Ona je u junu uključila svoj televizor i ugledala video-snimak iz 1995. godine na kome su prikazani pripadnici "Škorpiona" kako ubijaju njenog maloletnog sina i još petoricu muslimanskih muškaraca iz Srebrenice.
- Videla sam svojim očima kako te životinje ubijaju moga sina. Imao je samo 16 i po godina. Biće mi teško da prisustvujem suđenju, ali ništa ne može da se poredi sa bolom koji sam osetilia kada sam videla njegovu likvidaciju - kazala je Alispahićeva.
Petorica od osam pripadnika "Škorpiona" prikazanih na video-snimku optužena su prošle sedmice u Beogradu za ratne zločine nad civilima. Reč je o Slobodanu Mediću, Peri Petraševiću, Aleksandru Mediću, Aleksandru Vukovu i Branislavu Mediću.
Na suđenju koje bi trebalo da počne krajem godine oni će se suočiti sa kaznama do 40 godina zatvora. Alispahićeva (60) živi sa svojom ćerkom Magbulom u izbegličkom kampu nedaleko od Tuzle, na severu BIH. AP

Wow, komsinice! Svaka cast, ipak priznajes da su skorpioni pocinili monstruozna dela. Iskrenost je najbolja vrlina. :)

Oni su ...ratovali, jer ako ne znate Albanci (posto su za vas uvek pa i u zadnjem ratu, drugi borili) bio je rat. A kad je rat , tada oni koji ratuju ne igraju sah nego - ratuju....

To vam je isto kao onaj koji hoce da se bije pa popije picku po nosu a onda se zali okolo...

Cunt, oni koji se posteno bore, decu ne diraju.

Pa sto je onda Shota Gallica, zena poznatog krvnika, bacala srpsku decu krajem prosloga veka u vatru a u tom zanosu i osmislila vase narodno kolo "Shota". Sto su onda i oni oko nje pa sve do danas, to svoje krvnicko kolo zauvek prisvojili kao nadahnuce nekim buducim "igrama bez granica"......

A o deci koju spominjes Albansku, na zalost, ima te jadne dece koja su izgubila glavu. Zahvaljujuci svojim ocevima....

Kako ono kazete vi ?

"Kako dosao tako otisao, a!"

A zna se dobro na sta ste sve bili spremni, pa i decu da gurate u smrt...., ja sam to rodjenim ocima gledao...
Nisam mogao da verujem...

A onda iza te dece, pucate snajperima i minobacacima, kada se okrenu policajci...

Pricaj drugome @Marcuse Tulusume!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back