Marcus Tullius
Aktivan član
- Poruka
- 1.513
Odgovorio sam kratko i jasno! :-)jos mi nisi odg na pitanje za nasilje!!!a ni na ono koji albanci su podizali manastire!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovorio sam kratko i jasno! :-)jos mi nisi odg na pitanje za nasilje!!!a ni na ono koji albanci su podizali manastire!
ja mislim da si ti licno pravi primer gamadi i sumnjam da si u svom mestu jer ovde mozes pisati svasta,ti si negde daleko kao mnoga gamad koja su nekad zivela na kosovu.
ja mislim da tvoja braca za tebe kazu"daj boze da nas on vise ne brani" jer rezultat ti je porazavajuci,sto se mene tice mozes nastaviti.........
ti sve nesto pogresno mislis..
nisam mislila na nasilje koje su srbi cinili nego uopste sta ti mislis sta je nasilje..fizicko nasilje i tako to..sta jos spada pod nasilje..a za manastire mi jos niko nije odgovorio
Ja sam i dan danas na Kosovu, a ta "gamad" ce opet ziveti na Kosovu kad-tad...a dace Bog da ti se sve satre po familiji kada imas takvo razmisljanje o Srbima....ne zaboravi da su i tvoji preci bili Srbi,a ti mi sada izigravas veceg muslidzu nego Bin Laden!
jos cekam odgovore...ajde vi sto vam je istorija bazirana na istini da cujem ko je podigao sve te manastire na kosovu...valjda vam to pise u knjigama,to su spomenici kulture...
Ja sam i dan danas na Kosovu, a ta "gamad" ce opet ziveti na Kosovu kad-tad...a dace Bog da ti se sve satre po familiji kada imas takvo razmisljanje o Srbima....ne zaboravi da su i tvoji preci bili Srbi,a ti mi sada izigravas veceg muslidzu nego Bin Laden!
Srbi i pravoslavni Albanci su ih izgradili, a Turci ih nisu porusili ili popalili, zato su i danas tamo gde su.
Sad ces ti sigurno razmisljati: kako pravoslavni Albanci?
u nasilje spada i uturavanje tudjih misli u moju glavu, mislim na lažne političke govore i ispiranje ovo malo mozgova...
i to je nasilje...ja sam njega p[itala sta podrazumeva pod tom reci...ne tebe...cisto,zanimama me sta ce reci...jer je njemu nasilje samo ubijanje..i to kad srbi ubujaju..
Pa eto procitaj iz knjige i samo nam dodaj koje godine je koji napravljen.ja u mojoj istoriji imam napisano cije su zaduzbine manastiri na kosovu pa ako to nije istina zelim da mi napisete ko je gradio te manastire..ime i prezime!
jel??ja sad ne zelim da raspravljam o tome ko je vise ubijao mi ili vi...ne pitam sta misli da bih rekla sta ste vi od nasilja uradili..samo zelim da znam sta je po vama nasilje..nadam se da cu dobiti jedan normalan odgovor a ne samo da zaobilazitie...kao i oko mog pitanja za manastire..
ne zelis da raspravljas ko je ubijao vise ??? pa eto ni ja ne zelim da ti drzim predavanje sta je nasilje !!!! jer to je nesto toliko poznato nama u bivsoj jugi da me je prosto sramota da o tome dajem definiciju.
ne zelis da raspravljas ko je ubijao vise ??? pa eto ni ja ne zelim da ti drzim predavanje sta je nasilje !!!! jer to je nesto toliko poznato nama u bivsoj jugi da me je prosto sramota da o tome dajem definiciju.
y'bo vas isti i tebe i njega. Jak muslidza od takozvanog u pm.
Pa eto procitaj iz knjige i samo nam dodaj koje godine je koji napravljen.
-Stefan Nemanja 1166-1196,veliki zupan.Djurdjevi Stupovi(sagradjena izmedju 1170-1171),Studenica(1183.),Hilandar
-Stefan Nemanjic(Prvovencani-zato sto je prvi dobio titulu kralja),1196-1217 veliki zupan,1217-1228 kralj, manastir Zica(izmedju 1208-1215)
-Stefan Radoslav 1228-1234kralj,priprata uz manastir Studenicu(tridesetih godina XIII veka)
-Stefan Vladislav,1234-1243 kralj,manastir Mileseva(1219.)
-Stefan Uros I,1243-1276 kralj,manastir Sopocani(1255.)
-Stefan Dragutin 1276-1282 kralj,crkva Sv. Ahilija u Arilju
-Stefan Uros II Milutin 1282-1321 kralj,Gracanica,Bogorodica Ljeviska,Banjska
-Stefan Uros III Decanski 1321-1331 kralj,manastir Visoki Decani
-Stefan Uros IV Dusan(silni) 1331-1346 kralj,1346-1355 car, Sv. Arhandjeli kod Prizrena
-Stefan Uros V (nejaki) 1344-1371
-Lazar Hrebeljanovic 1371-1389 knez,Lazarica(izmedju 1377-1380),Ravanica(izmedju 1375-1377)
-Stefan Lazarevic 1389-1402 knez,1402-1427 despot,manastir Manasija (gradila se od 1406-1418 )
-Djuradj Brankovic 1427-1456 despot,grad smederevo
-Lazar Brankovic 1456-1459 despot
mislim da je dovoljno od mene!!
yebo tebe,sto mene? I sta se ti koji ku*ac mesas odjednom??
Eto resen problem!:D
ja ga ne bih to ni pitala jer znam sta ce reci, a ni tebe jer znam i ti sta ces reci...i to je nasilje...ja sam njega p[itala sta podrazumeva pod tom reci...ne tebe...cisto,zanimama me sta ce reci...jer je njemu nasilje samo ubijanje..i to kad srbi ubujaju..