Daca_Su
Ističe se
- Poruka
- 2.734
Ivana, kolike su dimenzije i za sta ih koristis kod torti, posto je ovo predpostavljam prvobitno za kolaciceJa sam skoro kupila ovu sa smajlićem kod kineza, i kupila sam istu sa dva srca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ivana, kolike su dimenzije i za sta ih koristis kod torti, posto je ovo predpostavljam prvobitno za kolaciceJa sam skoro kupila ovu sa smajlićem kod kineza, i kupila sam istu sa dva srca.
kupila tri modle za torte...one sa otvaračem sa strane...
najveća je u obliku kvadrata,manja u obliku kruga i još manja u obliku srca...za celih 1000 dinara...
kakve ću sad torte da pravim...![]()
i jos da nam kazes gde i bog da nas vidi![]()
Temerin,robna kuća Beba....
a jesu li to oni podesivi kalupi, koji je obim ?
i jos da nam kazes gde i bog da nas vidi![]()
pa s obzirom da ja ne prvim torte profesionalno,znači treba mi samo za kućnu upotrebu za neka naša slavlja,meni su ovi extra..
imala sam jedan okrugli,ali sam pametna nekom nosila tortu sa donjim delom i taj se naravno nikad nije setio da mi to vrati...
a ja da se ubijem sada ne mogu da se setim ko je to bio...![]()
Pa dobro... bar si izvukla pouku
Da... odlični su plehovi. I s obzirom da svi imaju isti uslovno "prečnik" može se lepo formirati i torta na sprat gde će svaki sprat imati različiti oblik.
Inače, taj gornji deo možeš i dalje da koristiš... Stavi ga u bilo koji pleh veće površine ... ne može da se fiksira, ali sve će ostati na svom mestu. Osim toga, ti "obruči" su odlični kada se torta formira i filuje.
Treba da ima po onim za tkz. "zdravu hranu". Kod mene ima jedna takva i prodeje i sve te neke sitnice za torte... Treba da ima i kutija odgovarajućih dimenzija.e taj sisitem sam isprobavala sad za NG...pravila straćiatela tortu koja je fenomenalno ispala...
volim vazdušaste torte,sa puno fila...ne vole deca kore...
kora bila od belanaca...mljaac,...
a onon što mi ostalo od kalupa je i dobro jer se na to nadovezuje modla za kuglof koji takođe često pravim...
i jesam izvukla pouku...
e i interesuje me još nešto...
treba da idem na svadbu za desetak dana...i hoću da kupim onu tacnu što i ZD koristi kad isporučuje torte....onaj srebrni kakav je već...
u kakvim radnjama to može da se nađe????
Treba da ima po onim za tkz. "zdravu hranu". Kod mene ima jedna takva i prodeje i sve te neke sitnice za torte... Treba da ima i kutija odgovarajućih dimenzija.
Druga varijanta ti je da uzmeš komad stiropora i njega isečeš po meri i obložiš papirom za pakovanje (onaj što je sa jedne strane uvek tako "srebrn"... poput te tacne).
Pre nego što zadužiš svekrvu, proveri , ako kod vas ima Metro, tamo sam ja kupila po 700 dinara pre par meseci taj komplet.brza si svaka cast, idealne velicine! okrugli koji vec imam je isto takav tako da mi cak i to odgovara a taj kockasti bi mi stvarno super dosao idealna velicina ya jednu po mom misljenju normalnu tortu. a oblik srca uopce nemam super super!!!!!!!!!!!! morat cu samo vidit da li svekrva zna di je to . ona je inace na Konjarniku pa ako netko zna da po toj cjeni ima negdi u tom djelu grada da je ne smaram previse...
I ja sam kupila u Metrou, pre desetak dana...Pre nego što zadužiš svekrvu, proveri , ako kod vas ima Metro, tamo sam ja kupila po 700 dinara pre par meseci taj komplet.