Alatke iz kuhinje

ja koristim od boja stamenkovic i eterika iz kesice, imas ih u svakoj vecoj radnji i mnogim zdravim hranama, onda barvallo gel boje, njih takodje imas u nekim zdravim hranama ili mozes poruciti iz barvala koji se nalazi u novom sadu, a takodje imam i boje koje sam narucila preko fb profila alat za fondan dekoracije....

devojke vi sto vam slag nije jaca strana kao ni meni, kupite u radnji sve za toliko i toliko, zeleni lenjir sa slovima i brojevima, izravna slag kao od sale, ma kakve spahtle i nozevi, ovo je savrseno, probala sam svacim, i drugim lenjirima, i onom plasticnom spatulom za slag i nema cim nema ali ovo je savrseno

devojke vi sto vam slag nije jaca strana kao ni meni, kupite u radnji sve za toliko i toliko, zeleni lenjir sa slovima i brojevima, izravna slag kao od sale, ma kakve spahtle i nozevi, ovo je savrseno, probala sam svacim, i drugim lenjirima, i onom plasticnom spatulom za slag i nema cim nema ali ovo je savrseno

Ledy , jel to onaj sto isto ima tri lenjira u pakovanju, raylicitih velicina slova i br ?

Ne, cetvrtasti zeleni, aj sad cu uslikati pa postaviti
otkad njega koristim torte sa slagom su mi savrsene

DSCF5418.jpg

Poslednja izmena:
Ma ja sam to kupila jos davno ali nisam nikada probala slag sa tim i neki dan slomim lenjir a spatulicu nisam mogla pronaci, ko u zemlju da je propala, a kasnije je vidim u bc z:lol:, i onda probam sa tim zelenim lenjirom i odusevim se....koristim i ta slova kad mi trebaju manja samo ima dosta posla dok se ne iseku posto ostave lep otisak ali moram i nozem....
kod vas u BG sve jeftinije, nisu dzaba nas grad proglasili pre par godina najskupljim z:((

Poslednja izmena:
Ma ja sam to kupila jos davno ali nisam nikada probala slag sa tim i neki dan slomim lenjir a spatulicu nisam mogla pronaci, ko u zemlju da je propala, a kasnije je vidim u bc z:lol:, i onda probam sa tim zelenim lenjirom i odusevim se....koristim i ta slova kad mi trebaju manja samo ima dosta posla dok se ne iseku posto ostave lep otisak ali moram i nozem....
kod vas u BG sve jeftinije, nisu dzaba nas grad proglasili pre par godina najskupljim z:((
Ja ih samo koristim kada mi treba nesto sitnije i tehn preciznije, pa onda lepo jest flomaster i zacas gotivo!!:zroll:

ja koristim od boja stamenkovic i eterika iz kesice, imas ih u svakoj vecoj radnji i mnogim zdravim hranama, onda barvallo gel boje, njih takodje imas u nekim zdravim hranama ili mozes poruciti iz barvala koji se nalazi u novom sadu, a takodje imam i boje koje sam narucila preko fb profila alat za fondan dekoracije....

hvala pogledala sam ovaj fb profil i jos se dvoumim dal da porucim te boje u prahu ili da uzmem u Euroviltu one witonove 12/1

inace uzimala sam tecne farbe u zdravoj hrani super su al crvena uvek ispada roza a crne nema nigde nasla sam neku u prahu al jos nisam pokusala da je mesam sa fondanom

ToniDelijeSever tebi bi trebalo da daju popust u onoj radnji na Vidikovcu zbog reklame z;)

po mom mišljenu jedina crvena i crna boja koje stvarno oboje kako treba su Milkomove ali je pakovanje veliko ( ima Eurowilt ) Za sve ostalo možeš uzeti bilo čije ( ja recimo za žutu imam tri različita proizvodjača pa tako i nijansiram i koristim ) z:)

hvala pogledala sam ovaj fb profil i jos se dvoumim dal da porucim te boje u prahu ili da uzmem u Euroviltu one witonove 12/1

inace uzimala sam tecne farbe u zdravoj hrani super su al crvena uvek ispada roza a crne nema nigde nasla sam neku u prahu al jos nisam pokusala da je mesam sa fondanom

ToniDelijeSever tebi bi trebalo da daju popust u onoj radnji na Vidikovcu zbog reklame z;)
Aha, kako da ne ....popust...:zcepanje::zcepanje:!!!! Sto se tice boja, meni su ubedljivo najisplativije i najbolje Wiltonove u gelu,mada imam i u prahu svih mogucih proizvodjaca....

Posto sam ovu pomamu za sekacima ja zapocela, evo jedne bitne informacije: sekaca trenutno vise nema, ali su naruceni i ocekuju se za vikend...tako da, ko je planirao dolazak na Vidikovac nema potreba to da radi pre subote! Predlozila sam joj da nabavi i pahulje :znamiguje: , pa cemo videti hoce li i njih naci, sto bi bilo EKSTRA!!!!

ja samo da prijavim da sam isprobala listice i leptirice na mafinima super su a evo i slike prvi red zadnja dva
Ideja je preslatka, i sekaci su divni ali se moraju koristiti pravilno. Neophodno je da svaki sekac koji ima reljef na istiskivacu to i ocrta po fondanu.
Kada iseces masu sekacem, pre dizanja istog jako utisni reljef pa tek onda izbaci detalj. Kad vec imamo divne alate treba i iskoristiti svaku saru koju daju jer onda je to potpuni uzitak. Pozz

dobro ta pravila su ok kad neko pravi mafine za prodaju slazem se da sve mora da bude perfektno ja se time ne bavim ovo je za kucnu upotrebu :) a i pravila sam ih sinoc u ponoc pa zato nisu bas kako treba zezao me nesto fondan pravila sam pola mere pa ocigledno nesto nisam bas potrefila kako treba bice bolje sledeci put

Poslednja izmena:
Gorice, ovo mora da je iz dva dijela, ili se negdje otvara, pa pojma nemam na koju stranu da se izvadi ovako veliko, siroko a da se ne polomi
A inace, izgleda odlicno, jos samo da se skonta kako i radi, ma ako imas mogucnosti kupi, nije uopste skupo ako se fino sa njim moze raditi

Back