Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
Evo sta sam ja kupila juce..
jos da nadjem neki dobar recept i da nateram sebe da je napravi.
![]()
a gde ja ovo da nađem u NS?????
dobar dan...

žarko želim to da imam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo sta sam ja kupila juce..
jos da nadjem neki dobar recept i da nateram sebe da je napravi.
![]()
Samo da vam se zahvali jedna novopečena vlasnica silikonskih modli u obliku leptirića i automobilčića. Naravno kupljeno na Vidikovcu. Danas je cena 320 dindži. Koliko vidim tržišni mehanizmi rade.![]()
Jedna mala, radnje se nalaze sa desne strane kad krenes kineskom ulicom prema Vidikovackoj pijaci. Videla sam tamo i mini modlice u obliku jabuka i pingvina, ali mi ne deluju bas savitljivo. Sekače sam zaboravila da pogledam, a htela sam![]()
Evo i ja da se pohvalim, stigli mi sekaći od Toni Delije Sever, na ruke isporučeni brzom poštom, a sve po ceni od 160 dindži za komad (tri veličine u jednom komadu), a i kvalitet je i bolji od onoih po 980 i 800 dinara. Ma prezadovoljna sam, da ne opisujem evo jedna slikica koju sam uslikala mobilni i to usred posla kada su mi isporucili sekače. Hvala Toniima da se procveta zahvaljujući tebi.
meni je mama danas uzela sekace srca, listove i leptirice a cvetica nije bilo ustvari nije bilo ni ovoga al joj je ljubazna prodavacica rekla da treba gazda da donese za sat vremena al da je neka zena porucila vec 30 komada i mama je zamolila da joj ostavi po jedan od svake vrste da ce doci i tako i bi tako da vam se od srca zahvaljujem na dobrom uputsvu kako doci do radnji
a moram i ovo da kazem u drugoj radnji je prodavacica rekla gospodjo ti sekaci su planuli kako su stigli tako su zene navalile sve se razgrabilo brzoforum je cudo
Važi, procvetaćemo obećah. Jedna uradjena al bez ovih seckalica jer su stigli danas. Do nove godine mora biti nešto. Ma zaslužila siNema zahvaljivanja bez slike torte na kojoj si iskoristila novi alat!!Makar jedna sad oko NG..
Važi, procvetaćemo obećah. Jedna uradjena al bez ovih seckalica jer su stigli danas. Do nove godine mora biti nešto. Ma zaslužila si![]()
Najozbiljnije pitam za razliku izmedju margarite i gerbera...mislim razliku sa naseg aspekta, a ne hortikulture....laicki mislim da se za gerber samo stavljaju 2,3 reda latica, da dobije na punoci, ali ne vidim neku bitnu razliku u obliku samih cvetova.Waaaanjaaaaaa.....bilo kooooooo.........?!!