Alatke iz kuhinje

Evo sta sam ja kupila juce..
jos da nadjem neki dobar recept i da nateram sebe da je napravi.:zper:

attachment.php

a gde ja ovo da nađem u NS?????

dobar dan...:cao:

žarko želim to da imam...:rida:

Samo da vam se zahvali jedna novopečena vlasnica silikonskih modli u obliku leptirića i automobilčića. Naravno kupljeno na Vidikovcu. Danas je cena 320 dindži. Koliko vidim tržišni mehanizmi rade. :zcepanje:
Jedna mala, radnje se nalaze sa desne strane kad krenes kineskom ulicom prema Vidikovackoj pijaci. Videla sam tamo i mini modlice u obliku jabuka i pingvina, ali mi ne deluju bas savitljivo. Sekače sam zaboravila da pogledam, a htela sam :(

Samo da vam se zahvali jedna novopečena vlasnica silikonskih modli u obliku leptirića i automobilčića. Naravno kupljeno na Vidikovcu. Danas je cena 320 dindži. Koliko vidim tržišni mehanizmi rade. :zcepanje:
Jedna mala, radnje se nalaze sa desne strane kad krenes kineskom ulicom prema Vidikovackoj pijaci. Videla sam tamo i mini modlice u obliku jabuka i pingvina, ali mi ne deluju bas savitljivo. Sekače sam zaboravila da pogledam, a htela sam :(

Ja sam danas uzela drugarici modlu u obliku automobila, u 7 razlicitih modela i velicina po 280din , bas u tom pravcu gde si opisala, ka pijaci, ali u radnji sve po 160, trecoj od stanice kad krenes ka pijaci...

Evo i ja da se pohvalim, stigli mi sekaći od Toni Delije Sever, na ruke isporučeni brzom poštom, a sve po ceni od 160 dindži za komad (tri veličine u jednom komadu), a i kvalitet je i bolji od onoih po 980 i 800 dinara. Ma prezadovoljna sam, da ne opisujem evo jedna slikica koju sam uslikala mobilni i to usred posla kada su mi isporucili sekače. Hvala Toni:heart::lol::klap::worth: ima da se procveta zahvaljujući tebi.

Prilozi

• Slika1375.jpg
    Slika1375.jpg
    23 KB · Pregleda: 34
Poslednja izmena:
Evo i ja da se pohvalim, stigli mi sekaći od Toni Delije Sever, na ruke isporučeni brzom poštom, a sve po ceni od 160 dindži za komad (tri veličine u jednom komadu), a i kvalitet je i bolji od onoih po 980 i 800 dinara. Ma prezadovoljna sam, da ne opisujem evo jedna slikica koju sam uslikala mobilni i to usred posla kada su mi isporucili sekače. Hvala Toni:heart::lol::klap::worth: ima da se procveta zahvaljujući tebi.

Nema zahvaljivanja bez slike torte na kojoj si iskoristila novi alat!! :zper: Makar jedna sad oko NG..

meni je mama danas uzela sekace srca, listove i leptirice a cvetica nije bilo ustvari nije bilo ni ovoga al joj je ljubazna prodavacica rekla da treba gazda da donese za sat vremena al da je neka zena porucila vec 30 komada i mama je zamolila da joj ostavi po jedan od svake vrste da ce doci i tako i bi tako da vam se od srca zahvaljujem na dobrom uputsvu kako doci do radnji :)

a moram i ovo da kazem u drugoj radnji je prodavacica rekla gospodjo ti sekaci su planuli kako su stigli tako su zene navalile sve se razgrabilo brzo :) forum je cudo

meni je mama danas uzela sekace srca, listove i leptirice a cvetica nije bilo ustvari nije bilo ni ovoga al joj je ljubazna prodavacica rekla da treba gazda da donese za sat vremena al da je neka zena porucila vec 30 komada i mama je zamolila da joj ostavi po jedan od svake vrste da ce doci i tako i bi tako da vam se od srca zahvaljujem na dobrom uputsvu kako doci do radnji :)

a moram i ovo da kazem u drugoj radnji je prodavacica rekla gospodjo ti sekaci su planuli kako su stigli tako su zene navalile sve se razgrabilo brzo :) forum je cudo

Hahahaha....nisam ja ta od 30 narucenih, ja sam kupila samo 15 kompleta i za sebe 2 i sve razdelila...:zcepanje:

Kato ako se ne snadjes do sutra racunaj na mene, ja danas nikako ne mogu do grada zbog bebe ali idem sutra kod mojih na slavu pa mogu produziti do grada da ti kupim, kad mene imaju brsljan, leptiri, margarete i srca, ja sam uzela sve osim srca posto mi se oni ne dopadaju, dosta su veliki, Setovi kostaju kod nas kod kineza 250 din

Poslednja izmena:
Najozbiljnije pitam za razliku izmedju margarite i gerbera...mislim razliku sa naseg aspekta, a ne hortikulture....laicki mislim da se za gerber samo stavljaju 2,3 reda latica, da dobije na punoci, ali ne vidim neku bitnu razliku u obliku samih cvetova.Waaaanjaaaaaa.....bilo kooooooo.........?!!

evo ja bas uporedjivala slike, ma dodje ti na isto, iste su im latice, na margaretama dva reda jednakih latica, i veci tucak, a na gerberima par redova latica manjih i vecih i manji tucak :znamiguje:
wanja pravis nam posla da istrazujemo, evo ti jedna :zimag: z:lol:

Ahahahaha...da znas da sam pola sata kopala po netu...meni je to isto, samo za gerbere stavim duple latice, jedne vece jedne manje...uostalom, jos mi niko rekao da hoce tortu sa gerberima, nikako sa margaritama ili obrnuto...ma, bezveze sam se uhvatila te Wanjine recenice i bas me zainteresovalo...I...ne samo Wanja, ujutru cemo se svi :grudvanje3:

Gerber je mnogo veci cvet od margaretica, one su dosta sitnije. Samo u tome
Najozbiljnije pitam za razliku izmedju margarite i gerbera...mislim razliku sa naseg aspekta, a ne hortikulture....laicki mislim da se za gerber samo stavljaju 2,3 reda latica, da dobije na punoci, ali ne vidim neku bitnu razliku u obliku samih cvetova.Waaaanjaaaaaa.....bilo kooooooo.........?!!

ja nisam nasla nikakve ni gerbere ni margarite a u kod mene u kraju u radnji za 160 din nemaju nista od tih zezalica bas su smaraci a ja malo malo pa svratim sve se nadam dobice nesto mada sam citajuci ovu temu nasla dosta korisnis informacija pa sam tako porucila i neki set alata preko ebay al preko kume koja zivi u Becu tako da ko zna kad ce to stici do mene a ja jedva cekam

gde kupujete jestive boje i koje

Meni je bilo glupo da nekoga cimam da mi uzima sekace, a da idem na drugi kraj grada samo zbog toga, skroz mi je ne isplativo. Pa sam u nedelju porucila preko fb, tri kompleta sekaca, za 1.000. I naravno dostava. Znaci bice oko 400 din. jedan set.

Back