iva memento
Primećen član
- Poruka
- 736
Dobrog ti Deda Mraza imaš... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nekako su mi svi zbijeni, a na ručni pogon fini, vazdušasti. I tako sam ja sebe danas častila novom mašinicom. 
javi utiske, ja sam skoro dobila slicnu ali nicemu ne sluzi.... bilo je puno prostora izmedju ovog metalnog dela koji treba da melje orahe pa su vise ispadali komadi oraha nego sto je nesto moglo da se samelje![]()
nikako da se nameracim na nekakvu dobruMoja svekrva ima neku staru masinicu rucnu za orahe i isto tako je bveliki prostor izmedju pa komadine ispadaju, ali ovaj od ZD mi se cini OK, da nije to toliko veliki prostor nego taman. Ja kostunjavo voce meljem isto rucno samo je masinica na vakuum pricvrscivanje za sto i veliki prostor za stavljanje jezgre, taman 100gr oraha je mjera za jednu turu i bas mi izmenje fino vazdusasto, nisu zbijeni.

javi utiske, ja sam skoro dobila slicnu ali nicemu ne sluzi.... bilo je puno prostora izmedju ovog metalnog dela koji treba da melje orahe pa su vise ispadali komadi oraha nego sto je nesto moglo da se samelje![]()
E pa evo i ja da se nadovezem na ovu temu masinice za orahe. Ja sam do juce bila zadovoljna istom takvom kao sto ima domacica, juce uzmem da sameljem orahe i ona pukne bas tu kod rucke, tacnije ta cev na koju se navija rucka .....

Za tu masinicu ne znam. Ali sam se jaaako iznervirala, jer nikako nova seckalica bosch-ova da mi lepo samelje secer. I jaka je i velika, a melje losije od neke stare, ne secam se ni marke. Naravno da ne ocekujem da bude kao kupovni, ali ovo jedva da se moze nazvati mlevenim secerom.
) ...nadam se da sc zainteresovani to videti i da nece biti kao u narodnoj "Kasno Marko na Kosovo stize".