Alatke iz kuhinje

Ove godine je Deda Mraz došao i u moju ulicu, obradovao me onoliko i to za samo 8490 rsd. Znači da sam bila dobra :zblesav:

attachment.php

Valjlo bi da mi kažete gde ima da se kupi metalna posuda za njega. Sećam se da ste pisale o tome, ali ......ako se neko seća ili zna neka mi kaže rado bih i to da kupim.

Zoveš na ove brojeve:

011 21 47 110
011 21 39 552
011 63 05 077

Radno vreme je pon - pet 9 - 17 h, subotom 9 - 14 h, a adresa im je Ulica antifašističke borbe 34, prizemlje, lokal 15, Novi Beograd.

Tamo će ti sve objasniti kako se naručuje, plaća i preuzima, samo mislim da ćeš odustati kada čuješ da metalna posuda košta otprilike koliko si i njega platila. Plastična je oko 2000 dinara.

A nisi ga dobila slučajno. To je zato što si išla da bereš lubenice umesto mene. :cmok:

U zdravlju ga koristila, ja sam bila skeptična, ali mi je super, i baš velika pomoć u kuhinji.

prikacicu slicicu mozda nije za ovu temu, nije alatka ali stvarcica koja je juce kupljena kao vrlo korisna a jeftina (ono sto nam je svima potrebno z:hm: )za skladistenje naseg alata , naravno jedna ovakva je dovoljna za sitan alat koji je neophodan skoro pri izradi svake torte , stane dosta alata a zauzima malo prostora na stolu jer je sve u visinu rasporedjeno z:lol:

ovo bi trebalo da bude ono sto mi je Kata preporucila za odlaganje alata, ona ce vec da potvrdi z:) juce sam naletela i odma pazarila z:lol: preporuka devojkama koje ne znaju gde ce sa alatom .... cena privlacna 450din

[/IMG]

i jos jedna

[/IMG]

Poslednja izmena:
Kaća neka te u zdravlju služi. Ostala si dužna da nam kažeš dimenzije i naravno dge si našla tako jeftino. :cmok:

sirina 18cm, dubina 25cm, visina 32cm,a visina jedne fioke 5cm (radi orijentacije - bukvalno mm fali da kad upakujem gel boje zatvorim fioku, ustvari mogla bi da se zatvori al nekako zaglavljuje pa su gel boje ostale na vrhu)
valjda sam sve lepo jasno napisala :zroll:
kupila sam ih u obicnoj plasticari kod merkatora, verovatno ima i u nekoj u vasem komsiluku .... naravno ako nema vicite ,ovde su ostale jos dve z:lol:

Al' sli brza. Hvala. Ja imam ukrasnu kutiju u kojoj držim te stvari ali su jedna preko druge i nije baš pregledno. Ovo mi se čini zgodno za ove sitne stvari.

:cmok: si sefe, jako pregledno , i meni je sve stajalo razvrstano u malim plasticniim kutijama pa dok okupim kutijice na stolu za ukrasavanje nemam mesta da rasklagijam fondan :rumenko: a ovo je bas prakticno , dosta plitkh malih fiokica bas da lepo razvrstas alat, metalni, sa izbacivacima, silikone i tako
zato se i hvalim i preporucujem drugaricama :hvala:

ako nema kod tebe u kraju pazaricu ti javi :);)

Ja kao megaloman, imam isto ovo, ali 4x veće. :rumenka: I stoji na podu, i može da stane dva ipo miliona sekača, silikona, oklagija, boja, nastavaka za šlag, i ko zna čega sve ne.

ne znam samo da li je to ona sa dubokim fiokama jer mi se ne svidja kada su duboke onda opet sve stoji jedno preko drugog i nije mi pregledno z:cry:

ja imam jos jednu ideju, slikam kad je sprovedem z;)

dole u lokalu imamo ona frizerska kolica bas visine radne povrsine sa puno fiokica , koje kada otvoris su jos dodatno pregradjene i ona bi bila idealna da spakujem skoro sve sto imam i jos je i mobilna ima tockice, obzirom da figure i torte radim u razlicitim prostorijama (figure moram zda radim za racunarom u dnevnoj sobi, kad nisam talentovana da pravim figure iz glave :zstidljivko: )

samo da obradim muza da mi je ovih dana preseli iz lokala , nova je a salon ne radi i ne koristi nicemu :znamiguje:

Jeste ta sa dubokim fiokama, ali meni je trebalo nešto što će da stoji na zemlji, a ne na stolu. I vrlo sam zadovoljna funkcionalnošću.

Javiću ti se danas, sutra, u utorak sam u Zemunu, pa ću navratiti, jer sam čula da imaš nešto za mene. :heart:

da li je moguce da nas je bona Danijela ofirala, znala sam ja da je ona nestrpljiva i ne moze da izdrzi da napravimo iznenadjenje :zcool:

Zd planiracu utorak, gledaj da bude do 16 h (posle toga sam akcija po decu , engleski i ostalo :zroll: )

Ivo ja ne planiram da je pustim bez kafe a Sneki ako ne nadje ove fiokice moze doci po njih ( mislim da to bude izgovor za kaficu i druzenje eto cisto da ima izgovor da se sa nama druzi :znamiguje: ) , a ti Ivo mozes doci i bez izgovora .... a sta kazete z:lol:

jedino ne znam koji izgovor da osmislim da dodju i ove bone sa severa obzirom da apeluju da su malko zavejani putevi z:mrgreen: i da napravimo spontano izgovor za druzenje :zskace: ....

ja cu svakako da pribelezim utorak za slobodan dan

Poslednja izmena:

Back