Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Pa davajte više taj famozni mikser gde treba! Krupno moliću fino i u najboljem "Cinemascope" koloru!Po obicaju zalutao na pogresnu temu.Sta ces brljive kokice
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa davajte više taj famozni mikser gde treba! Krupno moliću fino i u najboljem "Cinemascope" koloru!Po obicaju zalutao na pogresnu temu.Sta ces brljive kokice
![]()
Pa davajte više taj famozni mikser gde treba! Krupno moliću fino i u najboljem "Cinemascope" koloru!

Šta se ovde dešava??? Prestale ste da koristite alate? 

za nasu Inku i novu masinu
Turbo masina
Volim zivot kao niko
hej-ja-he-ja-o
imam para za toliko
hej-ja-he-ja-o
Volim dobro drustvo, pice
hej-ja-he-ja-o
da uz pesmu zora svice
hej-ja-he-ja-o
Lud sam kazu neka vala
hej-ja-he-ja-o
ziv i zdrav sam Bogu hvala
Ref. 2x
Turbo, turbo, od ponoci pa do jutra
turbo, turbo, tako danas, tako sutra
turbo, turbo, dok u meni snage ima
nece stati ta turbo masina
Zivim dobro nema dalje
hej-ja-he-ja-o
imam razloga za slavlje
hej-ja-he-ja-o
Uvek nadjem dobar povod
hej-ja-he-ja-o
da krenem u ludi provod
I na zimu i na leto
hej-ja-he-ja-o
hiper aktivan sam eto
hej-ja-he-ja-o
prosto nisam mogla da odolim
Eto nazivajet se"nastajašća kurica". Za prevod se obratiti teta Iri...Znash Mirkic ja nemam onog shto radi sam i ima 12 brzina, josh uvek uzivam u rucnom radu![]()

Aha, pa misliš da sad od ručnog rada ne postizavaju da čvokaju...Pregorele sve masine,sad presle na rucni rad pa ide sporo.![]()

Ја имам дигиталну вагу која мери до 5кг.Ову:
http://www.soehnle.de/index.php?id=68&tx_commerce_pi1[showUid]=36&tx_commerce_pi1[catUid]=0&cHash=4443334f87
Купила сам је пре две године у "Меркуру" и баш сам задовољна.А имам и дигиталну,кинеску која мери до 20кг на коју мерим торте.
Пота,не знам конкретно какав савет очекујеш,али ја бих је купила,нарочито за те паре.
Нешто линк није у реду,моја је ова што се зове модел,деветнаеста одозго.

Kako si ovo lepo uradila, ideja za 10-ku...
Pardoniram i reklamiram. Te fotke se ne vide, pa bih molio da se ponove. Probaj na TinyPic! Takođe već poduže ne znamo šta se dešava sa mikserom?

A lepo smo ti govorili ništa bez ruke. Probajte i ti i ostali sa problemima da postavljate slike odavde. Daleko je jednostavnije i pouzdanije od Image Schak.mikserom bas i nisam zadovoljna,uvek pomislim na onaj stari ali boze moj naucila sam da ne uporedjujem stvari,sad ste me stvarno zabrinuli za slike kako da znam zasto ih vi ne vidite kad oh ja postavim kako treba i kod mene se vide da su postavljene.