ALARMANTNI SNIMAK IZ BEOGRADA Dečaci se voze sa strane kola, držali se samo za krov! Prolaznici šokirani: "Zamislite da deca popadaju!" (VIDEO)

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.686
Alarmantan snimak sa Beograda na vodi koji prikazuje bahatost omladine u želji za nekim vidom pažnje pojavio se na društvenim mrežama,

HsYk9kpTURBXy83Y2EzMWY4ZWY4MjY4OTg2M2EwNGU2YzdiZDRlOTA5MS5wbmeRkwLNAxYA3gABoTAF

Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici moj_beo_grad_ vidi se grupa mladića koja prolazi ulicom tako što stoji na stranama automobila, držeći se za krov. Negodovanje ljudi koji sede u jednom od kafića jasno se čuje na snimku od osobe koju je ova scena zatekla.
"Zamislite i sad popadaju deca", čuje se kao jedan od komentara osobe koja posmatra, dok druga osoba dodaje "znaš ti ko je bre ovo".
Koji je razlog zbog kog su mladići odlučili da se tako voze ostaje nepoznato, kao i to da li je ikome prijavljena ta vožnja.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/b...se-voze-sa-strane-kola-drzali-se-samo/2l7hpep

citam komentare ljudi i ne kapiram.

jos pocinju da pricaju kako su za to krivi pink, baka prase, desingerica i ekipa..

da li su ti ljudi ikad bili deca?
da li se secaju sta su oni radili tad?

jedan komentra je super
kaze lik "sta sam ja sve radio ali tad nije bilo mobilnih da me snime"

i to je tacno.

inace to se nekad zvalo "kesanje"
ljudi su se tako kacili i za gradski prevoz pozadi.

ja licno se nikad nisam kacio za kola kad sam vozio bicikl ali jesam za onaj elektricni vozic na kalemegdanu i na adi..tako da su se te stvari uvek radili i nisu proizvod danasnjeg drustva i kulture.

mene vise cude ljudi koji se sablaznjavaju na ovim stvarima

sada bi ovo bilo nezamislivo i naravno desingerica i karleusa bi bili krivi za ovo :rotf:

15874993_1316145041775125_591395331480035923_o-360x270.jpg

images

Da je postojala opcija kad smo mi bili mladi da svako snimi sta hoce i objavi tako da ceo svet vidi, ovakve instagram stranice bi imale po 10.000 videa dnevno koji su mnogo sokantniji od ovih danas. Danasnji klinci ne umeju 2% da se zezaju koliko su nekadasnji klinci umeli.

Da je postojala opcija kad smo mi bili mladi da svako snimi sta hoce i objavi tako da ceo svet vidi, ovakve instagram stranice bi imale po 10.000 videa dnevno koji su mnogo sokantniji od ovih danas. Danasnji klinci ne umeju 2% da se zezaju koliko su nekadasnji klinci umeli.
ja sam uspeo da polomim gvozdene sanke :kez:

a tad su bile prave kvalitetne, nije bilo kineskog bofla.

Alarmantan snimak sa Beograda na vodi koji prikazuje bahatost omladine u želji za nekim vidom pažnje pojavio se na društvenim mrežama,

Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici moj_beo_grad_ vidi se grupa mladića koja prolazi ulicom tako što stoji na stranama automobila, držeći se za krov. Negodovanje ljudi koji sede u jednom od kafića jasno se čuje na snimku od osobe koju je ova scena zatekla.
"Zamislite i sad popadaju deca", čuje se kao jedan od komentara osobe koja posmatra, dok druga osoba dodaje "znaš ti ko je bre ovo".
Koji je razlog zbog kog su mladići odlučili da se tako voze ostaje nepoznato, kao i to da li je ikome prijavljena ta vožnja.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/b...se-voze-sa-strane-kola-drzali-se-samo/2l7hpep
Da nije obezbedjenje :per:

Mi smo se vozili u mladjim danima od mora prema Mostaru, jedan sjedi na haubi a jedan na krovu, sve islo super ,dok nismo vidjeli policiju, vozac naglo na kocnicu a ovi se prosuse po cesti.Cak smo i nekog Njemca pokupili usput ,covjek umro od straha .Zasto smo to radili ne znam.

Koji je razlog zbog kog su mladići odlučili da se tako voze ostaje nepoznato
Razlog je taj što su roditelji degenerici, što su im pedagoške sposobnosti nepostojeće i što je društvo u kom deca odrastaju bolesno.

Razlog je taj što su roditelji degenerici, što su im pedagoške sposobnosti nepostojeće i što je društvo u kom deca odrastaju bolesno.
nema veze sa zivotom ovo sta si rekao.
i mi smo radili i gore stvari nego nas tad niko nije snimao.

ti hoces da kazes da nisi radio nijedan deciji nestasluk?
bio si fino uzorno dete koje je sedelo za stolom i govorilo "da tata" "da mama"

u principu je bezbedno. ti automobili nisu jurili..20..30 na sat su vozili..toliko vozis bicikl i sam.

A pazi, uvek ti imaš šansu da se povrediš sa ovakvim stvarima, ali mislim da se danas preteruje... Kao i sa onim vršnjačkim nasiljem... Koliko smo se mi tukli čoveče, nego nije bilo telefona da se snima.

Mi išli skidali antene sa auta one prst debele tukli se time, stavljali šipke u novine da ne ostaju otisci, nosili noževe u rukavu od jakne i slično... A sad vidiš dva klinca se potukla kao uuuuužas..

Back