ALARMANTNI SNIMAK IZ BEOGRADA Dečaci se voze sa strane kola, držali se samo za krov! Prolaznici šokirani: "Zamislite da deca popadaju!" (VIDEO)

A pazi, uvek ti imaš šansu da se povrediš sa ovakvim stvarima, ali mislim da se danas preteruje... Kao i sa onim vršnjačkim nasiljem... Koliko smo se mi tukli čoveče, nego nije bilo telefona da se snima.

Mi išli skidali antene sa auta one prst debele tukli se time, stavljali šipke u novine da ne ostaju otisci, nosili noževe u rukavu od jakne i slično... A sad vidiš dva klinca se potukla kao uuuuužas..
skidali smo i oznake sa automobila :D
skakavac ili leptir noz je bila uobicajena stvar u rancu :D

nema veze sa zivotom ovo sta si rekao.
i mi smo radili i gore stvari nego nas tad niko nije snimao.
Izvuci sam iz toga zaključak, pošto ni sa čim nisi porekao ono što sam napisao.

ti hoces da kazes da nisi radio nijedan deciji nestasluk?
bio si fino uzorno dete koje je sedelo za stolom i govorilo "da tata" "da mama"
Jesi ljubomoran možda što su me roditelji vaspitavali da ne budem delinkvent i seljačina? Smeta ti što pored takvih poput tebe postoje i normalna i uzorna deca, što nisu svi na svetu kakav si ti bio? To je tvoj problem na čijem rešavanju treba da radiš, umesto što pokušavaš kroz detinjasti sarkazam da budeš defanzivan. Da, pravio sam dečije nestašluke, to nema nikakve veze s ovim degenericima sa snimka. To što takvi poput tebe ovakvo ponašanje pokušavaju da predstave normalnim dečijim ponašanjem da bi svoje loše vaspitanje i delinkvenciju racionalizovali je dodatni društveni problem jer je svet takvih prepun.

Jesi ljubomoran možda što su me roditelji vaspitavali da ne budem delinkvent i seljačina? Smeta ti što pored takvih poput tebe postoje i normalna i uzorna deca, što nisu svi na svetu kakav si ti bio? To je tvoj problem na čijem rešavanju treba da radiš, umesto što pokušavaš kroz detinjasti sarkazam da budeš defanzivan. Da, pravio sam dečije nestašluke, to nema nikakve veze s ovim degenericima sa snimka. To što takvi poput tebe ovakvo ponašanje pokušavaju da predstave normalnim dečijim ponašanjem da bi svoje loše vaspitanje i delinkvenciju racionalizovali je dodatni društveni problem jer je svet takvih prepun.
idi brate al naprica..al jbg..kakav god da sam bio delikvent i huligan nije mi smetalo da zavrsim fakultet, lepo se zaposlim i jos postanem i admin pride :kez:

i jeste normalno decije ponasanje..kao sto rekoh i ja sam se nekad davno kacio za elektricni vozic :D

idi brate al naprica..al jbg..kakav god da sam bio delikvent i huligan nije mi smetalo da zavrsim fakultet, lepo se zaposlim i jos postanem i admin pride :kez:

i jeste normalno decije ponasanje..kao sto rekoh i ja sam se nekad davno kacio za elektricni vozic :D
Pa šta ako si završio fakultet? Prebacuješ fokus sa jednog društvenog problema na nešto što percipiraš kao lični uspeh, kao da sam ja reko da je ostvarivanje uspeha nemoguće za nekog ko je u detinjstvu bio delinkvent i huligan. Ti si život možda promenio ali ipak i dalje opravdavaš takvo ponašanje. A takvo ponašanje često vodi i u druge, manje "uspešne" tokove života. Nema nikakvih razloga da ne težimo boljem, umesto što opravdavamo ono loše, samo zato jer smo i mi sami bili takvi ili gori.

A mi smo kao nešto bili bolji ...

Ništa lepše nego ukačiti se i otići par stanica niz ulicu dok te neko ne primeti i čim stane vozilo a ti šturu glavom bez obzira ...
Volim kad postane jasnije da je rat izmedju glupih i pametnih izgubljen sa razlogom, bilo ih je vise....

Pa šta ako si završio fakultet? Prebacuješ fokus sa jednog društvenog problema na nešto što percipiraš kao lični uspeh, kao da sam ja reko da je ostvarivanje uspeha nemoguće za nekog ko je u detinjstvu bio delinkvent i huligan. Ti si život možda promenio ali ipak i dalje opravdavaš takvo ponašanje. A takvo ponašanje često vodi i u druge, manje "uspešne" tokove života. Nema nikakvih razloga da ne težimo boljem, umesto što opravdavamo ono loše, samo zato jer smo i mi sami bili takvi ili gori.
a sta je konkretno problem u tome sto su se nakacila na auto koji je vozio 20..30 na sat koliko voze i bez auta?

Back