Ivana izvini zbog malog zakasnjenja,hvala za link ali oni imaju samo isuseni tubifeks a ja sam mislio na zivi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tubifeks je najhranljiviji ali mora se dobro isprati.Ja ga vadim godinama tako da poznajem ceo postupak od vadjenja iz kanala do hranjenja ribica.
Artemija je ok,koristim je za prehranu mladji...a posto je nesto skuplja koristim i zumance naravno u malim kolicinama.
Pitajte me sta vas zanima.
Ako ima nekog odgajivaca popricao bih sa njim o mrestu fosilisa ili plahtostomusa...
ja sam iz Beograda...
inače da li neko zna gde ima da se kupi (u bg) mahovina (javanska, bilo koja , čak i kladofora) gde god sam bila imaju samo one kao lokvanje šta su već i uspravne biljke... a mahovine nigde,
a svi o njoj samo pričaju kao mahovina da se skriva mladj, mahovina ovo mahovina ono,zid i tepih od mahovine,
mislim gde je ta mahovina...
![]()
jednostavno,mladj je spremna za maticni akvarijum onda kada postane veca od najvecih usta u njemu(maticnom aq)
cao dexter,znam da se fosilisi mreste ali nisam siguran kakvi su im uslovi potrebni...
Naravno da su hranjene tubifeksom.Zamolio bih te da ne siris neznanje.Jednostavno prosetaj do bilo kojeg ozbiljnog odgajivaca i pitaj ga...
Svako ce ti reci isto sto i ja.
Mislim da nema potrebe da pišemo o našem znanju/neznanju, naročito što ne znaš ko je sa druge strane tastature. A što se tiče odgajivača i upotrebe tubifeksa... pa recimo da nam je stanje u akvaristici na najnižim mogućim granama, to dovoljno govori. Video sam mnoga jata koja su brzo nestajala zbog tubifeksa, ali dobro, ne bih da širim neznanje.
ne zanima me ko sedi sa druge strane tastature vec ono sto taj neko pise.
Ljudi,ja vec 12-13 godina vadim tubifeks i uglavnom njime hranim ribe.Kad stigne sa kanala,tubifeks se pospe sitnim peskom kroz koji prolazi i prociscava se,
formira se u zdravu grudvu i tek onda se vadi.Tako cist tubifeks potrebno je ispirati 2-3 puta dnevno a moze i stajati ispod cesme sa koje neprestano kaplje voda.
Nikad nisam imao problema...Mana mu je sto ne moze dugo da ostane svez a kad pocne da se kvari onda moze da pobije sve u akvarijumu.