Ako studentska lista dodje na vlast hoce li poslati vojsku da oslobodi Kosmet od NATO okupacije i terora ili ce nastaviti veleizdajnicku politiku SNSa

Тихи

Starosedelac
Poruka
180.462
Postavljam ovo pitanje

Voleo bih da nam vedete studentske liste objasne kakvu ce politiku Studentska lista voditi u vezi Kosmeta ako dodje na vlast?

Sta planirate da radite u vezi Kosmeta i okupiranog srpskog naroda tamo koji zivi pod terorom NATO pakta?

Na Kosovu i Metohiji vec 25 godina traje totalitarni zlikovacki teror NATO pakta i njihovih siptarskih narkoteroristickih hordi - nad preostalim srpskim zivljem tamo....

Sta planira Studentska lista da uradi povodom toga?

Za mene jako bitno pitanje

@Dе Sisti @Frederick_ @ssmpmd @mario80 @DarkMoon @Duskwood @Alter_Ego_ podijum je vas

Objasnite nam kakvu ce Studentska lista voditi politiku u vezi Kosova i Metohije?

Hoce li ostati sve isto kao i do sada pod DSom pa SNSom ili cete ukinuti briselski sporazum, sve potpisano proglasiti nistavnim i poslati vojsku da oslobodi nasu okupiranu zemlju i narod kad se za to ukaze prilika?

Hvala na odgovoru.

Autorska tema

Poslednja izmena:
postavice stvari na svoje mesto

tj vratiti ih za pocetak tamo odakle ih je sabroac rezima , opozicija , tj nekadasnja vlast tadic jeremic dacic prebacila. U savet bezbednosti UN, a brisel macku o rep... nek odgovaraju izdajnici za to rpebacivanje i za INSISTIRANJE SRBIJE DA SE U OKVIRU SPORAZUMA U BRISELU PROMENI I TACKA REZOLUCIJE 12 44 KOJA NALAZE DA JE KOSOVO NEOTUDJIVI DEO SRBIJE

to je tvoj sistem napravio, ds banditi zapoceli sns banditi nastavili

e a onda , traziti tacku po tacku iz rezolucije 12 44 da se pocne ispunjavati...
sve po rezoluciji 12 44

sigurno nece imati izdajnicki stav koji je briselom sve rpedao u ruke siftarima...

a tadic jeremic idacic bice u zatvoru zbog te izdaje

narvano i sns kartel ce im se pridruziti za nastavak toga...

Kazu da ce regrutni centar zvani Cacilend svakog trenutka krenuti na Kosovo da odbrani

ali trenutno je zauzet prebijanjem sopstvenih gradjana u Srbiji

Odgovori na pitanje . Hvala.

Interesuje me i treba mi odgovor na osnovu toga odlucicu kome cu da dam glas na izborima. A i mnogi drugi.

Da li se planira kontiunitet sa veleizdajnickom politikom SNSa u vezi Kosmeta ili totalni diskontinuitet?

Odgovori na pitanje . Hvala.

Interesuje me i treba mi odgovor na osnovu toga odlucicu kome cu da dam glas na izborima. A i mnogi drugi.

Da li se planira kontiunitet sa veleizdajnickom politikom SNSa u vezi Kosmeta ili totalni diskontinuitet?
Sta je jos ostalo da se da pa da kazes da ce nastaviti kontinuitet sns-a?
Nema, vucic dao sve
Kosovo mozda mozemo vratiti nakon sto postanemo pravna zemlja dobrog standarda, pa da oni zele da nam se pridruze
Ne skoro znaci

Sto se bratjuska Tihio pravis naivnim, znas da apsolutno niko u Srbiji nece nikada nista preduzeti povodom Kosova. Stariji od 30 godina se secaju bombardovanja iz '90-tih i apsolutne nemoci srpske vojske da se suprostavi bombardovanju svega sto su prethodne generacije izgradile, secaju se svega sto je bilo sruseno ( zgradu generalstaba u centru BGDa i hotel Jugoslaviju su srusili ovih dana ali nisu komandu RVO u Zemunu). Pa koliko glupu i idiot moras biti da nisi naucio iz tog uterivanja saznanja u glavu da ne mozes da se suprostavis NATO-u i bez podrske sa strane (jer da li iko normalan veruje da ce Srbiji pomoci Rusija ili Kina).
Kosovo je otislo pre toga demografskim putem a kad je otislo i vojno kakav nacin imas da ga povratis?

Ваистину, не дај Боже да неки потенцијални можда издајници скину ове актуелне проверене издајнике са власти.

Никако се то не сме дозволити, ако желимо да се издаја спроведе до краја.

Sta je jos ostalo da se da pa da kazes da ce nastaviti kontinuitet sns-a?
Nema, vucic dao sve
Kosovo mozda mozemo vratiti nakon sto postanemo pravna zemlja dobrog standarda, pa da oni zele da nam se pridruze
Ne skoro znaci

ma mene ne interesuje vucic nego sto ce biti posle vucica

realno izbori u kosjericu i zajecaru pokazuju da ce studentska lista samo je pitanje vremena kada vladati Srbijom umesto SNS-a

Par procenata gore dole odlucuje

E sad me interesuje posto je realno da su oni buduca vlast, samo je pitanje kad, kakvu politiku planiraju da vode u vezi Kosmeta

Da li identicnu Vucicevoj ili suprotnu ?

Zar nije to normalno i razumno pitanje?

Nije Srbija samo Beograd.

Postavljam ovo pitanje

Voleo bih da nam vedete studentske liste objasne kakvu ce politiku Studentska lista voditi u vezi Kosmeta ako dodje na vlast?

Sta planirate da radite u vezi Kosmeta i okupiranog srpskog naroda tamo koji zivi pod terorom NATO pakta?

Na Kosovu i Metohiji vec 25 godina traje totalitarni zlikovacki teror NATO pakta i njihovih siptarskih narkoteroristickih hordi - nad preostalim srpskim zivljem tamo....

Sta planira Studentska lista da uradi povodom toga?

Za mene jako bitno pitanje

@Dе Sisti @Frederick_ @ssmpmd @mario80 @DarkMoon @Duskwood @Alter_Ego_ podijum je vas

Objasnite nam kakvu ce Studentska lista voditi politiku u vezi Kosova i Metohije?

Hoce li ostati sve isto kao i do sada pod DSom pa SNSom ili cete ukinuti briselski sporazum, sve potpisano proglasiti nistavnim i poslati vojsku da oslobodi nasu okupiranu zemlju i narod kad se za to ukaze prilika?

Hvala na odgovoru.

Autorska tema
koju vojsku da pošalje? pa mi sad nemamo vojsku..mi imamo 15 000 manekena pod oružjem...jedino ako hoćete dobrovoljno da se javite za učešće u ratu svi vi koji zagovarate vojno rešenje sad....kad ode Vučić i vrati se služenje vojnog roka, primi u službu bar još 20 000 profesionalnih vojnika onda možemo da pričamo o vojnom rešenju kosovskog pitanja...sa ovakvom vojskom izgubili bi i Niš i jug Srbije u eventualnom ratu...

Sto se bratjuska Tihio pravis naivnim, znas da apsolutno niko u Srbiji nece nikada nista preduzeti povodom Kosova. Stariji od 30 godina se secaju bombardovanja iz '90-tih i apsolutne nemoci srpske vojske da se suprostavi bombardovanju svega sto su prethodne generacije izgradile, secaju se svega sto je bilo sruseno ( zgradu generalstaba u centru BGDa i hotel Jugoslaviju su srusili ovih dana ali nisu komandu RVO u Zemunu). Pa koliko glupu i idiot moras biti da nisi naucio iz tog uterivanja saznanja u glavu da ne mozes da se suprostavis NATO-u i bez podrske sa strane (jer da li iko normalan veruje da ce Srbiji pomoci Rusija ili Kina).
Kosovo je otislo pre toga demografskim putem a kad je otislo i vojno kakav nacin imas da ga povratis?

Hoces da kazes da ce Studentska lista voditi identicnu veleizdajnicku politiku kao i SNS?

Da li je to zaista tako ?

Ako jeste onda necu moci da im dam glas . Iz principa ne glasam za veleizdajnike!

koju vojsku da pošalje? pa mi sad nemamo vojsku..mi imamo 15 000 manekena pod oružjem...jedino ako hoćete dobrovoljno da se javite za učešće u ratu svi vi koji zagovarate vojno rešenje sad....kad ode Vučić i vrati se služneje vojnog roka, primi u službu bar još 20 000 profesionalnih vojnika onda možemo da pričamo o vojnom rešenju kosovskog pitanja...sa ovakvom vojskom izgubili bi i Niš i jug Srbije u eventualnom ratu...

Imamo daleko ozbiljniju vojsku nego sto je imaju siptari na kosmetu

Po rezoluciji UN 1244 imamo pravo da tamo razmestimo 1000 vojnika.

Zasto se to nije sprovelo? Sve vlasti od 5. oktobra 2000te su bile veleizdajnicke i nisu htele da se zameraju zapadu.

Da li ce Studentska lista nastaviti veleizdajnicku politiku svojih prethodnika ili ipak nece sta mislis ?

zaboravljaš da Kosovo ima vojni savez sa Albanijom i Hrvatskom i da na Kosovu svako zna da puca i ima pušku
imamo ali NATO ne da...
Zasto se to nije sprovelo? Sve vlasti od 5. oktobra 2000te su bile veleizdajnicke i nisu htele da se zameraju zapadu.

Da li ce Studentska lista nastaviti veleizdajnicku politiku svojih prethodnika ili ipak nece sta mislis ?
ne znam....studentska lista će verovatno biti sastavljena po principu catch all kao i Vučićeva lista...znači biće i patriota i liberaša na njoj.i onih koji su za Briks i onih koji su za EU i NATO.....oni sami neće moći da se slože oko poteza u vezi Kosova...mislim da je ideja da studentska lista kad dođe na vlast oslobodi medije i stvori uslove za fer izbore a onda posle njih da se povuče iz politike...vladavina studentske liste bi u suštini bila prelazna vlada o kojoj mašta opozicija

Studenti kazu da ce da angazuju i mobilisu ove patriote, junake,

posebno sa Krstarice koji stalno pricaju o Kosovu i patriotizmu

jer oni mnogo vole svoju zemlju, mnogo vise od drugih

pa ce u skladu s tim i vise se zalagati u odbrani

Je li se ovo Tihi ispisuje iz SNS botovanja po forumu, kako da shvatimo sada ovo? :dontunderstand:

Odgovori na temu . Za sta se ti zalazes ?

Da se ponisti sve sto je SNS potpisao i doneo u vezi Kosmeta i vrate nase institucije dole i vojska , ili da se nastavi veleizdajnicka politika SNS-a i od strane Studentske liste?

znaci nemas pojma ili neces da kazes

ok onda preskoci temu lepse bi bilo nego da je trolujes glupostima

hvala

Odgovori na temu . Za sta se ti zalazes ?

Da se ponisti sve sto je SNS potpisao i doneo u vezi Kosmeta i vrate nase institucije dole i vojska , ili da se nastavi veleizdajnicka politika SNS-a i od strane Studentske liste?

Ja sam da SNS prestane da krsi Ustav i individualna ljudska prava ljudi.

Posto je to jedno 12413213412 puta bitnije i vece krsenje ustava, od guslanja o Kosovu.

Ja sam da SNS prestane da krsi Ustav i individualna ljudska prava ljudi.

Posto je to jedno 12413213412 puta bitnije i vece krsenje ustava, od guslanja o Kosovu.

pa ustav se ne postuje u vezi kosmeta tj brutalno se krsi

Ne mozes biti tako licemeran i podrzavati krsenje Ustava u vezi Kosmeta a traziti da se ustav postuje za nesto drugo sto ti zelis

To je licemerno i neposteno

hvala

Sta, pricas o tome koliko volis svoju zemlju mnogo vise od drugih

i konstantno pricas o Kosovu

a kad se pomenes da ides da ga oslobodjas

onda se pravis Soros

То би била исправна идеја.

Студенти су свакако добили широку подршку од већине ратних ветерана из 99-те.

Ред би био да ангажују патриотски настројене људе у Србији, који су спремни да на Косово крену одмах.

Таквих знамо да нема у СНС, код Чеде, или остатка жутих (оно што није прешло у СНС) али их има у разним другим опцијама.

link ili nije se desilo

Koliko vidim studenti za sad izbegavaju da se izjasne u vezi Kosmeta . Verovatno zato sto ne planiraju da rade u vezi istog ista drugacije od SNS-a na zalost. Voleo bih da ne budem u pravu.

hvala
Studenti treba da sruše Vučića, ne možeš im tovariti na leđa milion zadataka. A kad ga sruše, onda u demokratskim uslovima, ti lepo kandiduješ svoju patriotsko oslobodilačku listu sa ciljem dobijanja podrške da oslobodiš Kosovo, pa pobedi.

Back