Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.883
Zaista bih volela da čujem obrazloženje ove tvrdnje, hvala.
Шта ће ти ?!? ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaista bih volela da čujem obrazloženje ove tvrdnje, hvala.
има школски пример како се праве преварантски аргументи.Pa hebi ga brate, kako onda da ti dokažemo kad je čova mrtav.
Eto, radoznala samШта ће ти ?!? ...![]()
neću ja nikog da teram.Da, da, nateraj ti milenijalce i generaciju Z da umesto sto bleje na internetu odu da riljaju zemlju po ceo dan i gaze po kravljim govnima...
Pokušaću da ti objasnim.Eto, radoznala sam![]()
Čak i da je sve to odradjeno najbolje moguće, isto bi bilo.Pa neeeeeeeeee, čovek je dobar muljator, to ne znači dobar političar. On je dobar politikant za svoje interese i svog kartela. Dobar manipulator. To je kao da kažeš au, što je neko dobar mafijaš, najbolji.
U stvari, da bi neko bio dobar političaar, on mora imati uspešne REZULTATE u oblasti u kojoj sprovodi svoju politiku. Ja te rezultate vidim u tome da su omogućili bogaćenje svog kartela, ok pustili su mnoge velike strane kompanije da rade, ali mnoge male su uništili, poljoprivrednu proizvodnju, ne vidim nikakvu uspešnost na planu javnih poslova, škoslstva, zdravstva, nemamo kanalizacije, jedini smo glavni grad koji nema prečiščavanje otpadnih voda, stalno se neuspešno radi, na kraju projektu kojeg je on vodio je pala nadstrešnica u NS i pobila 16 ljudi... Što je proizvod negativne selekcije, korupcije, rada firmi koje su nestručne itd.
Šta je tu uspešno?
Ti si zagovornik monarhije a buniš se protiv tamo nekog autokrate?То мора да се схвати и добро разуме, како би се предупредило мерама будуће праве Републике или Монархије !
Na prvo mestu, niko nije ''raspustao'' osnovce već su prosvetni radnici stupili u obustavu rada, svesni svih posledica tog čina. Je l to znači da mi ne smemo il nemamo prava na izražavanje svoje volje i mišljenja? Niko njih nije svrstao u glasače. Ni srednjoškolce niko nije svrstao, ali jeste one stotine ljudi koji su se pojavili na protestima u BG. Nije poenta u isticanju mladih koji i nemaju prava izbora, suština je u brojnosti onih koji imaju pravo glasa. Već toliko puta pominjani ''neutralni'' koji ne izlaze na proteste i koje su mahom strpali u sns je po mom mišljenju takođe greška. I u toj grupaciji postoje oni koji neće zaokružiti sns članove.Pokušaću da ti objasnim.
Na prvom mestu iz škole na ulicu zbog protesta i blokada raspuštani su i osnovci i srednjoškolci, deca koja još uvek nemaju pravo glasa. Ali su uredno brojani i svrstavani u glasače.
Ispravi me ako grešim.
Na drugom mestu, svi znamo kako izgleda kad je u školama i fakultetima nešto popularno pa nek je to i najnebuloznija nebuloza. Izlazili su na ulice i oni koji ne misle, kojima je do djuskanja, zabave, fotkica za instagram, tiktok. Šta će ta omladina da zaokruži na izborima, nikad nećeš saznati ali ćeš se na kraju iznenaditi rezultatima.
Ispravi me ako grešim.
Raj od države…To sto ce posle njega biti mnogo gore je posledica njegove lose vladavine, logicno...A i to da je sposoban i da ima plan je tacno, ali dzabe mu sve to kad je pokvaren i neposten. Umesto da je iskoristio tu sposobnost i moc da napravi raj od drzave, da svima bude dobro, on je iskoristio za licno bogacenje njega i njegove svite, i oblikovanje sistema po sopstvenim prohtevima. Tako da na kraju ispada da i nije bio mnogo pametan, jer sad ne bi imao celu naciju okrenutu protiv sebe...
Masovan uzgoj zivotinja u zatvorenim i nehumanim prostorima i njihova patnja jeste prokletstvo koje nam se vraca kroz zatrovano meso, koje konzumiramo.nece ni antihrist ni hrist.. to su jevrejske prevare... (izmislili hriscanstvo a sami ga nisu uzeli - zashto?.. jer je obnana i prevara)
ni carstvo nebesko, ni raj posle smrti... raj je pre smrti - pogledajte shta ste uradili od tog raja sa klanicama!
Nista.
Šta vi sa foruma mislite o ovom klipu Ivana Ivanovića?