Ako narod hoce da gleda prenos skupstine...

pa imam smisla
* Kažite udovici da je pokojnikova zadnja želja bila da ona spava sa vama.

* Kažite grobaru da ne sme da zatvori kovčeg dok vi ne nađete vaša kontaktna sočiva.

* Udarite telo i kažite prisutnima da je on prvi počeo.

* Kažite udovici da ste vi pokojnikov tajni pederski ljubavnik.

* Zamolite nekog da vas slika kako se rukujete sa preminulim.

* Šetajte se okolo i pričajte ljudima da ste videli testament, a da oni nisu u njemu.

* Pričajte grobaru kako vam je upravo umro pas, i kako su skupi troškovi sahrane, a onda ga zamolite da ga krišom sakrije u sanduk sa pokojnikom.

* Kažite udovici da žurite i zamolite je da se testament pročita ranije.

* Ostavite lažno pseće govance na preminulom.

* Nagovarajte udovicu da pokojnikovu veštačku nogu da nekom siromahu ko nema para da kupi drva za ogrev.

* Šetajte se okolo i pričajte prisutnima da ih preminuli nije voleo.

* Iskoristite pokojnikov jezik da zalepite markicu na pismo.

* Zatražite od udovice novac koji vam je preminuli dugovao.

* Organizujte sakupljanje novca među prisutnima kako bi se otplatili pokojnikovi kockarski dugovi.

* Pitajte udovicu da li možete da iskoristite telo da bi vežbali tetoviranje.

* Sipajte super lepak na pokojnikove usne neposredno pre udovicinog poslednjeg poljupca.

Ok znaci imas:lol:
al ja ukazujem na onaj skupstinski.....:rtfm:

Ja ne mogu da razumem jednu stvar.......ja i ti(i neka manjina) shvatamo da od ovih politicara leba nema.....to ti je ona stara"Sjasi Kurta da uzjase Murta"........ali kako ljudi stariji od nas dvoje,iskusniji,koji su vise prosli u zivotu od nas mogu da gutaju govna koja nam kompletni cirkus servira svakog bogovetnog dana......nikako da dobijem epifaniju po tom pitanju:dash:

Ja ne mogu da razumem jednu stvar.......ja i ti(i neka manjina) shvatamo da od ovih politicara leba nema.....to ti je ona stara"Sjasi Kurta da uzjase Murta"........ali kako ljudi stariji od nas dvoje,iskusniji,koji su vise prosli u zivotu od nas mogu da gutaju govna koja nam kompletni cirkus servira svakog bogovetnog dana......nikako da dobijem epifaniju po tom pitanju:dash:

Jednog dana ces je mozda i dobiti-pa ces uci u stos.Kad gutas nesto godinama,predje ti u naviku-onda gutas,gutas,dok ne riknes.:per:

da ti kazem nesto...ja spadam u onu grupu koja to godinama slusa..koja je prosla [puno toga u zivotu i ne mogu da shvatim da neko moze da proguta takva sra nja...meni se sve u meni buni protiv toga.....to nema veze sa godinama..verujem da takvih pomirljivih ima i u tvojoj generaciji...kod mene je sve stvar nade...mislim da su mi godine prosle u nadi...i to je jedino sto ne bih volela da izgubim...kao i svoje misljenje...iz tog razloga nikada nisam bila clan niti jedne partije..to clanstvo suzava poglede i dobrovoljno ali i mimo sopstvene volje...jedino to zelim da ne izgubim sebe...a vidim da ljudi gube sebe a da toga nisu ni svesni...zalosno

pametan si na mamu....cmok Ciro

smart-baby1.jpg

:lol: :bye:

da ti kazem nesto...ja spadam u onu grupu koja to godinama slusa..koja je prosla [puno toga u zivotu i ne mogu da shvatim da neko moze da proguta takva sra nja...meni se sve u meni buni protiv toga.....to nema veze sa godinama..verujem da takvih pomirljivih ima i u tvojoj generaciji...kod mene je sve stvar nade...mislim da su mi godine prosle u nadi...i to je jedino sto ne bih volela da izgubim...kao i svoje misljenje...iz tog razloga nikada nisam bila clan niti jedne partije..to clanstvo suzava poglede i dobrovoljno ali i mimo sopstvene volje...jedino to zelim da ne izgubim sebe...a vidim da ljudi gube sebe a da toga nisu ni svesni...zalosno

I tako dok se raja probudi ucicemo u novi nivo feudalizma(ili ce biti neki novi tip vladavine:sad2::dash:

ne mozesh draga gutati besmisao....mora kad tad da pukne....smisao za sve jednostavno mora postojati...a ovo kod nas je teska besmisao i beznadje
Smisao je draga uvek postojao-besmisao smo odbacivali i uvek nam se ponovo vracao a nada uvek postojala i jos malo privodim kraju i shvatam da mi je zivot prosao u nadanju a da smisao nije stigao ni blizu nas.Svako ko dodje u pocetku nam obecava kule i gradove a posle....... A tako bi mogli lepo da zivimo.

morace da plati......kaze stoka Tijanic

...или пре овако:
Ако посланици хоће да буде преноса Скупштине, нека они ПЛАТЕ,
од оне онако мале посланичке плате.

Мени не треба тај циркус, забавнији ми је онај са правим жирафама,
слоновима, гускама и паткама, па и са змијама!

Back