Ako na ruci imas prst ...

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Univerzalna pravila su samo grube skice, jedino mudro je pratiti pažljivo reakcije konkretne žene, ono šta je jednoj super drugoj je neprijatno.
Ovo je smešno simpatičan video i ništa više. Bolje da je pojeo sve one fine voćkice. :)

Ma kakva životna škola, učenje iz iskustava, kad sve imaš na netu. Tužno je malo ovo moderno doba, ili ne...? :mrgreen:

Univerzalna pravila su samo grube skice, jedino mudro je pratiti pažljivo reakcije konkretne žene, ono šta je jednoj super drugoj je neprijatno.
Ovo je smešno simpatičan video i ništa više. Bolje da je pojeo sve one fine voćkice. :)

Cemu ovo kad na netu moze da se nadje koliko hoces snimaka zena koje masturbiraju. A jos bolje da pokaze partnerka, niko ne zna bolje od nje sta joj prija.

Slazem se sa svo troje, osim mozda sa izjavom da ovaj video njie nista vise od simpaticnog :D

Ali ostalo dvoje sa kojima se potpuno slažeš su muškarci i nemaju isti osećaj dok gledaju ovo voće :)

Nemamo ni mnogo drukaciji :D

Sigurno da ne postoje pravila, ali fiksacija na klit, dvoprstna penetracija i ujednaceni ritam kad se potrefi su u biti okviri pod kojim mnoge zavrse zadovolj(e)ne

Temu se sve čudnije i čudnije

Postao sam dva dana na Politici, pa se sad cistim ... nemoj zamjeriti mi na detoxu :D

Nemamo ni mnogo drukaciji :D

Sigurno da ne postoje pravila, ali fiksacija na klit, dvoprstna penetracija i ujednaceni ritam kad se potrefi su u biti okviri pod kojim mnoge zavrse zadovolj(e)ne

Postao sam dva dana na Politici, pa se sad cistim ... nemoj zamjeriti mi na detoxu :D

Slažem se, a svakako postoji mnogo nijansi koje zavise od konkretne osobe pa je odličan muškarac onaj koji ume da oseti i prepozna po ženinoj reakciji šta je ono šta želi.

To naravno važi u obrnutoj situaciji.
Može žena da čita i gleda koliko želi o muškarcima - dok sama ne prati svog muškarca u tom trenutku, pridržavanje tih pravila može da bude jedna mehanička besmislena radnja.
Kao kada puno puta ponavljaš jednu reč pa prestaje da ima značenje. : )))

Poslednja izmena:
Bem ti ove nove generacije momaka . Kako koja dodje sve je kilavija .
Djevojke samo što im same ne naskakuju na kite a oni ne znaju šta će sa sobom .
Krv smo morali propišati da bi samo došli u priliku da imamo seks .
A kad bi došli u priliku nije nam trebao ni instruktor ni lekcije sa interneta .
Slušaš svoje instikte i pratiš reakciju djevojke i sve ti je jasno .

Slažem se, a svakako postoji mnogo nijansi koje zavise od konkretne osobe pa je odličan muškarac onaj koji ume da oseti i prepozna po ženinoj reakciji šta je ono šta želi.

To naravno važi u obrnutoj situaciji.
Može žena da čita i gleda koliko želi o muškarcima - dok sama ne prati svog muškarca u tom trenutku, pridržavanje tih pravila može da bude jedna mehanička besmislena radnja.
Kao kada puno puta ponavljaš jednu reč pa prestaje da ima značenje. : )))

Stoji, mada i razgovor je dovoljan, tj bez slobode u bilo kakvom sexualnom cinu nema ni maximalnog uzivanja

A kad bi došli u priliku nije nam trebao ni instruktor ni lekcije sa interneta .

Jel to neko ljubomoran sto nije prco koliko je htio kad je mogao i imao cime ? :D

Podseti me..."Bundeve su meke,vlažne...." :lol:
Stara garda:

Poslednja izmena:

Back