bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 42.415
Ako me zaboravis bas nista neces propustiti…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako me zaboravis bas nista neces propustiti…

Takve kao kao ti ....ja provalim za tren
kao da ja ne umem da provalim
.

kako si to mislila ? Pa svaku sam jurio,.. da bi me upoznala,.. nametao se da bih joj kasnije nedostajao,.. pa to je normalno za muško osvajanje,.. sve i da nam se sretnu pogledi,.. da se prepoznamo u očima,..Osobe koje morate da jurite da bi vas volele, jednostavno ne pripadaju vam i ne zaslužuju vas.
(nezrelo, vrlo razmaženo i nezrelo).daa, ne gubite nadu,.. samo sedeti i čekati,.. i piskarati na FB, na nekom forumu,.. i sve će se samo desiti. Ne verujem..Njih pustite, neka odu svojim putem, a nekim novim i lepšim stazama života, može doći neko ko istinski voli vas.
kako si to mislila ? Pa svaku sam jurio,.. da bi me upoznala,.. nametao se da bih joj kasnije nedostajao,.. pa to je normalno za muško osvajanje,.. sve i da nam se sretnu pogledi,.. da se prepoznamo u očima,..
i onda odem kući i čekam ,..(nezrelo, vrlo razmaženo i nezrelo).
Ili si mislila na "juriti" nakon rastanka,.. e to je već druga priča,.. patetika i patologija,.. A šta ćemo sa strastima ?
daa, ne gubite nadu,.. samo sedeti i čekati,.. i piskarati na FB, na nekom forumu,.. i sve će se samo desiti. Ne verujem..
U vezi teme,.. sebičluk (sebičnost) odiše u naslovu,..
Svi navedeni velikani ovde, žele isto: Zaboravi me. nesebično
Možda ti on može dati odgovor
https://www.facebook.com/share/r/1EwhwQ1DmG/

crno - belo ?Zaborav je oblik smrti. Ne postojiš za tog nekog.
Nema te.
Zvuči surovo ali je bolja opcija od iznenadnog izviranja sećanja ( uvek kada najmanje očekujemo ), talasa boli i nedostajanja. Bolje za tog nekog, koji treba da zaboravi.
Ali to teško ide.
Moja nedostajanja su uspavana u meni. I nikada ne znam kada će se probuditi. Obično je dovoljan miris snega ili pogled na žute lale i lokvanje.
Imam način kako da ih uspavam, vratim na to tamno mesto gde ih čuvam. Ali vraćaju se, s vremena na vreme.
I ja tu ne mogu ništa.
.. da je valjalo, to bi trajalo,.. i ja sam veći krivac, jer sam mogao bolje ,... držim se devize "ko zna zašto je to dobro" - ta iskustva te oblikuju,.. i postaješ bolji čovek . .Zlatno - sivo.crno - belo ?
poštujem,Zlatno - sivo.
Nema crnog, sve je u senkama i osunčano prošlošću.
Kratak i predugačak. Zavisi od ugla posmatranja.poštujem,
ali se držim devize: Ceo život stane u dve reči: - Idemo dalje -
Kratak je život.