AKO JE IZDAO ZORANA........

• Začetnik teme Začetnik teme L.1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jovana_:
prvo nije izdao stranku, vec ga je stranka sutnula, a sutnula ga je bas zato sto je hteo
da nastavi Djikijevu ideju..cisto info!
Stranka sutnula njega, ili on napustio stranku kada nije uspeo da nametne jednomlje?

Da nastavi Djikijevu ideju? A Djikijeva ideja je???

Druze Tito mi ti se kunemo
da sa tvoga puta ne skrenemo...

Ne, mi nismo ekstremisti, samo se tako ponasamo.

Eraserhead:
Ekstremizam koji predstavnike jedne političke opcije naziva izdajnicima je samo nastavak miloševićevog sistema vrednosti. To su danas radikali i DSS.;)
U svakom tvom postu se prosto ogleda netrpeljivost prema drugim politickim opcijama i skoro sasvim otvoren poziv na jednoumlje, a takvo ponasanje se ne moze nazvati drugacije nego ekstremizam.
Ove dve partije koje si pomenuo mnogo su demokratskije od opcije koju ti zastupas - i to je cinjenica.

jovana_:
prvo nije izdao stranku, vec ga je stranka sutnula, a sutnula ga je bas zato sto je hteo
da nastavi Djikijevu ideju..cisto info!

Пази Јована, пре неки дан је онај матори Десимир Тошић гостовао на вашем омиљеном Б92 - том приликом је за особу ЧЈ изјавио да је "он умислио да ако га је Зоран Ђинђић својевремено ангажовао да обавља прљаве послове - да сада треба до краја живота да буде бар потпредседник Владе Србије" ---------толико ! 8-)

Иначе ЕУ и МЗ су покренули акцију да људи који су проблематични у свом приватном животу по било ком питању - НЕ СМЕЈУ И НЕ МОГУ БИТИ НИ У
БЛИЗИНИ ВЛАСТИ, па да не помињем нарушену целовитост личности тог
неталентованог и глупог драматурга који је (гле дебила) смислио да му је ИН
ако организује бојкот референдума о Уставу тако што ће написати паролу да је
то "ЛЕГИЈИН УСТАВ" - па реци и сама зар није дебилно ???

п.с. А КОЈА ЈЕ ТО "ЂИКИЈЕВА ИДЕЈА".....молим те образложи, није ми познато ???

rdeki:
U svakom tvom postu se prosto ogleda netrpeljivost prema drugim politickim opcijama i skoro sasvim otvoren poziv na jednoumlje, a takvo ponasanje se ne moze nazvati drugacije nego ekstremizam.
Ove dve partije koje si pomenuo mnogo su demokratskije od opcije koju ti zastupas - i to je cinjenica.
Prepusti ga meni, ekstremno delujem na njega, samo on uopste nije svestan :lol:

"Mоја амбиција је да подигнем нову генерацију страначког руководства, пре свега од младих локалних лидера, какав је ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ, а да ми будемо политички саветници."

Др. Зоран Ђинђић, Време, 20.12.2000.

Evo recimo ovde:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3237956&postcount=18

:lol: :lol: :lol:

Sa DSom i DSSom mogu da se ne slažem, ali nemojte da se vi skrivate iza njih i koristite uopštavanja kako biste se zaštitili.Jednostavno, vi ste zlo i tako sa vama i treba postupati. :wink:

Eraserhead:
"Mоја амбиција је да подигнем нову генерацију страначког руководства, пре свега од младих локалних лидера, какав је ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ, а да ми будемо политички саветници."

Др. Зоран Ђинђић, Време, 20.12.2000.
Sjajna ideja, nema sta...
To ga je i odvelo u smrt.

nisam ja rekla da on treba da bude dozivotni, ali mislim da moze da uradi nesto ako mu se pruzi prilika i ako ima sa kim da radi..tj ako ljudi ne beze ( kao sto se Kostunjara sada povlaci kada treba da se zavrsi pitanje Kosova sad pristaje ne izbore a do pre par meseci pre bi se ubio nego da se skine iz fotelje); da li je problematican privatno ili nije ne znam,a iskreno ne znam coveka koji nema ni jedan problem ni privatno ni na poslu... a ustav sam bojkotovala i ja jer necu da mi ga kroje radikali sa svojom preambulom da je Kosovo nase, kada smo svesni da je to izgubljena prica..umesto da se to resi i krene dalje sa problemima kojih naravno imamo milion gubi se vreme oko toga i predaje Mladica i Karadzica Hagu!

Eraserhead:

Др. Зоран Ђинђић, Време, 20.12.2000
-------------------------
Pa, ne moze covek iz objektivnog razloga da mu bude savetnik, pa je Cheda ispushten :lol:

Back