Eraserhead
Ističe se
- Poruka
- 2.374
Jovana, navikni se, ovo je Meka za pobornike srednjeg veka, antisemite, radikale, ljubitelje ratnih zločina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stranka sutnula njega, ili on napustio stranku kada nije uspeo da nametne jednomlje?jovana_:prvo nije izdao stranku, vec ga je stranka sutnula, a sutnula ga je bas zato sto je hteo
da nastavi Djikijevu ideju..cisto info!
Cini ti seEraserhead:Jovana, navikni se, ovo je Meka za pobornike srednjeg veka, antisemite, radikale, ljubitelje ratnih zločina...
TEBE sam ja odavno prepoznalaEraserhead:Biljo ti se prepoznala... Kakav radostan daan...![]()
E, moj MefistoEraserhead:Podstanar, a?
E moji Čvorovići...
Eraserhead:Jovana, navikni se, ovo je Meka za pobornike srednjeg veka, antisemite, radikale, ljubitelje ratnih zločina...
U tom slucaju, bezi od cedista sto te dalje noge nose.jovana_:zao mi je zaista sto ne mogu da se naviknem na to.. i nikada necu moci i necu razumeti!
A ko kaze da jesi?jovana_:pa ja nisam cedista..
Pa to, bezi od njih, pa onda ne moras da se navikavas na ekstremizam - ako sam razumeo to ti smeta...jovana_:ne kaze niko, vec kazes u tom slucaju bezi od cedista... pa zato kazem
Kako si mi pametanEraserhead:Ekstremizam koji predstavnike jedne političke opcije naziva izdajnicima je samo nastavak miloševićevog sistema vrednosti. To su danas radikali i DSS.![]()
U svakom tvom postu se prosto ogleda netrpeljivost prema drugim politickim opcijama i skoro sasvim otvoren poziv na jednoumlje, a takvo ponasanje se ne moze nazvati drugacije nego ekstremizam.Eraserhead:Ekstremizam koji predstavnike jedne političke opcije naziva izdajnicima je samo nastavak miloševićevog sistema vrednosti. To su danas radikali i DSS.![]()
jovana_:prvo nije izdao stranku, vec ga je stranka sutnula, a sutnula ga je bas zato sto je hteo
da nastavi Djikijevu ideju..cisto info!
Prepusti ga meni, ekstremno delujem na njega, samo on uopste nije svestanrdeki:U svakom tvom postu se prosto ogleda netrpeljivost prema drugim politickim opcijama i skoro sasvim otvoren poziv na jednoumlje, a takvo ponasanje se ne moze nazvati drugacije nego ekstremizam.
Ove dve partije koje si pomenuo mnogo su demokratskije od opcije koju ti zastupas - i to je cinjenica.
U svakom tvom postu se prosto ogleda netrpeljivost prema drugim politickim opcijama i skoro sasvim otvoren poziv na jednoumlje, a takvo ponasanje se ne moze nazvati drugacije nego ekstremizam.
Sjajna ideja, nema sta...Eraserhead:"Mоја амбиција је да подигнем нову генерацију страначког руководства, пре свега од младих локалних лидера, какав је ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ, а да ми будемо политички саветници."
Др. Зоран Ђинђић, Време, 20.12.2000.
Eraserhead:"Mоја амбиција је да подигнем нову генерацију страначког руководства, пре свега од младих локалних лидера, какав је ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ, а да ми будемо политички саветници."
Др. Зоран Ђинђић, Време, 20.12.2000
-------------------------
Pa, ne moze covek iz objektivnog razloga da mu bude savetnik, pa je Cheda ispushten![]()