Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.699
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kada mi budes kupovao ruže samo žute da budu ..Bitno je da ti voliš ruže...
covek je vizionar , shvata prednosti i mane apokalipse i ne komplikujeEvo i žmu dao dozvolu![]()
Ma strazarska kafa.Naci, ipak kafa...
Pa sta si ti mislila? Kao ako je zombi mozda ce ipak platiti kafu bar tada. Ajde evo vodi te u kafanu kad budu zombiji. Idemo zajedno. Ti prva ulazis.
znaci i u zombi varijanti .prvo kafa![]()
ima logike..treba se cuvati od zombijaMa strazarska kafa.
Pa sta si mislila? Da ti osvojim srce kafom? To da ne zaspismo da nam ne srcu mozak.ima logike..treba se cuvati od zombija
bože čovece..pa necemo se seksati sa zombijima, vec ti i ja ..pitanje je samo kako njih izbeci i da li uopšte da se ima seksPa sta si ti mislila? Kao ako je zombi mozda ce ipak platiti kafu bar tada. Ajde evo vodi te u kafanu kad budu zombiji. Idemo zajedno. Ti prva ulazis.
Slusaj, ja ako nadjem dlaku u rucku, gotovo. Ma koliko da sam gladan taj dan. Kakav crni seks. Okolo bezglavi setkaju i stucaju a ti jos pitas.bože čovece..pa necemo se seksati sa zombijima, vec ti i ja ..pitanje je samo kako njih izbeci i da li uopšte da se ima seks
Ma gleda utakmicu, ja pitam ej dragi ako bude zombi apokalipsa mogu li imati švalera, kaže aham...vidjećemo sutra. Znači složio secovek je vizionar , shvata prednosti i mane apokalipse i ne komplikuje![]()
Ma, gleda utakmicu! ja pitam: ej, dragi, ako bude zombi apokalipsa - mogu li imati švalera! kaže: aham...vidjećemo sutra. Znači - složio se![]()
lepo ja kažem..čovek ti je cista desetkaMa gleda utakmicu, ja pitam ej dragi ako bude zombi apokalipsa mogu li imati švalera, kaže aham...vidjećemo sutra. Znači složio se![]()
Kako si znao da je porijeklom crnogorac? ??To ti se zove xrnogorsko bosanski potencijal od kojeg nema nista: vidjecemo
Dragi, jel idemo na planinu na zimu?
Vidjecemo.
Po vidjecemo.Kako si znao da je porijeklom crnogorac? ??
Mogao bih.Corvuse, jel bi mogao ti da hebes a cela ulica puna zelenih splacina od zombija koji setaju okolo? Raspadaju se ko od kolere a ti u fazonu: mmm dodzi vamo da te rascopam?
Ma daj zombije hbg moze hahaMogao bih.
Zar ne vidiš sa čime se jebedem ovde...
zombifikovanjeDodzi da te zombifikujem
Pa ti voliš kinki, ebedeš a zombiji se oblizuju kud ćeš više kinki?Ma daj zombije hbg moze haha