Ajmo sad svi ruke gore

Jeste da zavisi koji je koncert u pitanju, ali zar nije poenta koncerta da se iskaces, provedes sa drustvom (retko ko ide sam) jednostavno uzivas, sta ima veze ako te neko cusne ili gurne, guzva je, bolje i to nego cekati u redu u supermarketu gde je veca sansa da te neko odalami ili pokrade :D

Zavisi, nekim ljudima jednostavno ne prija guzva, neki su po prirodi introvertni. Ja da hocu da se iskacem pustio bi muziku posle par casa i cepaj.
Ne znam, secam se onog sa nozem na Beer festu sto je iznabadao ljude, tako da guzva, alkohol, droga, lose to deluje na neke pojedince.
E sad, neke ljude ponese masa koja klice, skace ili njihov idol na bini.

Opet, ko voli nek' izvoli.

bio sam to vece na beer festu, cak sta vise video sam jednog od ranjenih, jezivo, ali i to se desava, mada su ti vece sanse da ti se slicno desi kada se vracas kuci u sitne sate sa neke zurke kroz vecinu krajeva u bg, sta ces takvih ima kolko hoces.

a nijedan koncert ti ni ne traje duze od 3-4 sata, ne racunam na festivale, posto kad ides na koncert ti ides da slusas odredjenu grupu, samim tim 95% ostalih na koncertu su fanovi te grupe kao i ti.

Back