Ajmo o objektivnosti

Добро је да постоје. Да их није, не бих знао шта нам странци мисле. У задње вријеме почињу и са темама који у афирмативне за Србе али пажљиво и пробрано (могла би бити промјена политике покровитеља или је неефикасност досадашњег приступа, што ми се чини вјероватније). То је и разумљиво јер је то начело сиве пропаганде. Од само црног или само бијелог се брзо уморе и они који мождане вијуге не користе превише. Мени је занимљиво да причам са људима који им вјерују јер ме занима како им то све уђе у мозак (не вјерују има само они који мало користе мозак него и људи који знају да размишљају, али због неких разлога свјесно стопирају друге изворе информација).
Да се разумијемо, сви медији фурају нечију пропаганду али то што поједини раде-то је увредљиво за интелект.

Добро је да постоје. Да их није, не бих знао шта нам странци мисле. У задње вријеме почињу и са темама који у афирмативне за Србе али пажљиво и пробрано (могла би бити промјена политике покровитеља или је неефикасност досадашњег приступа, што ми се чини вјероватније). То је и разумљиво јер је то начело сиве пропаганде. Од само црног или само бијелог се брзо уморе и они који мождане вијуге не користе превише. Мени је занимљиво да причам са људима који им вјерују јер ме занима како им то све уђе у мозак (не вјерују има само они који мало користе мозак него и људи који знају да размишљају, али због неких разлога свјесно стопирају друге изворе информација).
Да се разумијемо, сви медији фурају нечију пропаганду али то што поједини раде-то је увредљиво за интелект.

pa sta reci osim ...cmok

I jos i dobri . Zamisli kolika uvreda je bila Slobova pobeda nad NATO paktom ? Pa tek onih 10 milijardi nemackih maraka koje je maca pojela - valjda bila gladna , a jos bila sama u banci . A tek to sto zamlo da budemo vodeca svetska sila i uzor Evropskim zemljama 1993 kada je narod u toj zemlji Srbiji gladan izlazio na ulice nebili uhvatio hleb .

To ipak nije vredjanje intelekta ? Ali ovo B92 , a joj sto nas nesto nervira , a sve ga nesto gledamo i pratimo ne bili nas neciji komentar na toj televiziji iznervirao ...

Do sada se vec u velikom broju tema nekako provlacila prica i o televiziji b 92
Koliko je to objetivna televizija
koliko je antisrpska
koliko je porfesionalna
za koga radi
sta joj je cilj itd
bez obzira sto sam tu tek od septembra nesto se ne secam teme koja je bila iskljucivo posvecena ovoj televiziji
Nisam namerno postavila anketu jer su te ankete obicno nepotpune i postvaljac iz svoje subjektivnosti ne stvai sve odgovore kkoji mozda zasluzuju da stoje
dakle sta vi mislite o B 92..koliko je stvarno objektivna koliko je stvarno antisrpska i koliko mi svi preterujemo u ocenjivanju ove televizije i njenog porgrama...Ova tema mi je nekako dosla posle nedavno objavljenih intervjua sa Albancima sa Kosova za koje ja licno mislim da su teroristi..u principu nemam nista protiv da cujem sve strane...ali imam protiv da stalno slusam samo jednu stranu i to onu koja je odabrana za serviranje
šta ti to znači antisrpsko ?
jel treba da zamažu objektiv i prezentuju ti istinu o grandioznoj pobedi Miloševićeve politike i rata na Kosovu...ili da su srpske institucije greškom otišle sa Kosova, pa sad kad hoće da se vrate, ne daju im takozvani Šiptarski teroristi...a srpske snage bezbednosti ne mogu baš da deluju na Kosovu, jel su eto, zauzete zaustavljenjem organizovanog kriminala po Srbiji..
A bilo bi najbolje tako..da kukamo kako smo jadan i napaćen narod i da su svi protivu nas..Otudjili nam teritoriju, sram ih bilo...Ej, pa Kosovo nam uzeli...Kolevku našu ukrali..
Sećam se B92, početkom 90. godina prošloga veka..radio spasa ili kako bi ga ove nove patriote tada zvale...dodvornička i izdajnička stanica narkomana i stranih plaćenika...
A sad možeš da slušaš više strana, ne samo B92 i više patriotskih kanala...
A koliko vidim, Srbiji se prezentuje svakodnevno slika napaćenih Srba sa Kosova...a onda se pitam, gde su napaćeni Srbi iz Bora, Leskovca, Užica, Zrenjanina, Kikinde...zar je moguće da je svima dobro u Srbiji, da svi rade, da svi imaju dobre plate, da svi imaju nove automobile, da svi putujemo po inostranstvu, da smo svi srećni i veseli, a da samo jadni Srbi na Kosovu pate..
A to što se u tim istim jadikovkama o Kosovu ne spominju Albanci koji tamo žive, tom nikom ništa...Pričaju o Kosovu, kao sastavnom delu Srbije, a zaboravljaju još jedan narod koji tamo živi, Albance...vidi se koliko im je stalo, pa ni na izborima ih ne uvode u biračke spiskove, a da su ovi ( Albanci ) i malo mudriji, oni bi prihvatili izbore, kao legitimnu borbu za vlast, pa kad bi njih milion glasalo za svoju partiju, sigurno bi imali većinu u poslanstvu, a bogami i premijersko mesto...a mnoge mizerne stranke na vlasti u Srbiji, ne bi ni primirisale Narodnoj skupštini..
Pitaš se šta je antisrpsko...antičovečno je kada te kradu u rodjenoj državi ( koja je na muke iz SFRJ, SRJ, SCG, postala Srbija ), kada su plate običnih radnika i po 100 puta manje od neradnika po javnim preduzećima koji su tu po partijskoj liniji, pa treba ti partijska licenca da bi se zaposlio, kada industrija stoji, kada uvozeći mleko u prahu i trošno meso iz Brazila, uništavaju stočni fond Srbije, kada mladi ne mogu da putuju po svetu i da se upoznaju sa drugim narodima i kulturama i još dosta toga...e to je AntiSrpsko.

ps.Ako već pričaš o posledicama, onda se dozovi prošlosti i uzroka i Srba komunista, koji su ovu zemlju upropastili od 1941 do danas...pa kad ti banditi, prvo vrate, ono što su otimali posle 1945. godine od Srba, e onda možemo da pričamo o patriotizmu i Kosovu

Poslednja izmena:
šta ti to znači antisrpsko ?

A koliko vidim, Srbiji se prezentuje svakodnevno slika napaćenih Srba sa Kosova...a onda se pitam, gde su napaćeni Srbi iz Bora, Leskovca, Užica, Zrenjanina, Kikinde...zar je moguće da je svima dobro u Srbiji, da svi rade, da svi imaju dobre plate, da svi imaju nove automobile, da svi putujemo po inostranstvu, da smo svi srećni i veseli, a da samo jadni Srbi na Kosovu pate..

A to što se u tim istim jadikovkama o Kosovu ne spominju Albanci koji tamo žive, tom nikom ništa...Pričaju o Kosovu, kao sastavnom delu Srbije, a zaboravljaju još jedan narod koji tamo živi, Albance...vidi se koliko im je stalo, pa ni na izborima ih ne uvode u biračke spiskove, a da su ovi ( Albanci ) i malo mudriji, oni bi prihvatili izbore, kao legitimnu borbu za vlast, pa kad bi njih milion glasalo za svoju partiju, sigurno bi imali većinu u poslanstvu, a bogami i premijersko mesto...a mnoge mizerne stranke na vlasti u Srbiji, ne bi ni primirisale Narodnoj skupštini..
Pitaš se šta je antisrpsko...antičovečno je kada te kradu u rodjenoj državi ( koja je na muke iz SFRJ, SRJ, SCG, postala Srbija ), kada su plate običnih radnika i po 100 puta manje od neradnika po javnim preduzećima koji su tu po partijskoj liniji, pa treba ti partijska licenca da bi se zaposlio, kada industrija stoji, kada uvozeći mleko u prahu i trošno meso iz Brazila, uništavaju stočni fond Srbije, kada mladi ne mogu da putuju po svetu i da se upoznaju sa drugim narodima i kulturama i još dosta toga...e to je AntiSrpsko.

ps.Ako već pričaš o posledicama, onda se dozovi prošlosti i uzroka i Srba komunista, koji su ovu zemlju upropastili od 1941 do danas...pa kad ti banditi, prvo vrate, ono što su otimali posle 1945. godine od Srba, e onda možemo da pričamo o patriotizmu i Kosovu

:hej: :brus:

:klap: :klap: :klap:

Bra Jan je Tra Jan (kondom) :mrgreen: za propalje i nezdrave nečitave spermatozoide
muških olupanih i boljesnih poljitičkih ili ambicivnih mamininh i tatinih sinova

nit je objektivna nit je profesionalna. i nemoj više da smaraš :P

nego,

žena debil
tatjana.jpg

jutros sam samo na kratko bacio oko na reprizu replike,
gost je bila poznati psihopata na slobodi aka vesna pešić, još jedan toma nikolić...

nači momenat u kome sam se zblanuo, je kada je ova "novinarka" pokrenula temu, vezano za čestitanje rođendana mladiću: "ona je mrtva lada za skupštinskom govornicom čestitala ratku mladiću rođendan" misim, ne mogu da verujem da jedan "novinar" sme sebi da dozvoli takvo izražavanje. a onda nastavlja sa ispitivanjem gostiju "a jel bi mu vi čestitali rođendan" u faoznu kao da je to nešto strašno, nešto gnusno i tragično...debil od žene, teška kategorija, ima je pljunem na ulici ako je ikad sretnem.

pa ja stvarno ne mogu da shvatim da ljudi mogu tako nekriticki da gledaju u prihvataju porgram b92.i ne samo b92...mislim naravno i na ostale medije...gde je moc rasudjivanja..posmatranja istine sa obe strane a ne samo jednostrano....meni to prosto nije normalno..da nema nikakvog odklona vec bezrezervno obozavanje i verovanje i pri tom jos i branjenje i neuvidjanje mana i nekorektnosti

ma cico, ne radi se ovde o rasuđivanju, sagledavanju istine sa jedne ili dve strane itd.. uopšte ovde nije suština u ratku mladiću i tome da je optužen za teške zločine. suština je u ponašanju "novinarke" koja je ovim pokazala koliko je retardirana i bezobrazna.

nego, pitam se gde je NUNS za ovakve ispade. znaju da kukaju, plaču i da se ne skidaju sa medija kad im neko povredi i baci h8 profesiju. tada se svi drže jedno za drugo ko neki sektaši, a kad treba da se bore za profesionalizam u novinarstvu onda ih nema.

stvar je pa cak i insajderu sagledavanje istine sa svih strana
insajder uvek daje jednu.....po obicaju tv b92
to fali
objektivnost u vodjenju i pripremanju emisije
pri tom ne znam da li si upoznat sa novinarskim radom doticne novinarke...hehehe..pa ja ne bih vise komentarisala..vec mmi je dovoljno danas lose

ne znam, ono što sam gledao od insajdera delovalo je samo kao iznošenje činjenica, bez tumačenja istih, al' sobzirom da je na b92 verujem da postoje i takve realizacije.

da li si gledao Brankicine insajdere
to nije bilo cisto iznosenje cinjenica..bukvalno je vodila tok cinjenica da se nesto zakljuci
sistematicno..uvijeno i vadjenjem iz konteksta..menjanjem redosleda dogadjaja...pazi ja kao bivsi novinar to gledam malo drugacije..valjda porfesionalna deformacija

Back