čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
B92 i objektivnost...jel zna neko ovde jos neki dobar vic?
Znam ja, Kurir je zakon!
,Press statut,Pravda pravilnik,Alo dopuna pravilnika,
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
B92 i objektivnost...jel zna neko ovde jos neki dobar vic?
,Press statut,Pravda pravilnik,Alo dopuna pravilnika,
Добро је да постоје. Да их није, не бих знао шта нам странци мисле. У задње вријеме почињу и са темама који у афирмативне за Србе али пажљиво и пробрано (могла би бити промјена политике покровитеља или је неефикасност досадашњег приступа, што ми се чини вјероватније). То је и разумљиво јер је то начело сиве пропаганде. Од само црног или само бијелог се брзо уморе и они који мождане вијуге не користе превише. Мени је занимљиво да причам са људима који им вјерују јер ме занима како им то све уђе у мозак (не вјерују има само они који мало користе мозак него и људи који знају да размишљају, али због неких разлога свјесно стопирају друге изворе информација).
Да се разумијемо, сви медији фурају нечију пропаганду али то што поједини раде-то је увредљиво за интелект.
Да се разумијемо, сви медији фурају нечију пропаганду али то што поједини раде-то је увредљиво за интелект.
šta ti to znači antisrpsko ?Do sada se vec u velikom broju tema nekako provlacila prica i o televiziji b 92
Koliko je to objetivna televizija
koliko je antisrpska
koliko je porfesionalna
za koga radi
sta joj je cilj itd
bez obzira sto sam tu tek od septembra nesto se ne secam teme koja je bila iskljucivo posvecena ovoj televiziji
Nisam namerno postavila anketu jer su te ankete obicno nepotpune i postvaljac iz svoje subjektivnosti ne stvai sve odgovore kkoji mozda zasluzuju da stoje
dakle sta vi mislite o B 92..koliko je stvarno objektivna koliko je stvarno antisrpska i koliko mi svi preterujemo u ocenjivanju ove televizije i njenog porgrama...Ova tema mi je nekako dosla posle nedavno objavljenih intervjua sa Albancima sa Kosova za koje ja licno mislim da su teroristi..u principu nemam nista protiv da cujem sve strane...ali imam protiv da stalno slusam samo jednu stranu i to onu koja je odabrana za serviranje
šta ti to znači antisrpsko ?
A koliko vidim, Srbiji se prezentuje svakodnevno slika napaćenih Srba sa Kosova...a onda se pitam, gde su napaćeni Srbi iz Bora, Leskovca, Užica, Zrenjanina, Kikinde...zar je moguće da je svima dobro u Srbiji, da svi rade, da svi imaju dobre plate, da svi imaju nove automobile, da svi putujemo po inostranstvu, da smo svi srećni i veseli, a da samo jadni Srbi na Kosovu pate..
A to što se u tim istim jadikovkama o Kosovu ne spominju Albanci koji tamo žive, tom nikom ništa...Pričaju o Kosovu, kao sastavnom delu Srbije, a zaboravljaju još jedan narod koji tamo živi, Albance...vidi se koliko im je stalo, pa ni na izborima ih ne uvode u biračke spiskove, a da su ovi ( Albanci ) i malo mudriji, oni bi prihvatili izbore, kao legitimnu borbu za vlast, pa kad bi njih milion glasalo za svoju partiju, sigurno bi imali većinu u poslanstvu, a bogami i premijersko mesto...a mnoge mizerne stranke na vlasti u Srbiji, ne bi ni primirisale Narodnoj skupštini..
Pitaš se šta je antisrpsko...antičovečno je kada te kradu u rodjenoj državi ( koja je na muke iz SFRJ, SRJ, SCG, postala Srbija ), kada su plate običnih radnika i po 100 puta manje od neradnika po javnim preduzećima koji su tu po partijskoj liniji, pa treba ti partijska licenca da bi se zaposlio, kada industrija stoji, kada uvozeći mleko u prahu i trošno meso iz Brazila, uništavaju stočni fond Srbije, kada mladi ne mogu da putuju po svetu i da se upoznaju sa drugim narodima i kulturama i još dosta toga...e to je AntiSrpsko.
ps.Ako već pričaš o posledicama, onda se dozovi prošlosti i uzroka i Srba komunista, koji su ovu zemlju upropastili od 1941 do danas...pa kad ti banditi, prvo vrate, ono što su otimali posle 1945. godine od Srba, e onda možemo da pričamo o patriotizmu i Kosovu

za propalje i nezdrave nečitave spermatozoide 
ne znam, ono što sam gledao od insajdera delovalo je samo kao iznošenje činjenica, bez tumačenja istih, al' sobzirom da je na b92 verujem da postoje i takve realizacije.
Вести су као и на другим телевизијама. Причају о криминалу, а то некоме смета.

koja analiza, smrz'o sam se![]()
. Нисам напоменуо да је оно била иронија. Нису објективни, исто као што ни Курир, Печат и сличне новине нису објективне. Свако има своје медије.

E, ajde sad da priznate ...
NA KOM KANALU VAM JE UMEMORISAN TV B92?
![]()
A može i na kom kanaliu je B92 info...
Naravno i koliko imate ukupno kanala...
Ko laže go*na da jede...![]()

..a volio bih...
Mnogo je dobar B92, super je B92.. A jel da, da ga stalno gledate?