gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
šta reći...Na ovo moram da zaćutim..
mili moj..ovaj tvoj post sam danas obozavala a u vezi sa ovom temom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ali zato je gospodin Vučić na Pinku u Plesom do snova...
Ovoj zemlji nema spasa....

dakle sha?to nije pitanje ukusa.
dakle, strašno.
Najpre da konstatujem da smo se slozile da je to tvoj subjektivni dozvljaj. A sto se antisrpstva i antistatijaznam tice navescu samo da je B92 jedini elektronski medij koji je pro bono npr podrzao kampanju Gole cinjenice ( koja je i te kako u interesu Srbije), da je podrzao kampanju Crveni nosevi, da je sa novinarima iz svoje redakcije na Kosovo odneo paketice za decu itd.pa..i to da li su manje ili vishe argumentovana je kako ko dozivljava argumente..stvar subjetivnog dozivljaja..sto se tice paralele...znam ja sta je paralela ali tema je o b 92 a ne o poredjenju b 92 sa drugim televizijama..mada moze...ono sto razlikuje b 92 od drugih je sto je izrazito antisrprska..sto servira drugu stranu medalje kao jedinu ne prikosnovenu istinu..sto je u omalovazavanju svega onog sto je srpsko preterala..sto pridaje mnogo veci znacaj necemu sto je lose nego onome sto je dobro..sto insistira na razlicitosti umesto na slicnosti..sto je pogubna za omladinu sa ispiranjem mozga.....i da ne duljim..smaram je veoma opasnim medijem....i verujem da slican medij sa takvom politikom protiv drzave u kojoj je u bilo kojoj drugoj demokrastkoj drzavi bi bila zabranjena..u stvari ubedjena sam u to
oni koji zdusno podrzavaju ovu televiziju njima ni ne vredi objasnjavati neobjektivnost ove televizije tako da nemam nameru da se sa tobom upustam u raspravu oko toga
dakle ja govorim u svoje ima i iznosim svoje miljsljenje
smatram da je anti drzavana antisrpskaa neobjektivna i potencijalno zlo...eto...i pravo da ti kazem ne bih da bude zabranjena..cisto da vidimo kako su losi nashi kukolji..pa da se ucimo a njihovim greskama
Najpre da konstatujem da smo se slozile da je to tvoj subjektivni dozvljaj. .
Ti postavljaš tu mnogo pitanja i ja na njih prosto nemam odgovore....
Dokumentarci o zločinima ustaša u WW2 su ranije išli često na državnoj TV i to smo svi gledali i to svi znamo..
Dobro si primetio, to sve što kažeš da bi trebalo da ide na B92, u stvari treba da ide na RTSu. To je prava adresa, nadam se da se tu slažemo... Državni interesi i edukacija bi pre svega trebalo da se odvija na državnim medijima..
Ako si hteo da kažeš nešto pozitivno za Belle Amie, bolje nemoj... To je tek skurdnja od nazovi "televizije" sa sve vlasnikom, koji sebe naziva Vitko Berluskoni... Inače, navodno je doušnik SDB ili saradnik, tako kažu neki moji izvori...
Ja samo pitam kako to konkretno B92 pljuje na Srbiju i Srpski narod? Tako što prikaže, BEZ KOMENTARA, šta kažu naši neprijatelji? Tu se nećemo složiti...
Kad B92 "pljuje" po vlasti, svi kažu plaćenićka TV radi protiv Srbije, kad forsira glasnogovornike vlasti, onda kažu, žuta televizija...![]()
A zasto odgovaras na nepostavljena pitanja, a izbegavas postavljena. Dakle sha?naravno da niste. doživljaj i mišljenje nisu sinonimi.
Najpre da konstatujem da smo se slozile da je to tvoj subjektivni dozvljaj. A sto se antisrpstva i antistatijaznam tice navescu samo da je B92 jedini elektronski medij koji je pro bono npr podrzao kampanju Gole cinjenice ( koja je i te kako u interesu Srbije), da je podrzao kampanju Crveni nosevi, da je sa novinarima iz svoje redakcije na Kosovo odneo paketice za decu itd.
Ne vidim da je ijedna emisija na radiju ili Tv B92 takva kakvom je opisujes, izuzev petak ujutro uz cedomira i drugare ( neki je zovu i Pescanik ).
A zasto odgovaras na nepostavljena pitanja, a izbegavas postavljena. Dakle sha?
Mislim da je b92 nesrpska, placenicka i da radi u korist stete srpskog naroda!? Vidis, za mene to nikako nije argument., nego iskljucivo subjektivni dozivljaj ( dodaj definiciju pa uporedi sa misljenjemne izbegavam, mislio sam da je retoričko pitanje. pa strašno je to što na prethodne postove gledaš kao prazne subjektivne priče bez argumenata, a stvarno ih ima...druga je priča da li se slažeš sa tim ili ne.
Najpre da konstatujem da smo se slozile da je to tvoj subjektivni dozvljaj. A sto se antisrpstva i antistatijaznam tice navescu samo da je B92 jedini elektronski medij koji je pro bono npr podrzao kampanju Gole cinjenice ( koja je i te kako u interesu Srbije), da je podrzao kampanju Crveni nosevi, da je sa novinarima iz svoje redakcije na Kosovo odneo paketice za decu itd.
Ne vidim da je ijedna emisija na radiju ili Tv B92 takva kakvom je opisujes, izuzev petak ujutro uz cedomira i drugare ( neki je zovu i Pescanik ).

Mislim da je b92 nesrpska, placenicka i da radi u korist stete srpskog naroda!? Vidis, za mene to nikako nije argument., nego iskljucivo subjektivni dozivljaj ( dodaj definiciju pa uporedi sa misljenjem). Nijedna cinjenica, nijedan, tako reci "dokaz" za iznete tvrdnje.
Utisak je nesrpski, zato sto...
Vesti su nesprske, zato sto...
Potraga je neobjektivna, zato sto...
Kaziprst je strano-placenicki, iz sledecih razloga...
Sto se epp i marketinga tice, pa ne bi bilo lose da i drugi sebe reklamiraju na taj nacin, bar bi neki nesrecni ljudi imali koristi od toga.hm dakle nismo se slozile to je tvoje misljenje da ja to subjektivno dozivljavam od celog teksta si uzela tu jednu moju recenicu..no to sad nije od najvece vaznosti
sto se drugog dela tice naroccito deo koji se odnosi na deo oko paketica za decu....ajme..kakav epp kakav marketing kakav dobar pi ar
to sve ne umanjuje njihov antisrpski stva sa 90 % svog programa
neobjektivnost proistice iz furanja i insistiraja na jednoj strani koja je za njih istinita
znaci vec mislim da je deplasirano navoditi sve sta su iznosili kao istine....njihovo insistiranje na onoj drugoj strani koja toboz nije dostupna nasim gradjnaima je bolesna..paoloski bolesna i placena da kao takva bude iznosena
ja ne govorim o njihovim novinarima o profesionalnosti same televizije
samo o nacinu ..vrsti..mestu koje vesti zauzimaju insistiranje na manjebitnom kao bitnom..pronalaznjeu informacija koje potvrdjuju njihovu zadatu temu da smo najgori od sve dece itd
Ja je listam, ali konkretne primere, osim Cosica ne videh ( a necu sad da navoodim da li se sa tim slazem ili ne).nije tako. nas nekoliko je iznelo samo neke od konkretnih stvari zbog kojih mislimo da b92 nije objektivna televizija. prelistaj temu pa ćeš da vidiš.
Pa samo Gole cinjenice nazvati "akcijicom", vise je nego sramno.Ма да ... Па и ћорава кока погоди неко зрно. Учествовали у две - три акцијице да замажу очи народу и мисле да је то довољно да се искупе за штету коју наносе народу и држави. Јесте да треба да се говори и о лошим стварима и не само да се говори него и да се критикује и бори, али довољно је што нас други блате, не морамо и сами себе да срозавамо. Кад то не раде себи други, немојмо ни ми себи. Логично, зар не?![]()
Ja je listam, ali konkretne primere, osim Cosica ne videh ( a necu sad da navoodim da li se sa tim slazem ili ne).
nije tako. nas nekoliko je iznelo samo neke od konkretnih stvari zbog kojih mislimo da b92 nije objektivna televizija. prelistaj temu pa ćeš da vidiš.
nisi izlistala nemoj da lažeš, ajde budi fer pa izlistaj.
Nisu to bili nikakvi dokazi....
Neverovatna je potreba odredjene kategorije ljudi da, cim se sa nekim ne slazu, pocnu da vredjaju. Fer sam, izlistala, a ti budi fer pa priznaj kada pogresis.nisi izlistala nemoj da lažeš, ajde budi fer pa izlistaj.

ja, a ne verujem ni da je bilo ko drugi imao nameru da ikom ovde dokazuje. to je praktično nemoguće. podsećaš me na komunjarku kiselu bombonu koja je svojevremeno od mene tražila dokaze u tvrdnjama
da je sloba syebao srbiju 90ih. odakle mi?
elem, autor teme nas je pitao za mišljenja. nas nekoliko je iznelo svoje mišljenje; reklo zbog toga i toga mislimo da je tako; a ako ti to nazivaš naklapanjima, onda ok, ne znam šta da ti kažem na to.

To sam ja pomislio sinoć..![]()
Nisu to bili nikakvi dokazi....
Anketa o seriji lisice? Ili ona slična proizvoljna naklapanja...
Da je neko reko konkretno, oni su američki špijuni, puštaju Glas Amerike, emituju BBC radio, a to su stanice koje su neprijateljski nastrojene prema našoj zemlji, zato što njihovi novinari satalno govore da Kosovo mora biti nezavisno, da je Srpska genocidna tvorevina, ja bi razumeo... Ali vi na taj način ne govorite...Verovatno zato što to nije tako!!!
Pa daco . Kad god pomenu Srebrenicu , oni izgovore Genocid . a genocidfa tamo nije bilo .
Stalno govore o srpskim zlocinima , a ne govore o zlocinima protiv Srba . Oni su Albansko-Hrvatska televizija , koju direktno placa Soros .