***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi meni recite..zasto recimo ljudi koji su idealni jedno za drugo se ne upoznaju odmah..ono jos u pesku...i tako?
nego postoji taj citav niz komplikacija da se nikad i ne upoznaju![]()
vi meni recite..zasto recimo ljudi koji su idealni jedno za drugo se ne upoznaju odmah..ono jos u pesku...i tako?

google blokirao pretragu pa se nisu ni izguglali ali su znali uvek da postoji neko , the one , tamo negde daleko ?vi meni recite..zasto recimo ljudi koji su idealni jedno za drugo se ne upoznaju odmah..ono jos u pesku...i tako?
nego postoji taj citav niz komplikacija da se nikad i ne upoznaju

Znaci ti misliš da svako ima svog para na svitu?![]()

Eh........bojim se da idealna osoba NE postoji.Sve je stvar nase percepcije i trenutnog raspolozenja. .
treba svi da ispune detaljan upitnik
da se napravi baza podataka
kompjuter onda sve to upari

Zato što život nije pravedan nego samo jeste![]()

treba svi da ispune detaljan upitnik
da se napravi baza podataka
kompjuter onda sve to upari

Pa to vec postoji, dating / matchmaking sajtovi![]()
pa onda de je problem?![]()

Pa recimo importujes pogresnu bazu, pa se black lezbians matchuju sa gay bikers..i onda ne izadje na dobro
Mogu dvoje da se slazu "na papiru savrseno", al ako ne klikne nesto- dzabe sve..
Pa recimo importujes pogresnu bazu, pa se black lezbians matchuju sa gay bikers..i onda ne izadje na dobro
Mogu dvoje da se slazu "na papiru savrseno", al ako ne klikne nesto- dzabe sve..

Zato što život nije pravedan nego samo jeste![]()
) nepogrešiv osjećaj za taj ideal koji onda kao tražiš, i još plus imaš mnooogo sreće da ga nađeš prije svih životnih zayeba (d'izvineš). Pa zamisli to?
I tako... taman dok sve ovo fino skontaš i pronađeš i skrasiš se - prođe život.