Alerog
Ističe se
- Poruka
- 2.560
@alerog: mesto: Leskovac, a mladež.. kakav..? neki odredjeni oblik?![]()
![]()
u obliku slepog kuceta?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@alerog: mesto: Leskovac, a mladež.. kakav..? neki odredjeni oblik?![]()
![]()
upravo, svaka čast!Prvo sa sobom dovesti stvari na cistac ,pa onda se i moze covek necemu nadati ...
Prvo sa sobom dovesti stvari na cistac ,pa onda se i moze covek necemu nadati ...
@alerog: e nemam![]()
ok....oces da ti krnem analizu? doneo sam pasulj...tetovac!
ese meni cini il ti stalno nesto prozivas![]()
Koga ...cini ti se ,stvarno ne znam zasto tako mislis ...Ovo sam rekao generalno ,ne vidim kako moze da se odnosi na bilo koga ,jos pogotovo na nekog koga ne znam .Stvarno gresis
![]()
a opusteno paranoja je generalno moja dijagnoza
a sobu sam okrecila![]()
ovako...pasulj kaze...udaces se jedniog dana, a mozda i neces...imas crvenu kosu kad se ofarbas u crveno...sad postaje gusto...oces dalje?
reci mi samo - esam trudna možda?![]()
ovako...pasulj kaze...udaces se jedniog dana, a mozda i neces...imas crvenu kosu kad se ofarbas u crveno...sad postaje gusto...oces dalje?
ako ti bude kasnila meca....onda se plasim da jesi...bar znas ko je otac...ili cek...sta?
pa ništa ne znam!
![]()
o boze osecam se ko oprah winfrey....ispovedi se dete...bice ti lakse...![]()
imam 16 godina i vrlo je moguće da sam u drugome stanju. šta da radim, očajna sam?
on je veren i ima 50godina, ali rekao je da će ostaviti verenicu zbog mene![]()
suze mi naviru na oci....secem neki luk...covece ti treba da snimis latino-americku seriju o tome...jos ako se ispostavi da je on sin njegove kucne pomocnice a da je antonijo sam sebi majka...uspeh je zagarantovan..![]()
nisam razmišljala o tome, ali i to što kažeš, ova matora kućna pomoćnica se baš zaštitnički ponaša prema njemu, baš mi je sumnjivo to..
samo ne poznajem nikakvog antonija![]()
pojavi ce se on...to ti je sestric on leticijinog suseda kuma...pa od tog kuma svastika sto je bila sa esmeraldom...kako ispamovasmo ovu temu...
ahaaaaa. mislim da ga znam
žestoko je ispamovasmo![]()