ajde

imam 16 godina i vrlo je moguće da sam u drugome stanju. šta da radim, očajna sam?
on je veren i ima 50godina, ali rekao je da će ostaviti verenicu zbog mene :zaljubljena:

suze mi naviru na oci....secem neki luk...covece ti treba da snimis latino-americku seriju o tome...jos ako se ispostavi da je on sin njegove kucne pomocnice a da je antonijo sam sebi majka...uspeh je zagarantovan..:)

suze mi naviru na oci....secem neki luk...covece ti treba da snimis latino-americku seriju o tome...jos ako se ispostavi da je on sin njegove kucne pomocnice a da je antonijo sam sebi majka...uspeh je zagarantovan..:)

nisam razmišljala o tome, ali i to što kažeš, ova matora kućna pomoćnica se baš zaštitnički ponaša prema njemu, baš mi je sumnjivo to.. :think:
samo ne poznajem nikakvog antonija :(

nisam razmišljala o tome, ali i to što kažeš, ova matora kućna pomoćnica se baš zaštitnički ponaša prema njemu, baš mi je sumnjivo to.. :think:
samo ne poznajem nikakvog antonija :(

pojavi ce se on...to ti je sestric on leticijinog suseda kuma...pa od tog kuma svastika sto je bila sa esmeraldom...kako ispamovasmo ovu temu...

Back