Adam&Eva
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
Ne treba da veza bude robinja ali ne ni laz i obmana.
Slazem se u potpunosti, ali najvise na svetu sam mrzela te fore tipa drugarica itd. Pusti me tih prica, ja sam od onih koje smatraju da izmedju muskaraca i zena nikada ne moze da postoji prijateljstvo, jednostavno dokazalo mi se to na vise primera i od tad vise nemam "drugove". Imam poslovne saradnike ali su oni tu od 9-17 kada je radno vreme. Uostalom stize mu poruka sa textom koji po meni moze samo da mi posalje decko, muz kako god. Ali kao drugarica da ga ljubi za laku noc... tu vec nesto ne stima. Ako si sama uzela da procitas poruku apsolutno te podrzavam jer te je zenska intuicija nevala na to.
Ne secam se ko napisa da joj drug salje slicne poruke za laku noc i da se pita da li tu ima nesto.... Hello, pa naravno da ima. Ne tepa ti on andjele ili kako god samo zato sto te gleda kao drugricu vec zato sto je potajno zaljubljen. Veruj mi.
A u ovoj situaciji bih debelo razmislila sta da radim. Joj nije ti lako, znam ali moras da sednes sama sa sobom i da smislis da li vredi od sada pa na dalje biti sa njim u vezi i vise mu ne verovati ni jednu rec a svaki sledeci put kada se posvadjate oko drugih stvari prebaciti za ovu laz ili ga ostaviti da crkne jer nije zasluzio tebe i tvoju iskrenost...
Pozdrav, glavu gore!!!!!