'Ajde udate žene, šta bi bilo kad bi bilo...

• Začetnik teme Začetnik teme Golub
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

samo iskreno :)

• Ti si poštena žena, ne ebeš se za pare, a muž nek crkne

• Pitaćeš njega, nek on odluči, o njegovoj se glavi radi

• Uradićeš sve da ga spasiš i nikad mu nećeš reći šta si učinila

• Uradićeš sve da ga spasiš, a kad sve prodje reći ćeš mu šta si učinila

• Ti si poštena žena, ne ebeš se za pare, a muž nek crkne

• Pitaćeš njega, nek on odluči, o njegovoj se glavi radi

• Uradićeš sve da ga spasiš i nikad mu nećeš reći šta si učinila

• Uradićeš sve da ga spasiš, a kad sve prodje reći ćeš mu šta si učinila

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
zLozi: zakljucak koji si donela (sve zene su k*rve) je tvoj zakljucak. To nit´ sam ja igde napisao, nit´ je to moje licno misljenje. Taj tip muskarca nisam. ;)

Ja bih samo rekao jos dve stvari:

1. Cenim k*rve (profesionalke ili amaterke, nebitno), koje ce jasno reci "da, j*bala bih se za novac" mnogo vise od k*rvi (popularnih sponzorusa), koje ce taj stav nakititi pricama o tome kako ih je kod muskarca zainteresovalo lepo auto, motor,...ili prosto cinjenica da zive u inostranstvu. Najsmesnije u svemu: ova druga kategorija prezire kao ovu prvu, a ustvari su deset puta veci olos. Da naglasim samo jos jednom: ovo su samo dve od mnogih "vrsta" zena...da ne bude da ih delim samo u ove dve kategorije.

2. @Trinitty: svidja mi se nacin razmisljanja i izbor pod 2. To je sasvim o.k., ustvari najposteniji od svih ponudjenih, rekao bih.

to je zakljucak na osnovu tvojih postova. prvo pises jedno, pa pises drugo, prilagodjavas se, po potrebi. :cool:kako vetar duva. za razliku od tebe ja ne osudjujem nijedan izbor. svako bi, izmedju dva zla, izabrao ono sto smatra da je manje.
samo ne rece kako bi reagovao da je tvoja zena u pitanju. sta bi joj rekao da cenis qrve. :lol:

Ih, pa 90% žrtvovanja je da bi zadužio onog za koga se žrtvuješ. Gospodin hirurg je mislio da je za bubreg kupio doživotnog roba, pa se razočarao kad je video da to baš tako i ne ide.

a jos je i neprevazidjena lenstina, koja nije mogla da navuce cetres iljada usd da kupi zeni bubreg, nego je dao svoj.:lol:

on - zeno vrci bubreg. :besan2:
ona- necem. :manikir:
on - zeno vrci bubreg, ovo je poslednje upozorenje. :mafijas:
ona - necem. :zper:
on - vLati mi...smrc...moj...smrc smrc....bubLeg.. :rida:
ona - necem. :zplez:

msm, poenta je u tome da je zena lenja cak i onda kada bi dala bubreg da spase onoga koga voli i za koga smatra da zasluzuje, da je dovoljno vredan. ne uzima se u obzir da se davanjem jendog bubrega daje deo tela u nepovrat, a da i onaj drugi moze da otkaze, jednom.:roll: citajuci takve stavove zapitam se da li je bilo kakvo zrtvovanje ispravno. jos uvek verujem da postoje oni koji jesu vredni.

Uhvatila si se za tih 80% k´o pijan plota. :roll: Ako nesto mrzim, to je onda kada nekom pokusam lepo nesto da objasnim, a on i dalje fura svoju pricu.
Za tih 80% pitaj autora, ne znam ja, kao sto rekoh. Neka ti on objasni.

Za ostalo se dakle slazes? OndaK o.k. ;)

ne, ne slazem se...samo mi je jasan potpuni nedostatak logike u ovome sto ovaj pise a ti potpisujes...
nije ni tebi bas jasno sta pricas, jel da?
samo si shvatio da je pljuvanje zena u pitanju (uvek isto - lenje kucke) pa si potrcao da se zapljunes...

fuj....

Razlika izmedju bioloske nuznosti i instiktivnog nagona s jedne, i slobodne primene cula s druge strane, jasno se moze uvideti u seksualnom cinu u kome, po pravilu (cak i medvedjem) ucestvuju sva cula. Seks moze biti radostan, slobodan, aktivan, istinski luksuz koji ne sluzi bilo kakvoj (bioloskoj ili egzistencijalnoj) svrsi; ili moze biti nekultivisan izraz (opet bioloske ili egzistencijalne) nuznosti, to jest prinudan, neslobodan, posledica nediferenciranog uzbudjenja, dakle, sticajem raznih zivotnih okolnosti - iznudjen.

Objasnjenje razlike pojmova "hipoteticki" i "hipnoticki" ostavljam svetu "medveda i leptirova", nadam se da ce se tamo nekako snaci.

Zelim ovde, bas sada i u ovoj tacki - na ovom, podvlacim - predivnom topicu, da istaknem kako naspram nesagledivo manjeg udela stvari u zivotu zenKe primitivnog lovca u odnosu na zivot zene (ne medveda, vec) coveka savremenog doba, postoje dobri razlozi za pretpostavku da je zenKa primitivnog coveka vise cinila i vise bila od zene (ne medveda, vec) coveka industrijsko-kibernetickog doba.

Za pocetak, ona je sav fizicki posao koji je morala obavljati obavljala sama. Nije imala robove (u vidu kucnih pomocnica i usisivaca) da rade za nju, nije non-stop kmecala kako je izrabljivana i za isti rad manje placena od muskarca, nije imala lady-epilator i super-secka niti komsiku da sa njom popije trac-kaficu, nego se oslanjala na svoje snazne butinice, svojih deset prstica i ni na kog drugog.

Prosecna zena danas veoma malo misli sama za sebe. Ona pamti podatke onako kako ih predstavljaju skole (one malo mladje, poput Ludace) i masovni mediji (Maja800, i ove ostale grubo ostavljene internet kalasture, je l'); gotovo nista od onoga sto zna ne zna na osnovu vlastitog zapazanja ili misljenja. A ni stvari koje koristi ne zahtevaju mnogo razmisljanja niti vestine. Naprava odredjenog tipa, na primer laptop ili pc tastatura, ne zahteva nikakvo razmisljanje niti narocitu vestinu.

Primitivna, prostodusna zena je u potpuno drugacijem polozaju. Ona nema gotovo nikakvo obrazovanje (u savremenom smislu koji podrazumeva odredjeno vreme utroseno u nekoj obrazovnoj ustanovi), prinudjena je da sama zapaza i uci iz svojih (jakako medvedjih) zapazanja. Opaza vreme, ponasanje zivotinja i drugih primitivnih ljudskih bica; zivot joj zavisi od sticanja odredjenih vestina i ona ih stice delima vlastitih udova i postupcima, a ne iz "20 brzih lekcija jezikom", od kojih je na ubedljivo prvom mestu "kako muskarca na brzinu nahraniti necistocom a ne izgubiti nista medvedje".

Da sazmem: moderna krstarovska zena mnogo ima, i mnogo cime se sluzi, ali vrlo malo jeste zena. Prosesi osecanja i misljenja atrofirali su joj kao nekorisceni misici. Letimican pogled na trenutne rezultate ankete govori u prilog ovoj kojotskoj tvrdnji. Plasi se svake prelomne promene u zivotu (da se konacno ludo zaljubi i prestane da izigrava samo nekakvu reproduktivnu kravu, ne milku vec, recimo - sarulju, koju ce buduci naucnici samo vestacki osemenjavati), vec da bude spremna da, ako treba, pogine za "svog muskarca"! Ah! :heart:

Razlika izmedju bioloske nuznosti i instiktivnog nagona s jedne, i slobodne primene cula s druge strane, jasno se moze uvideti u seksualnom cinu u kome, po pravilu (cak i medvedjem) ucestvuju sva cula. Seks moze biti radostan, slobodan, aktivan, istinski luksuz koji ne sluzi bilo kakvoj (bioloskoj ili egzistencijalnoj) svrsi; ili moze biti nekultivisan izraz (opet bioloske ili egzistencijalne) nuznosti, to jest prinudan, neslobodan, posledica nediferenciranog uzbudjenja, dakle, sticajem raznih zivotnih okolnosti - iznudjen.

Objasnjenje razlike pojmova "hipoteticki" i "hipnoticki" ostavljam svetu "medveda i leptirova", nadam se da ce se tamo nekako snaci.

Zelim ovde, bas sada i u ovoj tacki - na ovom, podvlacim - predivnom topicu, da istaknem kako naspram nesagledivo manjeg udela stvari u zivotu zenKe primitivnog lovca u odnosu na zivot zene (ne medveda, vec) coveka savremenog doba, postoje dobri razlozi za pretpostavku da je zenKa primitivnog coveka vise cinila i vise bila od zene (ne medveda, vec) coveka industrijsko-kibernetickog doba.

Za pocetak, ona je sav fizicki posao koji je morala obavljati obavljala sama. Nije imala robove (u vidu kucnih pomocnica i usisivaca) da rade za nju, nije non-stop kmecala kako je izrabljivana i za isti rad manje placena od muskarca, nije imala lady-epilator i super-secka niti komsiku da sa njom popije trac-kaficu, nego se oslanjala na svoje snazne butinice, svojih deset prstica i ni na kog drugog.

Prosecna zena danas veoma malo misli sama za sebe. Ona pamti podatke onako kako ih predstavljaju skole (one malo mladje, poput Ludace) i masovni mediji (Maja800, i ove ostale grubo ostavljene internet kalasture, je l'); gotovo nista od onoga sto zna ne zna na osnovu vlastitog zapazanja ili misljenja. A ni stvari koje koristi ne zahtevaju mnogo razmisljanja niti vestine. Naprava odredjenog tipa, na primer laptop ili pc tastatura, ne zahteva nikakvo razmisljanje niti narocitu vestinu.

Primitivna, prostodusna zena je u potpuno drugacijem polozaju. Ona nema gotovo nikakvo obrazovanje (u savremenom smislu koji podrazumeva odredjeno vreme utroseno u nekoj obrazovnoj ustanovi), prinudjena je da sama zapaza i uci iz svojih (jakako medvedjih) zapazanja. Opaza vreme, ponasanje zivotinja i drugih primitivnih ljudskih bica; zivot joj zavisi od sticanja odredjenih vestina i ona ih stice delima vlastitih udova i postupcima, a ne iz "20 brzih lekcija jezikom", od kojih je na ubedljivo prvom mestu "kako muskarca na brzinu nahraniti necistocom a ne izgubiti nista medvedje".

Da sazmem: moderna krstarovska zena mnogo ima, i mnogo cime se sluzi, ali vrlo malo jeste zena. Prosesi osecanja i misljenja atrofirali su joj kao nekorisceni misici. Letimican pogled na trenutne rezultate ankete govori u prilog ovoj kojotskoj tvrdnji. Plasi se svake prelomne promene u zivotu (da se konacno ludo zaljubi i prestane da izigrava samo nekakvu reproduktivnu kravu, ne milku vec, recimo - sarulju, koju ce buduci naucnici samo vestacki osemenjavati), vec da bude spremna da, ako treba, pogine za "svog muskarca"! Ah! :heart:

A primitivan lovac je, kad smo već kod pećinskih ljudi, dragi moj Pećinko, umeo i da ulovi meŠo za ručak, doručak, večeru (a ne da leži ispred tv-a i gaji trbuščinu), bicepse i tricepse je imao od trčanja za praistorijskim jestivim objektima a ne od odlaska na bazen i u teretanu, nije gubio glavu zbog fudbalske utakmice, nije pio alkohol, i nije se plašio prelomnih tačaka u životu (tipa gubljenje kose i potencije u izvesnim godinama) jer te iste godine ne bi ni doživeo a bio je više od lenjog bika kome jedino i paše reproduktivna krava (nije Milka već Belka), već je bio spreman da za svoju dragu i pogine. I nije ga bilo briga da li ta ista gaji brkove i šiške ispod miške i da l kuva ko njegova mama.

P.S. Volim i ja tebe Pećinko, al ti buzdovanu treba lakiranje. Ljub.

A primitivan lovac je, kad smo već kod pećinskih ljudi, dragi moj Pećinko, umeo i da ulovi meŠo za ručak, doručak, večeru (a ne da leži ispred tv-a i gaji trbuščinu), bicepse i tricepse je imao od trčanja za praistorijskim jestivim objektima a ne od odlaska na bazen i u teretanu, nije gubio glavu zbog fudbalske utakmice, nije pio alkohol, i nije se plašio prelomnih tačaka u životu (tipa gubljenje kose i potencije u izvesnim godinama) jer te iste godine ne bi ni doživeo a bio je više od lenjog bika kome jedino i paše reproduktivna krava (nije Milka već Belka), već je bio spreman da za svoju dragu i pogine. I nije ga bilo briga da li ta ista gaji brkove i šiške ispod miške i da l kuva ko njegova mama.

P.S. Volim i ja tebe Pećinko, al ti buzdovanu treba lakiranje. Ljub.
Ne, nemoj tako brzo, dzanum, duso moja Luda, jos malo, molim te!

Vidi ovako: Ludaca se ludo zaljubi u Koju, na pocetku se zabavlja planom (krstasarovskih kalastura) po kome je trebalo da ga zavoli, parce po parce. Medjutim, u medjuvremenu razvije svoju duboku, ludacku rekao bih, ljubav prema znacajnoj dubini njegovog pupka, u koji je mogla da gurne svoj kaziprst do prvog zglavka a da ga cak jako ne gura, ljubav prema njegovim usima, bicepsima, negovom majusnom kojotskom, i preslatkom, pivskom stomacicu...

E, sada, postavlja se logicno, Golubje pitanje: je li, ta ista Ludaca, spremna na OVAKO nesto, to jest, hipoteticko jebavanje sa svima, zarad Kojotove slobode?
(pretpostavljam da veoma visoko vresnujes materijalnu nezavisnost, kao osnovni oblik svoje ludacke slobode!)

Ne, nemoj tako brzo, dzanum, duso moja Luda, jos malo, molim te!

Vidi ovako: Ludaca se ludo zaljubi u Koju, na pocetku se zabavlja planom (krstasarovskih kalastura) po kome je trebalo da ga zavoli, parce po parce. Medjutim, u medjuvremenu razvije svoju duboku, ludacku rekao bih, ljubav prema znacajnoj dubini njegovog pupka, u koji je mogla da gurne svoj kaziprst do prvog zglavka a da ga cak jako ne gura, ljubav prema njegovim usima, bicepsima, negovom majusnom kojotskom, i preslatkom, pivskom stomacicu...

E, sada, postavlja se logicno, Golubje pitanje: je li, ta ista Ludaca, spremna na OVAKO nesto, to jest, hipoteticko jebavanje sa svima, zarad Kojotove slobode?
(pretpostavljam da veoma visoko vresnujes materijalnu nezavisnost, kao osnovni oblik svoje ludacke slobode!)

Hipotetički, da smo ti i ja "u dok nas smrt ne rastavi" to jest, dok jedno ne rikne pre drugog, varijanti, moj ljubljeni Kojatkin nikada ne bi ni spao na varijantu da njegova voljena Ludača trguje polnim organom ne bi li ga spasla. Mada, da si Robin Hud i da te je zarobio Šerif od Notingema, ti znaš, ljubljeni moj da bi se verovatno pre probudio sa vrhom noža kako maše među rebrima, nego što bi mi video boju gaćica.
Pametno žeMsko čeljade ume da se snađe. Kad hoće.
Ja neću. Ne smatram muškarce vrednim tolike žrtve. Dok se ne pojavi neki da me demantuje. Hoćeš da pokušaš?

Poslednja izmena:

koliko iskompleksiran covek mora da bude pa da ga remeti sve sto nije na nivou primitivne zajednice...
slicno privlaci slicno, ne zaboravi - a ti ne trazis zenu koja je dobra (zrtvovanje i to), nego zenu koja je na nivou majmunice...

Hopotetički, da smo ti i ja "u dok nas smrt ne rastavi" to jest, dok jedno ne rikne pre drugog, varijanti, moj ljubljeni Kojatkin nikada ne bi ni spao na varijantu da njegova voljena Ludača trguje polnim organom ne bi li ga spasla. Mada, da si Robin Hud i da te je zarobio Šerif od Notingema, ti znaš, ljubljeni moj da bi se verovatno probudio sa vrhom noža kako maše među rebrima, nego što bi mi video boju gaćica.
Pametno žeMsko čeljade ume da se snađe. Kad hoće.
Ja neću. Ne smatram muškarce vrednim tolike žrtve. Dok se ne pojavi neki da me demantuje. Hoćeš da pokušaš?

postavka topica je pogresna, zato sto boldovani deo muske populacijeje izostavljen iz cele price, sto samim tim povlaci za sobom hipoteticki profil slabog muskarca koji je predmet cele rasprave...
i naravno, komplementaran profil zene koja takvog muskarca prati

:cao:

Poslednja izmena:
1. Cenim k*rve (profesionalke ili amaterke, nebitno), koje ce jasno reci "da, j*bala bih se za novac" mnogo vise od k*rvi (popularnih sponzorusa), koje ce taj stav nakititi pricama o tome kako ih je kod muskarca zainteresovalo lepo auto, motor,...ili prosto cinjenica da zive u inostranstvu. Najsmesnije u svemu: ova druga kategorija prezire kao ovu prvu, a ustvari su deset puta veci olos. Da naglasim samo jos jednom: ovo su samo dve od mnogih "vrsta" zena...da ne bude da ih delim samo u ove dve kategorije.

2. @Trinitty: svidja mi se nacin razmisljanja i izbor pod 2. To je sasvim o.k., ustvari najposteniji od svih ponudjenih, rekao bih.

:kpozdrav:

Sto se stava 1. tice, tu si apsolutno u pravu. Svi osudjuju prostitutke koje se time bave kao zanatom, moralno ih preziru i gade ih se, ali zato se dive ovoj drugoj kategoriji jer je uhvatila "dobru priliku", "vidi kakva kola/kucu ima", a ne vide pozadinu (da ne kazem sustinu) svega.

Ako stavis prostitutku i sponzorusu jednu pored druge i pitas "postenu zenu" koju bi pre osudila, desnu ruku dajem da bi pokazala prostitutku.

Diskusija na jednoj drugoj temi me bacila u razmišljanje...
Zamislite hipotetičku situaciju (ne daj bože nikom, ali...):
Muž vam se našao u velikom problemu (zdravstvenom, poslovnom...). Treba vam puno novca, a jedini način da taj novac obezbedite i spasite svog muža je da se neko vreme bavite prostitucijom. On ne zna za to.
Odavde se granaju mogući scenariji, pa sam stavio anketu.:)
Šta bi uradile i VRLO BITNIO:
šta mislite kakva bi njegova reakcija bila?

Nikada ne bih pristala na tako nesto, a ni on..on bi se shokirao da mu neko to uopste i predlozi.
Covek mora zadrzati neki nivo i u siromastvu, ne?
Siromastvo menja karakter?Ne bih rekla...cesce se karakter menja s prilivom novca.

Nisam imala strpljenja da pratim celu diskusiju....ali činjenica je da je posao prostitutke rizičan i težak...i da ne mogu svi da ga obavljaju.
Ne treba isticati u prvi plan poštenje, već hrabrost i umeće zaći u te vode....nisu one žene koje se bave prostitucijom lenje, samo im je taj posao siguran finansiski iz njima znanih razloga, a sponzoruše su već nešto drugo, to je valjda svim jasno, mada i tu ima debelo da se radi, treba glumatati i lagati vrlo vešto i u kontinuitetu...smaranje žešće...sa njihove tačke gledišta one svoj posao rade pošteno, nikome ništa uzele nisu, bez znanja i dozvole onih, koji su spremni da im njihove usluge plate, na ovaj ili onaj način...

Verbalna dijareja nikad nije od nule od čoveka napravila neshvaćenog genija.
Samo je zasmrdela nulu.

Back