macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Vidim, postene vode
Pa sad, sta bi bilo kad bi bilo, ja bih sasvim sigurno uradila sve sto je u mojoj moci da ga spasem. I ne bih mu nikada rekla za nacin na koji sam dosla do tih para. Jer sta bih time postigla?
Inace, ja sam pre dve godine imala sledecu situaciju. Nedelja je i ja treba da uzmem dete od njenog tate, i cekam ih da sidju ispred zgrade da izvrsimo tu primopredaju.
On me zove i moli da se ipak popnem po nju jer on ima nesnosne bolove i povraca.
Zaista ga zateknem bledog bez ijedne kapi krvi u licu i da ne duzim..pozovem Hitnu jer je on procenio sta mu je i sta mu moze biti, al se utronjao kao i svaki muskarac ( svi znate sta mi je ex muz po profesiji, jel?) i oni njega u rekordnom roku spakuju u Urgentni, i na sto....
Nakon 2 sata me zove jedna njegova koleginica da dodjem i da dam krv, i da povedem ako mogu jos dvoje...Kaze spasila sam ga, perforirao mu cir ( posle je on tvrdio da ga je od mene i dobio
) i jos mi je rekla kako bi ona njenog bivseg pustila da crkne nad istim tim lavorom u koji je 
Elem, dala sam krv bivsem muzu,spasila ga od
tako da bih za sadasnjeg dala sve sto se dati moze. I to. Da.
Pa sad, sta bi bilo kad bi bilo, ja bih sasvim sigurno uradila sve sto je u mojoj moci da ga spasem. I ne bih mu nikada rekla za nacin na koji sam dosla do tih para. Jer sta bih time postigla?
Inace, ja sam pre dve godine imala sledecu situaciju. Nedelja je i ja treba da uzmem dete od njenog tate, i cekam ih da sidju ispred zgrade da izvrsimo tu primopredaju.
On me zove i moli da se ipak popnem po nju jer on ima nesnosne bolove i povraca. Zaista ga zateknem bledog bez ijedne kapi krvi u licu i da ne duzim..pozovem Hitnu jer je on procenio sta mu je i sta mu moze biti, al se utronjao kao i svaki muskarac ( svi znate sta mi je ex muz po profesiji, jel?) i oni njega u rekordnom roku spakuju u Urgentni, i na sto....
Nakon 2 sata me zove jedna njegova koleginica da dodjem i da dam krv, i da povedem ako mogu jos dvoje...Kaze spasila sam ga, perforirao mu cir ( posle je on tvrdio da ga je od mene i dobio
) i jos mi je rekla kako bi ona njenog bivseg pustila da crkne nad istim tim lavorom u koji je 
Elem, dala sam krv bivsem muzu,spasila ga od
tako da bih za sadasnjeg dala sve sto se dati moze. I to. Da.
prostitucija = ebanje za pare sa nekim ko ti se cak ni sexualno ne svidja.