'Ajde udate žene, šta bi bilo kad bi bilo...

samo iskreno :)

• Ti si poštena žena, ne ebeš se za pare, a muž nek crkne

• Pitaćeš njega, nek on odluči, o njegovoj se glavi radi

• Uradićeš sve da ga spasiš i nikad mu nećeš reći šta si učinila

• Uradićeš sve da ga spasiš, a kad sve prodje reći ćeš mu šta si učinila

• Ti si poštena žena, ne ebeš se za pare, a muž nek crkne

• Pitaćeš njega, nek on odluči, o njegovoj se glavi radi

• Uradićeš sve da ga spasiš i nikad mu nećeš reći šta si učinila

• Uradićeš sve da ga spasiš, a kad sve prodje reći ćeš mu šta si učinila

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja ne mogu da se ne zezam, ali sam bio ozbiljan kad sam smišljao temu.
Situacija se svodi na biranje izmedju dva zla.
Ljubav treba da bude ta koja će da prevagne na jednu, moralne norme takve kakve poznajemo treba da prevagnu na drugu stranu.

Treba li dopustiti da voljeno biće nestane zbog društvenih normi? Šta ako se žrtvuješ i zaradiš novac, a on te pljune u lice i kaže "Qrvo"?
Ima tu puno varijanti, upotrebite maštu.

Treba li dopustiti da voljeno biće nestane zbog društvenih normi? Šta ako se žrtvuješ i zaradiš novac, a on te pljune u lice i kaže "Qrvo"?

o toj varijanti i pisem, pod uslovom da mu zena kaze. ili oporavi se i ode sa drugom. ili zasto ne bi okrenuli pitanje i pitali da li bi covek koji iskreno voli i postuje svoju zenu dozvolio da njegovu zenu ebe ko stigne samo da bi spasao svoje doope, jer svi i onako i ovako umiremo.

Dosta zena na zapadu seksom popunjavaju kucni budzet, a muz o tome ni ne sanja.

Licno poznajem jednu zenu (muza joj poznajem 15 godina) koja se zaposlila na 4 sata (pola radnog vremena) a za ostatak je iznajmila jednu sobicu gde radi masazu, ono sto se zove "Handjob". (Ne krese se).

Preko oglasa trazi klijente na skriveni mobilni.

To niko ne zna, a ona lepo zaradjuje i svi su srecni i zadovoljni.

o toj varijanti i pisem, pod uslovom da mu zena kaze. ili oporavi se i ode sa drugom. ili zasto ne bi okrenuli pitanje i pitali da li bi covek koji iskreno voli i postuje svoju zenu dozvolio da njegovu zenu ebe ko stigne samo da bi spasao svoje doope, jer svi i onako i ovako umiremo.

Ne radiš to isključivo zbog njega.
Tako ekstreman čin se radi i zbog sebe, zbog činjenice da život gubi smisao bez voljene osobe...

Nije bitno da li će te on ostaviti ili neće... već tvoja ljubav i predanost... da li smatraš da je jedna prljava noć teža od tvog muža... da li si spremna da ga izgubiš? Da se pomiriš sa sudbinom?

Kad nekoga ludo voliš, uradio bi sve za njega, iz ljubavi i sebičnih razloga jer tu osobu smatraš idealnom i vrednom... ne želiš je izgubiti... ;)

To jeste sebično... a još sebičnije je misliti samo na sebe...

Ne radiš to isključivo zbog njega.
Tako ekstreman čin se radi i zbog sebe, zbog činjenice da život gubi smisao bez voljene osobe...

Nije bitno da li će te on ostaviti ili neće... već tvoja ljubav i predanost... da li smatraš da je jedna prljava noć teža od tvog muža... da li si spremna da ga izgubiš? Da se pomiriš sa sudbinom?

Kad nekoga ludo voliš, uradio bi sve za njega, iz ljubavi i sebičnih razloga jer tu osobu smatraš idealnom i vrednom... ne želiš je izgubiti... ;)

To jeste sebično... a još sebičnije je misliti samo na sebe...

pa znaci i on bi trebao da pristane da radije umre, nego da zena koju postuje i voli provede ko zna koliko prljavih noci zbog njega. dakle, on bi bio sebican, jer u tom slucaju bilo bi mu bitno samo da sebe spase, a koga briga za zenu. na kraju krajeva, svi umiru...kad tad kraj je neminovan.

Golube, ovo je ipak situacija koja je hipotetička...i retko koja od nas sada može sa sigurnošću da tvrdi da bi se ponela ovako il onako...:D
isto ko što ja ne znam dal će mi se brak dopasti il ne dok ne budem u njemu...: )

...pa ebiga evo ja mogu da tvrdim, ne bi prstom mrdnula i bolelo bi me
uvo...ako bi bio bolestan neka se leci ko sav ostali svet, pa sta mu Bog
da...ako bi zapao u finansijsku krizu neka vadi dupe opet kako zna i ume,
moje telo i ono sto bi doslo posle toga je vrednije od njega.....MENI:ok:

pa znaci i on bi trebao da pristane da radije umre, nego da zena koju postuje i voli provede ko zna koliko prljavih noci zbog njega. dakle, on bi bio sebican, jer u tom slucaju bilo bi mu bitno samo da sebe spase, a koga briga za zenu. na kraju krajeva, svi umiru...kad tad kraj je neminovan.

Sve je stvar savesti...
Ne bih mogla mirno živeti, da znam da nisam učinila sve da spasem osobu koja je po mom mišljenju najpoštenija, najbolja osoba na svetu...

Kako možeš porediti smrt(voljene osobe) i JEDAN sex? -radi se o jednom, bar tako je postav.napisao, čini mi se... ;)

Sve je stvar savesti...
Ne bih mogla mirno živeti, da znam da nisam učinila sve da spasem osobu koja je po mom mišljenju najpoštenija, najbolja osoba na svetu...

Kako možeš porediti smrt(voljene osobe) i JEDAN sex? -radi se o jednom, bar tako je postav.napisao, čini mi se... ;)

Hahaha, mnogo si gledala amerskih filmova. Za jednu ozbiljnu operaciju ili izlazak iz bankrota morala bi da se naseksas na srpskom asfaltu dok ti se ne ogadi seks zauvek.

Naravno da jeste...

Diskusija na jednoj drugoj temi me bacila u razmišljanje...
Zamislite hipotetičku situaciju (ne daj bože nikom, ali...):
Muž vam se našao u velikom problemu (zdravstvenom, poslovnom...). Treba vam puno novca, a jedini način da taj novac obezbedite i spasite svog muža je da se neko vreme bavite prostitucijom. On ne zna za to.
Odavde se granaju mogući scenariji, pa sam stavio anketu.
Šta bi uradile i VRLO BITNIO:
šta mislite kakva bi njegova reakcija bila?

ovo podseca na onaj americki film, kada je neki milioner ponudio zeni milion dolara za jednu noc, pa se ona dogovara sa tipom sa kojim je bila u vezi/braku. ne secam se ni kako se film zove, ni kako se zavrsio. ako neko zna. :hvala:

kazes sada da ti je bitno koliko puta. znaci ni ti ne bi pristala na nesto mnogo puta. :lol: pade ona prethodna prica o ljubavi u vodu.

ovo podseca na onaj americki film, kada je neki milioner ponudio zeni milion dolara za jednu noc, pa se ona dogovara sa tipom sa kojim je bila u vezi/braku. ne secam se ni kako se film zove, ni kako se zavrsio. ako neko zna. :hvala:

kazes sada da ti je bitno koliko puta. znaci ni ti ne bi pristala na nesto mnogo puta. :lol: pade ona prethodna prica o ljubavi u vodu.

"Nepristojna ponuda"... :mrgreen:

Hahaha, mnogo si gledala amerskih filmova. Za jednu ozbiljnu operaciju ili izlazak iz bankrota morala bi da se naseksas na srpskom asfaltu dok ti se ne ogadi seks zauvek.
To ne bih radila, jer srećom, znam kako za kratko vreme nabaviti veliku količinu novca... ;)

Ne pada priča u vodu, pada samo ona, kojom bi se bavila prostitucijom...
Postoje mnogi poslovi... a qurve na kaćkoj zarađuju mnogo manje...;)

Back