alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
a zato ti svoju ne pustas na rumfo? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

fuj secenje vena... gde je to fina smrt...
lepo odes negde da se smrznes i zaspis samo i nikad se ne probudis
nego zar od kokaina ne moze da se overi? to bi trebalo da je bolja droga, hehe "elegantnija"...

Ti si jaka osoba - ja nisam... ja se totalno uživim u priču i bude mi loše... pa gledam da bežim od mračnih ljudi i mračnih filozofskih tema, teških filmova i knjiga... Sad dva put pročitam o čemu se u filmu radi pre nego što ga pogledam - Devojka od milion dolara, riba se boksuje i u trenutku pada i lomi vrat - čuje se krc i meni najopuštenije pripadne mukaJa nemam stomak jedino za to kad vidim da neko nekog maltretira .....
meni nije jasno otkud tako malo razumevanja za samoubice
toliko osude,mrznje cak
pa cak i za prevaru u braku nadjete opravdanje a za ove ljude nikako

meni nije jasno otkud tako malo razumevanja za samoubice
toliko osude,mrznje cak
... Postoje lekovi za ta stanja.
ostani i ne boj se - nisi u drustvu samoubojica, samo volim da palamudim...
Mislim da postoje razlicite vrste samoubistva... neka u pomracenju uma, a neka su zato sto je coveku jednostavno neprihvatljivo da dalje zivi. I to je mozda bolesno, ali ako i posle ponovljenih razgovora i lecenja neko zaista ne zeli da zivi - pa valjda ima pravo da sam odluci.
Necu ni ja viseostani i ne boj se - nisi u drustvu samoubojica, samo volim da palamudim...
Mama moje drugarice se samoubila... polila se benzinom i zapalila u kolima.
Sestra od mog druga je uspela da se samoubije iz drugog pokušaja nekim tabletama.
Strava je to. Verovatno ne razumeš....
Ne znam kako neko može da priredi tako nešto svojim najbližima. Ne bojim se ja smrti - nije stvar u tome al to su velike i teške tragedije - za žive a ne za njih.

Mama moje drugarice se samoubila... polila se benzinom i zapalila u kolima.
Sestra od mog druga je uspela da se samoubije iz drugog pokušaja nekim tabletama.
Strava je to. Verovatno ne razumeš....
Ne znam kako neko može da priredi tako nešto svojim najbližima. Ne bojim se ja smrti - nije stvar u tome al to su velike i teške tragedije - za žive a ne za njih.
Zavrsismo li vise mentalne masturbacije na temu toga dal' je on ispao chkapi sto nije skocio?
.......na peceno pile je mislila i bila sasvim u pravumeni nije jasno otkud tako malo razumevanja za samoubice
toliko osude,mrznje cak

Ne svidja se meni secenje vena samo po sebi, nego sto mozes da umrs u svojoj kuci, u toploj kadi, okruzen (takoreci) prijateljima koji razumeju tvoju bol... dobro, sad preterujem, uradila bih to nakon sto ispartim drage goste...a smrt u snegu mi je tuzna, ja ne volim zimu, nekako mi je sneg slika i prilika usamljenosti, emocionalne hladnoce i takoto...
a za kokain ne znam, ja se ceo zivot, onako apstraktno, palim na heroin (koga se bojim i nisam ga nikad probala) ali kapiram da bi mi to bilo ok, meni kokain uopste ne ide uz moju licnost![]()
E, da mi nemamo iste roditelje mozda?
). Nije smesno.da... jedna mama se tako ubila u kupatilu... nasao je sin i godinu dana kasnije aktivirala mu se sizofrenija...
samoubistvo kao nestajanje ne bih osudila... ali ima samoubistava koja su tragedije koje se sire i unistavaju i druge osobe. zauvek. kao sto enko ima pravo da se samoubije, tako i onaj koji ostaje ima pravo da normalno zivi... samoubice to pravo ukidaju svojoj deci i bliznjima koji ih vole.
E, da mi nemamo iste roditelje mozda?
(sifra Dorcol)