C2I3
Primećen član
- Poruka
- 760
Agresivni su u pm.
Добро ти каза... изем ти агресивност... обична демонстрација.
Објашњења која су дата уз видео су прилично смешна.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Agresivni su u pm.
Razlika i jeste sto u realnom Aikidou nema toliko "namernih " hvatova, koji su u Kalsicnom Aikidou, u velikoj vecini.Na ulici, slabo se rade hvatanja, vise udaranja.Drugo na klipu iz 2013 besplatnje letnje skole, vidi se da pocetnici ne znaju ni da pravilno udare, niti da pravilno uhvate.Mora da se Poradi na tome.
Pozdrav! Imam pitanje: Koliko je verovatno da se povredim ako sa 33 godine po prvi put počnem da treniram Aikido? Bavim se sportovima ceo život (basket i plivanje), ali nisam nešto preterano elastičan, pa ne znam hoće li rame ili neki drugi zglob da iskoči prilikom bacanja i padova?
Hvala unapred
Ljuba je preminuo a sa njim i "Realni Aikido" tako da batali tu temu više.
Pozdrav! Imam pitanje: Koliko je verovatno da se povredim ako sa 33 godine po prvi put počnem da treniram Aikido? Bavim se sportovima ceo život (basket i plivanje), ali nisam nešto preterano elastičan, pa ne znam hoće li rame ili neki drugi zglob da iskoči prilikom bacanja i padova?
Hvala unapred
Majstor je otisao, ali iza njega ostaje sistem i nalsednici njegovi.
Hvala unapred
Ako budeš slušao trenera i pametno vežbao šanse da se povrediš su minimalne. Neće ti zglobovi iskakati jer se elastičnost dobija vremenom i pametnim treningom.
Већа је вероватноћа да се повредиш играјући кошарку, докле год пратиш шта се дешава на тренингу, пратиш упутства тренера и добронамерне савете осталих вежбача.
Нико не очекује од тебе да на првом часу изводиш неке егзибиције, а што се тиче рада са партнером тиче, памет у главу.
Koji crni sistem? Ako misliš na ono što njegova ćerka pokazuje e to je "sistem" u pm. Svi ostali njegovi majstori su se "vratili izvornom putu Aikido-a" u prevodu osnovali su svoje klubove koji podučavaju neku hibridnu mešavinu tehnika pokojnog Vračarevića i pokušaje tehnika iz Aikikai Aikido-a. Bezvezarija jednom rečju.
A jesi li se ti sa njima oprobao kada tako tvrdis, i siguran si u to, da to nista ne valja,
Perfektna demonstracija iz ove godine:
Al najjače je što u deskripciji piše "neočekivano je izazvan od strane Aikido majstora 4. dan koji je ujedno i nagrađivani šampion" (nije navedeno čega)najobičnija zajebancija koju lik koristi za reklamu.