Aikido i Realni Aikido reopen

Ha ha ha!!! E jesu vragolani!!! Kao onomad, ne znam dali(dila-lila-lali) se secas one ponajbolje telefonske zaebavancije kad su obavestavali klubove i otkazivali seminar sa Tamurom koji je organizovan u drugom savezu! G E N I J A L N O ! ! ! !
Bili su u talu sa farmaceutskim kucama Srbije...
Cuo sam da je komletna zaliha "Ranisana" rasprodata u jednom danu u apoteci sa Olimpa...
:klap::klap::klap:

Ha ha ha!!! E jesu vragolani!!! Kao onomad, ne znam dali(dila-lila-lali) se secas one ponajbolje telefonske zaebavancije kad su obavestavali klubove i otkazivali seminar sa Tamurom koji je organizovan u drugom savezu! G E N I J A L N O ! ! ! !
Bili su u talu sa farmaceutskim kucama Srbije...
Cuo sam da je komletna zaliha "Ranisana" rasprodata u jednom danu u apoteci sa Olimpa...
:klap::klap::klap:

Ahahahaha!!!!!

:hahaha::hahaha:

Ne znam za to, ali dobra je fora! A kasnije su imali delotvorniji nacin otkazivanja seminara! "Problem" su sasekli u korenu. :lol: Bilo je dahtanja na telefon, uz neizostavno 'znam gde zivis...'

Поштовани, позивамо Вас да присуствујете аикидо семинару који ће се одржати у недељу, 01. новембра 2009. године у СЦ „Врачар“ ул. Сјеничка 1 у Београду.
Тема семинара: АИКИ ТАНТО

Расопред:
1. тренинг: 11:00 - 12:15
2. тренинг: 12:30 - 13:45

полагање за 1.кју и ДАН појасеве од 14:00 часова

Семинар и полагање ће водити:

Александар Здравковић 3. ДАН, А.К. „Кошава“
Радивоје Јанковић 4. ДАН, А.К. „Центар“

Семинарскa такса: 900 динара.

Информације:

e-mail:
office@aikido-centar.org.rs
azdravkovic@gmail.com
тел: +381 63 353402 - Марија Милосављевић

Фотографије са прошлог семинара одржаног у организацији ова два клуба можете погледати:

Cuj drug ja Jagodic Dragana znam mnogo duze nego Ti i postujem ga i cenim kako njega tako i njegov rad/delo itd.,ali da je najbolji,ni on,ni niko od ove trojice-NIJE!Bez ikakvih pretenzija i pristrasnosti tvrdim to,prethono navedeno...Upoznao sam dosta majstora iz te "stare garde"-i uopste majstora Aikidoa-i mogu Ti reci da od nekoliko stotina(verovali ili ne toliko ih ima!),ima samo 5,mozda 10 ljudi koje bih nazvao pravim majstorima...Dragan bi mozda bio jedan od njih ali NAJBOLJI-NE!Ranka Zdrnju bih,recimo,stavio pre njega po znanjui vestini,a pre njega,jos par imena za koje mozda nisi ni cuo...Al otom-potom...

Svaki cigo hvali svoga konja... :lol:

Kao prvo nisam ciga, kao drugo moj trener nije konj, kao trece da necu tvoga konja da hvalim?

Kada sam rekao najbolji u okolini, nisam nislio ni na Srbiju ni na Balkan ni Evropu ni ne znam ja sta, jer sam dovoljno mlad i dovoljno nisam isao na seminare da upoznam sve trenere i vidim kako rade. Treniranje nije po meni samo odlazak na trening. Tu su i ljudi sa kojima treniras, uslovi u kojima treniras, znaci jedno okruzenje koje moze podosta uticati na kvalitet treninga. Prepotentno sam rekao najbolji i to priznajem, ali zar meni nije najbolji? Da je drugacije zar bih bio jos uvek u tom klubu? Ovde na forumu svako prica u svoje ime, i govori da je njegova vestina ili sport najbolji, ja to nikada nisam imao nameru da kazem, samo sam pohvalio klub.
I da pitam nesto moderatora: da li ima ovoliko spama i na drugim temama? Ili ovde neko(i) ima(ju) protekcije...

Kao prvo nisam ciga, kao drugo moj trener nije konj, kao trece da necu tvoga konja da hvalim?

Kada sam rekao najbolji u okolini, nisam nislio ni na Srbiju ni na Balkan ni Evropu ni ne znam ja sta, jer sam dovoljno mlad i dovoljno nisam isao na seminare da upoznam sve trenere i vidim kako rade. Treniranje nije po meni samo odlazak na trening. Tu su i ljudi sa kojima treniras, uslovi u kojima treniras, znaci jedno okruzenje koje moze podosta uticati na kvalitet treninga. Prepotentno sam rekao najbolji i to priznajem, ali zar meni nije najbolji? Da je drugacije zar bih bio jos uvek u tom klubu? Ovde na forumu svako prica u svoje ime, i govori da je njegova vestina ili sport najbolji, ja to nikada nisam imao nameru da kazem, samo sam pohvalio klub.
I da pitam nesto moderatora: da li ima ovoliko spama i na drugim temama? Ili ovde neko(i) ima(ju) protekcije...

Izvini na ona moja 2 posta, ako na to misliš, nisam hteo da te uvredim, ili spamujem temu, što nikada i ne radim...:bye:

Smiri se kume mi to nismo znali! :lol:

AK "CENTAR";11369375:
Поштовани, позивамо Вас да присуствујете аикидо семинару који ће се одржати у недељу, 01. новембра 2009. године у СЦ „Врачар“ ул. Сјеничка 1 у Београду.
Тема семинара: АИКИ ТАНТО

Расопред:
1. тренинг: 11:00 - 12:15
2. тренинг: 12:30 - 13:45

полагање за 1.кју и ДАН појасеве од 14:00 часова

Семинар и полагање ће водити:

Александар Здравковић 3. ДАН, А.К. „Кошава“
Радивоје Јанковић 4. ДАН, А.К. „Центар“

Семинарскa такса: 900 динара.

Информације:

e-mail:
office@aikido-centar.org.rs
azdravkovic@gmail.com
тел: +381 63 353402 - Марија Милосављевић

Фотографије са прошлог семинара одржаног у организацији ова два клуба можете погледати:

Seminar je iz objektivnih razloga odlozen za 15.11.2009. godine, satnica ostaje ista.

Hvala na razumevanju,
AK "Centar" i AK "Kosava"

Back