gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Ajde bre dobro, ljudi su se malo nasalili... Cuo sam da oni bas imaju smisla za humor. Narocito za zezanje telefonom!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha ha ha!!! E jesu vragolani!!! Kao onomad, ne znam dali(dila-lila-lali) se secas one ponajbolje telefonske zaebavancije kad su obavestavali klubove i otkazivali seminar sa Tamurom koji je organizovan u drugom savezu! G E N I J A L N O ! ! ! !
Bili su u talu sa farmaceutskim kucama Srbije...
Cuo sam da je komletna zaliha "Ranisana" rasprodata u jednom danu u apoteci sa Olimpa...
![]()
a...mjok XD ne palim se na haljinice XD
Ozbiljan sam ko smrt!![]()
Je l' te ?![]()
P.S. Neću više da učetvujem u nelegalnim radnjama ( čitaj : spamovanje topica ).![]()
kuku. promasila sam
Vala jesi grdna!
Niti je ovo sport, niti je Taje Boj!![]()
Najbolji u okolini
http://www.realniaikido-novisad.org.rs/onama.html
Najbolji u okolini
http://www.realniaikido-novisad.org.rs/onama.html
Svaki cigo hvali svoga konja...![]()
Kao prvo nisam ciga, kao drugo moj trener nije konj, kao trece da necu tvoga konja da hvalim?
Kada sam rekao najbolji u okolini, nisam nislio ni na Srbiju ni na Balkan ni Evropu ni ne znam ja sta, jer sam dovoljno mlad i dovoljno nisam isao na seminare da upoznam sve trenere i vidim kako rade. Treniranje nije po meni samo odlazak na trening. Tu su i ljudi sa kojima treniras, uslovi u kojima treniras, znaci jedno okruzenje koje moze podosta uticati na kvalitet treninga. Prepotentno sam rekao najbolji i to priznajem, ali zar meni nije najbolji? Da je drugacije zar bih bio jos uvek u tom klubu? Ovde na forumu svako prica u svoje ime, i govori da je njegova vestina ili sport najbolji, ja to nikada nisam imao nameru da kazem, samo sam pohvalio klub.
I da pitam nesto moderatora: da li ima ovoliko spama i na drugim temama? Ili ovde neko(i) ima(ju) protekcije...
Kao prvo nisam ciga, kao drugo moj trener nije konj, kao trece da necu tvoga konja da hvalim?
Kada sam rekao najbolji u okolini, nisam nislio ni na Srbiju ni na Balkan ni Evropu ni ne znam ja sta, jer sam dovoljno mlad i dovoljno nisam isao na seminare da upoznam sve trenere i vidim kako rade. Treniranje nije po meni samo odlazak na trening. Tu su i ljudi sa kojima treniras, uslovi u kojima treniras, znaci jedno okruzenje koje moze podosta uticati na kvalitet treninga. Prepotentno sam rekao najbolji i to priznajem, ali zar meni nije najbolji? Da je drugacije zar bih bio jos uvek u tom klubu? Ovde na forumu svako prica u svoje ime, i govori da je njegova vestina ili sport najbolji, ja to nikada nisam imao nameru da kazem, samo sam pohvalio klub.
I da pitam nesto moderatora: da li ima ovoliko spama i na drugim temama? Ili ovde neko(i) ima(ju) protekcije...
AK "CENTAR";11369375:Поштовани, позивамо Вас да присуствујете аикидо семинару који ће се одржати у недељу, 01. новембра 2009. године у СЦ „Врачар“ ул. Сјеничка 1 у Београду.
Тема семинара: АИКИ ТАНТО
Расопред:
1. тренинг: 11:00 - 12:15
2. тренинг: 12:30 - 13:45
полагање за 1.кју и ДАН појасеве од 14:00 часова
Семинар и полагање ће водити:
Александар Здравковић 3. ДАН, А.К. „Кошава“
Радивоје Јанковић 4. ДАН, А.К. „Центар“
Семинарскa такса: 900 динара.
Информације:
e-mail:
office@aikido-centar.org.rs
azdravkovic@gmail.com
тел: +381 63 353402 - Марија Милосављевић
Фотографије са прошлог семинара одржаног у организацији ова два клуба можете погледати: